Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Некоректен колега.
Модератор: dantho.mihov
Некоректен колега.
По рано имаше отделна тема за некоректни продавачи,сега не я намерих.Моля ако има такава да се премести темата.За какво става въпрос:
Днес разглеждах обявите и попаднах на следната.
http://www.nariba.com/obiavi/obiava/D-a ... many-a2400
Във тази обява текста е прекопиран едно към едно от моя обява пусната на 09.04.-
http://www.nariba.com/obiavi/?m=show&ad=1977" onclick="window.open(this.href);return false;
Разгледах и другите обяви на въпросния Георги Г. в повечето от тях текстовете са копирани едно към едно от обяви които съм пускал тук .Според мен текста под обявата би трябвало всеки да си го пише сам а не да копира всяка запетая.За мен това е недопустимо.Така всеки може да си помисли че пускам обяви от два профила с цел заблуда на евентуални купувачи.Старая се да съм коректен продавач и държа на името си,не желая да ме бъркат с когото и да било(само защото въпросният колега не знае,не може да измисли или нарочно копира от мен).
Моля Модераторите и Администраторите да обърнат нужното внимание към този освен всичко и супер некоректен потребител.В момента е Георги Г. по рано ако не бъркам се вихреше като tonkata bg,ивоандонов,и още няколко ника които съм забравил,имаше доста ужилени и разочаровани колеги от въпросния Георги(това е истинското му име ученик, от Люлин).А нали имаше и правила за пускане на обяви,каква е тази обява без цена(пише 0.00лв) без телефон и т.н.
Днес разглеждах обявите и попаднах на следната.
http://www.nariba.com/obiavi/obiava/D-a ... many-a2400
Във тази обява текста е прекопиран едно към едно от моя обява пусната на 09.04.-
http://www.nariba.com/obiavi/?m=show&ad=1977" onclick="window.open(this.href);return false;
Разгледах и другите обяви на въпросния Георги Г. в повечето от тях текстовете са копирани едно към едно от обяви които съм пускал тук .Според мен текста под обявата би трябвало всеки да си го пише сам а не да копира всяка запетая.За мен това е недопустимо.Така всеки може да си помисли че пускам обяви от два профила с цел заблуда на евентуални купувачи.Старая се да съм коректен продавач и държа на името си,не желая да ме бъркат с когото и да било(само защото въпросният колега не знае,не може да измисли или нарочно копира от мен).
Моля Модераторите и Администраторите да обърнат нужното внимание към този освен всичко и супер некоректен потребител.В момента е Георги Г. по рано ако не бъркам се вихреше като tonkata bg,ивоандонов,и още няколко ника които съм забравил,имаше доста ужилени и разочаровани колеги от въпросния Георги(това е истинското му име ученик, от Люлин).А нали имаше и правила за пускане на обяви,каква е тази обява без цена(пише 0.00лв) без телефон и т.н.
-
- научил се да хвърля
Re: Некоректен колега.
Еее има разлики в обявите, втората поне има цена
:):)

- gochev86
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Много хора изреваха от този,но няма кой да обърне внимание.Да му наложат бан по IP и всичко ще си дойде на мястото.
If we are what we eat, tomorrow I could be you.
- ivelin_1976
- разбира нещата
Тази тема ще си отиде в небитието, защото сайта вече не носи никаква отговорност за обявите, както с това отпаднаха изискванията за тях 

shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

-
- Модератор
За да не се случи това, темата може да се развие като се попълни с нужното съдържание. И така би заместила старата тема.ivelin_1976 написа:Тази тема ще си отиде в небитието...
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Аз я пращам в "Разни", пък дали ще се развие, вие ще кажете.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.