Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Лигава въдица. .... Що е то?
Модератор: dantho.mihov
- tonio.totev
- научил се да хвърля
Лигава въдица. .... Що е то?
Можех да мина и без тази тема но започна да ме дразни това, че почти във всеки пост чета,,лигава" пръчка. Абе хайде някой да ми обясни. Означава, че е много мека? Че се чупи ли, не мога да разбера
Re: Лигава въдица. .... Що е то?
И аз съм неграмотен на тази тема.
Хайде разбирачите ,обяснете ни.

Късмет.Всичко е до късмет. 

Мека кат дърт у.....йййй,само са лигави,ма не върши работа 

МОЖЕШ ДА ИЗВАДИШ ЧОВЕК ОТ КАЛТА,
НО НЕ МОЖЕШ ДА ИЗВАДИШ КАЛТА ОТ ЧОВЕК !
НО НЕ МОЖЕШ ДА ИЗВАДИШ КАЛТА ОТ ЧОВЕК !
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Лигава - мека, виси, клати се при замятане и засичане, като я подпреш на 2 колчета прави корем между тях и тн. Всичко това без риба на въдицата, ако има риба термините са други. 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- hshopov
- разбира нещата
+1chirusa_bg написа:Лигава - мека, виси, клати се при замятане и засичане, като я подпреш на 2 колчета прави корем между тях и тн. Всичко това без риба на въдицата, ако има риба термините са други.

Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Баси такваз още не съм виждал, все се говори че ексиида бил лигав ама на мен ми се вижда просто с параболичен строй, което за мен е плюс при емоцията.chirusa_bg написа:Лигава - мека, виси, клати се при замятане и засичане, като я подпреш на 2 колчета прави корем между тях и тн. Всичко това без риба на въдицата, ако има риба термините са други.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Имам такъв фидер, обичам си го, ама е ужасяваща гледка на колчеД.Граховски написа: Баси такваз още не съм виждал.

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
- tonio.totev
- научил се да хвърля
Разясни ми се вече мерси . Значи имам един лигав директен на 8 м. 

- nocalled
- научил се да хвърля
точно!tonio.totev написа:Разясни ми се вече мерси . Значи имам един лигав директен на 8 м.
you'd better run...
- SBANKOV
- ще става разбирач
аз пък имам една "лигава" болонеза, и кат одари една таранка/каракуда по научному/ от 150грама и получавам душевен оргазъм все едно вадя сом 15килаtonio.totev написа:Разясни ми се вече мерси . Значи имам един лигав директен на 8 м.

Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...