Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

яз.Мърчаево.
Модератор: Paublo_Eskobar
- kostura_24
- ще става разбирач
яз.Мърчаево.
Привет колеги.Досега бях на разходка до Мърчаево та се отбих до язовирчето до последната спирка на автобус 59.Няма нито един рибар разбирасе заради забраната и мисля да го посетя след нея.
Преди 2 години беше източен и го почистиха и направиха нова стена.Видях един старец да обикаля около гьола та го попитах дали са го зарибили има ли смисъл и т.н. .. Каза , че язовирчето са го зарибили с шаранчета , каракудки и кротушки.Може ли някой от колегите който е запознат с язовирчето да потвърди тази информация и да добави още
Голяма красота и много ми хареса природата.Задължително ще го посетя след забраната , но кажете има ли риба хваща ли се и т.н. 

"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим'' 

-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Re: яз.Мърчаево.
Да източиха го и не само веднъж, не можаха да го почистят защото техниката се заглоби в тинята. Направиха преливника и вдигнаха една стена около 1 м през цялата стена. Би трябвало миналата година да са го зарибили според очевидци но с какво не знам. От местни риболовци е зарибен с малки щуки,баби и каракуди. от долу имаше много трева направо за косене, дано тази година я няма. Това е от мен
http://www.krakra-fishing.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
- kostura_24
- ще става разбирач
Едва ли някой го е зарибил с шаран!
- kostura_24
- ще става разбирач
така ми казаха!важното е да кълве нещо аз попринцип не съм шаранджия.
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим'' 

И яз ходих на разходка миналия месец, наистина е много хубаво язовирчето, местни момчета ми казаха че имя някаква риба....
Чудя се как още не са го арендова?
Чудя се как още не са го арендова?
На всички невярващи за килограмите мога да им кажа че : Риба и Цици се разбират колко са голями само ако ги държиш в ръцете си!!!