Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Риболов край Монтана
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
Риболов край Монтана
Някой да знае,покрай Монтана риба да се лови?
-
- новобранец
Re: Риболов край Монтана
Мерси,ами на друго място ?
Който може, лови на Яз.Огоста а който не може не лови.
А ако питаш къде може да се ходи за риба е друг въпрос.
Язовир Клисурица.
Язовира на Горна Ковачица ако търсиш шаран.(има и други но в малки количества)
Расово в момента не му знам случая но можеш да разпиташ а Дреновец ще ти е малко далечко.
Балова шума го зарежи-бита карта.
От тази година е зарибен с риби бебета.
Няколо пъти преди това го изпускаха.
И един приятелски съвет- махни го това Левски че,никой от ЦСКА няма да ти каже за нещата които питаш.
А ако питаш къде може да се ходи за риба е друг въпрос.
Язовир Клисурица.
Язовира на Горна Ковачица ако търсиш шаран.(има и други но в малки количества)
Расово в момента не му знам случая но можеш да разпиташ а Дреновец ще ти е малко далечко.
Балова шума го зарежи-бита карта.
И един приятелски съвет- махни го това Левски че,никой от ЦСКА няма да ти каже за нещата които питаш.
Докато се усмихнеш и се озабиш.......!
и не само от цесекарите.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
От къде тази информация?jorjinio написа:Балова шума го зарежи-бита карта.
Май не е точно така.
Колкото до яз. Огоста е добре да се лови от лодка.
Айде наслуйка!
Риболовът не е слука,а наука!
Имам село съвсем на близо.
Освен че, ходех да го пробвам от време на време в околията се говори какво се случва.
Не казвам че, е източван тази година а преди може би 2 години и преди това още веднъж.
Може да отидете и сами да се уверите че, там има само бебета.
Дори и да е пусната по-едра риба ще е доста на рядко.
Язовира е много красив .
Малко поосякоха гората от другата страна за което съжалявам.
Миналата година даже имаше една не лоша изоставена лодка с която едни момчета се размотаваха по гьола.
Предишните арендатори нищо съществено не направиха за да се разработи това водоемче.
Когато там се завъди риба след добро зарибяване и стопанисване със сигурност ще се разчуе в околията.
Успех на новите арендатори които ги срещнах миналият месец на яз.Огоста !
Това за риболова от лодка на яз.Огоста всеки познаващ язовира го знае.
Предизвикателството за мен не е да хвана много риба с лодка а да я хвана от брега.
Не ходя на риба за да се изхранвам а за релакс и отмора с любимато си хоби.
Споделям клип и цитат на един човек на който искренно се възхищавам.
Надявам се Илийка да нямаш нищо против !
Респект брат !!
"Със обиди няма да постигнем нищо, само с добри думи и пример от наша страна ще се оправя нещата в нашата държава. Един пример ще ви дам. Бях за риба на една река и идва един познат, хвърля въдиците и започваме разговор относно пускането, и човека каза: "Сърце не ми дава да пусна рибата". След нашия разговор той реши, че от уважение към мен ще си вземе само една а другите ще ги пусне, ако бях почнал с лошото-дали щеше да пусне нещо
"
https://www.youtube.com/watch?v=1CoFp_AXsTA" onclick="window.open(this.href);return false;
Успех на всички колеги през този сезон !
Освен че, ходех да го пробвам от време на време в околията се говори какво се случва.
Не казвам че, е източван тази година а преди може би 2 години и преди това още веднъж.
Може да отидете и сами да се уверите че, там има само бебета.
Дори и да е пусната по-едра риба ще е доста на рядко.
Язовира е много красив .
Малко поосякоха гората от другата страна за което съжалявам.
Миналата година даже имаше една не лоша изоставена лодка с която едни момчета се размотаваха по гьола.
Предишните арендатори нищо съществено не направиха за да се разработи това водоемче.
Когато там се завъди риба след добро зарибяване и стопанисване със сигурност ще се разчуе в околията.
Успех на новите арендатори които ги срещнах миналият месец на яз.Огоста !
Това за риболова от лодка на яз.Огоста всеки познаващ язовира го знае.
Предизвикателството за мен не е да хвана много риба с лодка а да я хвана от брега.
Не ходя на риба за да се изхранвам а за релакс и отмора с любимато си хоби.
Споделям клип и цитат на един човек на който искренно се възхищавам.
Надявам се Илийка да нямаш нищо против !
Респект брат !!
"Със обиди няма да постигнем нищо, само с добри думи и пример от наша страна ще се оправя нещата в нашата държава. Един пример ще ви дам. Бях за риба на една река и идва един познат, хвърля въдиците и започваме разговор относно пускането, и човека каза: "Сърце не ми дава да пусна рибата". След нашия разговор той реши, че от уважение към мен ще си вземе само една а другите ще ги пусне, ако бях почнал с лошото-дали щеше да пусне нещо

https://www.youtube.com/watch?v=1CoFp_AXsTA" onclick="window.open(this.href);return false;
Успех на всички колеги през този сезон !
И аз да дам малко инфо за Клисурица. В събота за 4-5 часа - няколко кленчета и дребосък. Около мен никой нищо по-различно не хвана, а имаше хора с по 10-ина въдици.
Расово си е класика - дребна таранка(каракуда) до припадане и рядко някое амурче или шаранче.
За Дреновец чух че се правел добър риболов, но до там не съм стигал.
Смирненски нищо. Белотинци нищо.
Успех на ентусиастите и дано се събуди тая риба вече.
Расово си е класика - дребна таранка(каракуда) до припадане и рядко някое амурче или шаранче.
За Дреновец чух че се правел добър риболов, но до там не съм стигал.
Смирненски нищо. Белотинци нищо.
Успех на ентусиастите и дано се събуди тая риба вече.
Хигиената е мерило за културата на човека!
"-Кълве ли?
-Неще неще, па спре!"

"-Кълве ли?
-Неще неще, па спре!"

- empar
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
На Смирненски риба не търсете поне още месец. От десет дена не прелива, след като почти от Великден не беше спирал. Водата все още е страшна боза, а риболова, ако го има е абсолютна случайност.
Бира поне има на капанчето. 

'начиии толко' много кълвеше....хвърляш-вадиш, хвърляш-вадиш и по едно време толко' се разкълва, че немаш време да хвърлиш.....САМО ВАДИШ!!!
Хора, на Огоста имате ли проблем с късане на линията заради мидите по дъното, че миналата година за осем часа оставих около 20 хранилки?
Много зависи къде ловиш.
По принцип има много миди но където има скали и камънак(покрити са с миди) с фидер риболова е невъзможен.
Обикновенно такива места държат риба и е много по-удачно да се лови на мач с монтаж на пропадане.
В зависимост от релефа може да се пробва с шоклидер от някое абразивно влакно които са доста устойчиви на протриване.
И със повдигач, за да не може мидите да ти захапват стръвта.
По принцип има много миди но където има скали и камънак(покрити са с миди) с фидер риболова е невъзможен.
Обикновенно такива места държат риба и е много по-удачно да се лови на мач с монтаж на пропадане.
В зависимост от релефа може да се пробва с шоклидер от някое абразивно влакно които са доста устойчиви на протриване.
Благодарско. В неделя ако е хубаво времето ще пробвам.jorjinio написа:Много зависи къде ловиш.
Инфо за яз.Клисурица:
http://www.mont-press.com/index.php?iss ... 1%80.%2065(1803" onclick="window.open(this.href);return false;),%20%D0%B3%D0%BE%D0%B4.%20%D0%A5%D0%A5I,%2019%20-%2023%20%D0%B0%D0%B2%D0%
http://www.mont-press.com/index.php?iss ... 1%80.%2065(1803" onclick="window.open(this.href);return false;),%20%D0%B3%D0%BE%D0%B4.%20%D0%A5%D0%A5I,%2019%20-%2023%20%D0%B0%D0%B2%D0%