Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Откриването
Модератор: Кърцата
Re: Откриването
От 8:00 до 10:00 : 3 костура и една таранка, след 10 нищо не мръдна нито дъно, нито плувка . Към 12:30 взе да гърми и си прибрах такъмите.
Всичко което кара един човек да се чувства добре е правилно, независимо от това дали в очите на другите изглежда погрешно.

след труса беше като подивял кълвеше като за последно

Къде по точно ходи ,че цялата река е с дълбочина 35 см. и няма кьорава рибка.BEAR12 написа:Става въпрос за една река в Сл.Бряг.
Рибата не кълве,защото е ден на размисъл!
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
На река Лом .Малко спининг от 15-18 часа .Двайсетина кленчета и един приличен скобар.В къщи занесох скобара и 5 клена.Всички други бяха върнати по причини -хайвер и размер.В 2 риби пак имаше хайвер.
Нещо политиката и риболова май не се понасят.
Наслука!
Нещо политиката и риболова май не се понасят.
Наслука!
Риболовът не е слука,а наука!
Който раниии...
Той ще фаниии...

Той ще фаниии...

- vobler4o
- вече хвърля и на тежко
На спининг само едно кефалче.
Тайната на успеха се крие в това - човек да не се страхува да експериментира!!
Сега се върнах и при мен боза, нищо само две попчета... направо се отчаях но има време все си мисля, че е още рано
От събота сутринта до неделя на обяд - 3-4 килограма свинско и бая други мезалъци придружени от блага ракийка и неизвестно количество бира. За рибки бяхме едни от многото, които не можахме да си хванем нищо. Другата седмица, ако няма нрщо торнадо или друга природна стихия ще се пробваме пак.
- hshopov
- разбира нещата
Аз така и не открих! След трусовете,чинно си седнах на задника и направих обиколка на близките водоеми! Очарован от пиянски викове,чалга на макс и пукотевици,пеших ,че съм направил правилен избор! 

Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
Здравейте,колеги!На 24-ти се разходих със спинингът по р.Видима до с.Сенник само две маломерни кефалчета които бяха върнати в реката за да станат по-големи
Днес пак ходих на същото място малко по добре беше положението с изключение на един доста приличен кефал който ми изправи тройката на воблерчето.След дълго обикаляне реших да се поразходя по р.Росица в гр.Севлиево там вече стана риболов,няколко бързи кефала който бяха с тегло над 500 гр. след това затишие изчаках малко да се поуспокоят и отново се почна ,имах един много силен удар който отново ми изправи тройката и след този удар всичко приключи,утре след работа отивам за нови по здрави тройки,явно тези тройки на Strikepro са доста кекави при по-големите риби!!!Всички риби са върнати във водата,надявам се много повече колеги да свикват с мисълта да връщат рибите във водата за да може утре като отидем пак за риба да има какво да ловим !!!Наслука на всички колеги 

днес ,25 ти на Дяково-много каракуда и един хубав костур-земетресението там е изострило апетита на рибата.По късно може да кача снимки
-
- новобранец
Здравейте Колеги,
днес на Мало Бучино - валат.
днес на Мало Бучино - валат.
На 25-ти ходих на р. Искър. Излезе само каракуда , повечето беше с хайвер и веднага я връщах. Наистина подраниха с откриването на сезона.
- firefighter
- вече хвърля и на тежко
на 24-25 вАлНат на Малко шарково
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.