Гарваново-ИАРА???

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Nedeltcho Delev

Гарваново-ИАРА???

Мнение от Nedeltcho Delev »

Здравейте колеги,приди малко се връщам от яз.Гарваново,положението там е много тягостно,почти целият язовир е още в лед,но на отделни места има размръзнало и там се трупат хората но на пръв поглед нищо не хващаха.След едно обаждане на Георгиев59 и без много кандърма се срещнахме там,като поогледахме колегите се закотвихме в едно заливче срещу стената там имаше малко размразено място и хвърлихме сопите.Голямо чакане падна,нищо не бута,дойдоха още двама колеги от Хасково да опитат на малка рибка за костур но и те нищо.Накрая Коцето извади една червеноперка,после още една и неговия приятел Никито се отчете с две червеноперки а аз горкия :oops: :oops: нищо.
Общо взето това е на Гарваново.
Най-интересното беше,че по обяд дойдохо ИАРА предружени с една полицейска кола,на стената имаше около 26 човека и настана голяма паника.То бяха караници то беше гюролтия но накрая тия от ИАРА наделяха.Всичко живо без билет го отнесе :D :D два часа правиха актове,останаха само четири човека на стената и ний четирима от другия край.Нас не дойдоха да ни проверят,но останах доволен,че нещо става :idea: хората от ИАРА се събудиха от зимния си сън :idea:
Дано така продължават макар,че язовира е платен :roll: Дори човека който събираше таксата се учуди че проверяват на неговия язовир :idea:
Та това е от мен,имам и снимки но сега не ми се пущат.
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Ей мързел,пускай снимките да гледаме :lol: Нали знаеш,че като неможем да ходим за риба,само форума и снимките са утешението наше :lol: Евала за постоянството,все някой път ще ги нацелиш и тогава дупе да им е яко на рибите. :lol:
toddy
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от toddy »

добре де язовира като е частен ИАРА какво прави там и какви правомощия има там?
вместо да гледат свободните язовири и реки да няма мрежари и тройкаджии по тях те отчитат деиност по платените язовири кадето обикновения риболовец си плаща за това удоволствие това не е правилноооооооооо
Красимир Кюрпеков

Мнение от Красимир Кюрпеков »

Абе бат неделчо как сме се разминали . Аз бях на първия залив до бараката с баща ми. Ние си тръгнахме към 13 часа и сме изтървали шоуто . :lol:
Аватар
CHESTARFILD
новобранец
новобранец

Мнение от CHESTARFILD »

до колкото знам, ИРА са си вав правото да провериават........ часниците са6то триабва да провериават за билети, ама пуста алчност.
АСЕНОВГРАДСКИ РИБАР?
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

Красимир Кюрпеков написа:Абе бат неделчо как сме се разминали . Аз бях на първия залив до бараката с баща ми. Ние си тръгнахме към 13 часа и сме изтървали шоуто . :lol:
Красиии ако си бил ти дето разговаряхме с вас :oops: :oops: ми вие бяхте трима от асеновград,само да не греша нещо но се коментираше за пловдивчани :idea: съжелявам ако сте били вие и да не се запознаем :idea:

Илеийкааа,прекъснами ракията бреее,ето ти малко снимки :D :D

Коцето с новата платформа и приятеля ни Николай

Изображение

Н.Д. на платформата на Коцето за кадем :D :D :D

Изображение

А ето и щасливците :evil: :evil: :evil:

Изображение
lz1igr
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lz1igr »

Хубава работа.Тия ако са от ИАРА,какво търсят там?Това е частен водоем и реда за спортен риболов се определя от собственика.Та нали той зарибява водоема,за което плаща.Според мен е трябвало някой който е бил там,да врътне едно спешно телефонче,та да дойдат истинските служители на ИАРА.Аман от мошеници.
Красимир Кюрпеков

Мнение от Красимир Кюрпеков »

Бат Недялчо двамата седнали бяхме аз и баща ми . Третия беше някой местен който каза че пловдивчани са големи видри явно визирайки нас ама не знаеше че асеновградчани са си направо като хибрид между видра и корморан . :lol:
snegk

Мнение от snegk »

Темата за иара е разисквана много пъти,билет се издава за да можеш да ловиш риба,независимо къде с изключение на морето за спортен риболов.Такъв е закона,дали е правилно всеки да прецени сам.Неделчо,мерси за снимките.Коцето с тази платформа и щека щеше да ги разбие на теца.
Аватар
doko
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от doko »

toddy написа:добре де язовира като е частен ИАРА какво прави там и какви правомощия има там?
вместо да гледат свободните язовири и реки да няма мрежари и тройкаджии по тях те отчитат деиност по платените язовири кадето обикновения риболовец си плаща за това удоволствие това не е правилноооооооооо
Зависи дали язовира е под аренда или е собственост на даден човек. Ако е арендован могат да те проверяват даже и да те глобяват. Но ако е частен даже трябва да питат за да навлезат покрай язовира. :wink:
Изображение
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

За съжаление е така,вкараха го в последните изменения на ЗРА.Иска се билет и за арендовани,отдадени на сдружения и т.н. язовири ,но сега нямам възможност да го намеря точно кой член беше.Даже го коментирахме с един арендатор на пернишки язовир,него не го интересува ,но тия от ИАРА може да си проверяват за билети.До сега не бях чул ,но ето че почнаха да искарват пари и от това .А това ли е най-важното?
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Коце ,бравос за севтето /нищо че е скромно/,бе тоя Неделчо -мустак -сан ,къде се е кордисал на новата ти придобивка :?: :idea: :wink: :lol:
Хубавото поне ще е ,че от Добронамереник ше е Многодашник/такъма де/ :wink: :lol: :lol: Честито :!: :lol:
Аватар
chipi_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от chipi_ »

snegk написа:Темата за иара е разисквана много пъти,билет се издава за да можеш да ловиш риба,независимо къде с изключение на морето за спортен риболов.
Извинявам се че не е по темата.
Както каза snegk това е истината.По нашият край всичко е под аренда,независимо от това съм проверяван няколко пъти.
Дори мошеника от Доброплодно който държи язовира го отнесе с акт,защото го беше пуснал по време на забраната.
Изображение
blatimir
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от blatimir »

Това са поредните простотии в тая скапана държава, имам аз един гьол за който съм си платил и наема и рибата, и кво се оказва че по забраната рибата нямам право да я хващам :lol: , след забраната пък ако я ловя с въдица и нямам билет ще ме глобят, обаче с мрежа може да се лови :idea:

Простотията край няма
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:smt023 :smt023 :smt023 :smt023

Eeeй пичове, велики сте! Чак сега виждам темата! Коце, учи го тоя месар Дяката да лови на перо, явно това не му е силната страна. Обясни му и за гумените червейчета.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”