Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Подход за лодка на Копринка
Модератор: Paublo_Eskobar
Подход за лодка на Копринка
Здравейте на всички колеги !
Интересувам се от място удобно за пускане на лодка с колесар на Копринка.Имаме идея да отидем там за 2 дена и нищо не знам за язовира.За места за бяла риба не питам(предполагам ,че няма никой да ми каже) , но ме интересува подход за лодката и място за спане.
Предварително благодаря на вс. отзовали се .
Поздрави !
Интересувам се от място удобно за пускане на лодка с колесар на Копринка.Имаме идея да отидем там за 2 дена и нищо не знам за язовира.За места за бяла риба не питам(предполагам ,че няма никой да ми каже) , но ме интересува подход за лодката и място за спане.
Предварително благодаря на вс. отзовали се .
Поздрави !
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Подход за лодка на Копринка
Стената на язовира е твоето място 
Има за спане има и за лодки.

Има за спане има и за лодки.
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
От подбалканския път завиваш на отбивката за ресторант Златна рибка и когато стигнеш до ресторанта в дясно до него има път който ще те заведе точно на местата за пускане на лодки ! Непосредствено над мястото където ще пуснеш лодката има и мотелчета за нощувка с ресторант и паркинг на сносни цени да не кажа ниски - на самия път са и не може да не ги видиш защото ще минеш покрай тях 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- _ribar4eto_
- научил се да хвърля
Наслука и да пишеш как е бил риболова

Не само с вилица в ръка ,мога аз да ги ловя !!
Това утре остава за утреvenelin71 написа:утре смятаме с едни приятели да ходим за риба на стената,като хванем и ще пиша

Не само с вилица в ръка ,мога аз да ги ловя !!
-
- вече хвърля и на тежко
Здравеите колеги преди 2 седмици с двама прятели се организирахме и направихме 1 излет на язовира като цяло от 8:00 сутринта до 12:00 на обяд нямахме нито 1 пипане а вьв водоема имаше около 50 лодки.Пробвахме на всякаквка стьв но без успех.
- bananaman
- вече хвърля и на тежко
Колега Върбанов , благодаря за точното указание! Днес много лесно се ориентирахме!С.Върбанов написа:От подбалканския път завиваш на отбивката за ресторант Златна рибка и когато стигнеш до ресторанта в дясно до него има път който ще те заведе точно на местата за пускане на лодки ! Непосредствено над мястото където ще пуснеш лодката има и мотелчета за нощувка с ресторант и паркинг на сносни цени да не кажа ниски - на самия път са и не може да не ги видиш защото ще минеш покрай тях
Поздрави и наслука!
За 1 ден НАРИБА Господ два дена дава 
Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.

Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Успех 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!