Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Фуражно кюспе Сливен, от къде?
Модератор: Paublo_Eskobar
Фуражно кюспе Сливен, от къде?
Някой колега от Сливен може ли да ме насочи откъде да се снабдя с фуражно кюспе на дребно?
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Фуражно кюспе Сливен, от къде?
На базара" Болярка" до риболовният магазин на Васко и Георги има склад за фуражи!
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
-
- научил се да хвърля
+1Божидар написа:На базара" Болярка" до риболовният магазин на Васко и Георги има склад за фуражи!
Там продават това, което търсиш и има доста други "манджи", които може да закупиш и да добавиш към захранката.
Мерси за инфото, не съм точно от Сливен, това да не е до складовете, срещу Мария Кюри?Божидар написа:На базара" Болярка" до риболовният магазин на Васко и Георги има склад за фуражи!
-
- научил се да хвърля

Ако не можеш да се ориентираш пиши на лично да ти дам по-подробно инфо.
Точно!!kp.box написа:Мерси за инфото, не съм точно от Сливен, това да не е до складовете, срещу Мария Кюри?Божидар написа:На базара" Болярка" до риболовният магазин на Васко и Георги има склад за фуражи!
Какви други "маджи", ще са полезни за захранката? В момента имам храна за птици-различни семена смесени + кюспето и малко царевица, друго какво, ще е добре?Malkiq_Ribar написа:+1Божидар написа:На базара" Болярка" до риболовният магазин на Васко и Георги има склад за фуражи!
Там продават това, което търсиш и има доста други "манджи", които може да закупиш и да добавиш към захранката.