Куки

Модератор: sapuna

Аватар
magnetar
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Куки

Мнение от magnetar »

За по малки шарани използвам Owner iseama номер шести(разбира се монтажа е на косъм),много са остри.И според мен царевицата става за всеки сезон(без зимата).
Аватар
Port_Royal
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Port_Royal »

butnik написа: Koлега,511 е за всичко друго,но не и за шарани дори и по 1 кг.Да не си объркал номерацията.
Извинявам се за номерацията на куките,объркал съм първата цифра. :lol: 8) Ето за тези става дума - http://ribibg.com/shop/index.php?p=s_ge ... bgroup=218" onclick="window.open(this.href);return false; :) Kamasan B611
Бъди себе си, доверявай се на вълшебството, следвай сърцето си, мечтай по много и се забавлявай!
kp.box
новобранец
новобранец

Мнение от kp.box »

За 1-2 кила шаран, по малък номер от 10 няма никакъв смисъл според мен.
Като марки не съм пробвал много, и не мисля, че има голямо значение, стига да не са от калпавите вързани дето с пръсти ги кикериш, а ползвам Дренан, Камасан и Адроита.
kp.box
новобранец
новобранец

Мнение от kp.box »

kp.box написа:За 1-2 кила шаран, по малък номер от 10 няма никакъв смисъл според мен.
Като марки не съм пробвал много, и не мисля, че има голямо значение, стига да не са от калпавите вързани дето с пръсти ги кикериш, а ползвам Дренан, Камасан и Адроита.
За Камасан си връщам думите, освен ако не са били ментак, последните които си взех се огъваха много лесно, дори някои ми се огънаха още докато пробвам здравината на възела.
Дренан са много здрави.
Публикувай отговор

Обратно към “Монтажи за риболов”