Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Монтажи за риболов
naRiba.com

Форум

Куки
Модератор: sapuna
Re: Куки
За по малки шарани използвам Owner iseama номер шести(разбира се монтажа е на косъм),много са остри.И според мен царевицата става за всеки сезон(без зимата).
- Port_Royal
- разбира нещата
Извинявам се за номерацията на куките,объркал съм първата цифра.butnik написа: Koлега,511 е за всичко друго,но не и за шарани дори и по 1 кг.Да не си объркал номерацията.

Бъди себе си, доверявай се на вълшебството, следвай сърцето си, мечтай по много и се забавлявай!
За 1-2 кила шаран, по малък номер от 10 няма никакъв смисъл според мен.
Като марки не съм пробвал много, и не мисля, че има голямо значение, стига да не са от калпавите вързани дето с пръсти ги кикериш, а ползвам Дренан, Камасан и Адроита.
Като марки не съм пробвал много, и не мисля, че има голямо значение, стига да не са от калпавите вързани дето с пръсти ги кикериш, а ползвам Дренан, Камасан и Адроита.
За Камасан си връщам думите, освен ако не са били ментак, последните които си взех се огъваха много лесно, дори някои ми се огънаха още докато пробвам здравината на възела.kp.box написа:За 1-2 кила шаран, по малък номер от 10 няма никакъв смисъл според мен.
Дренан са много здрави.