Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Стари храни, гранясало кюспе, вкиснала царевица
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Стари храни, гранясало кюспе, вкиснала царевица
Благодаря за отговорите колеги
.
Като нестандартна захранка някой използвал ли е гранули за кучета и котки, миришат много подобно на халибут пелетите?

Като нестандартна захранка някой използвал ли е гранули за кучета и котки, миришат много подобно на халибут пелетите?
кьоркефали
- hshopov
- разбира нещата
аз съм използвал,кучешка храна на косъм! не знам дали има успех,обаче! моето беше плод на безсилие да спася капото! така и така не пипна на царевица и топче! 

Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
- antivik
- кандидат преподавател
Ръгал съм ги в захранка заради животинските брашна и съставки, дадоха акъл /що инак плували и трудно се разкисвали/ първо да ги попаря с вряла вода.....
верно разкиснаха се и имаше резултат захранката /докара каракуди и бабушак/ обачеее как миришеееее...
Трябва който е семеен да прати жена си някъде на покупки за по-дълго време

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- hshopov
- разбира нещата
ААААА.....плуват,да! За това сложих аз гранула,че рака ми разказа играта тогава(нямах повдигачи),а след втората нощ ми светна една малка лампичка...шарана обожава раци...шарана ги яде с мерак...ако имаше шарани,нямаше да има ракantivik написа:Ръгал съм ги в захранка заради животинските брашна и съставки, дадоха акъл /що инак плували и трудно се разкисвали/ първо да ги попаря с вряла вода.....верно разкиснаха се и имаше резултат захранката /докара каракуди и бабушак/ обачеее как миришеееее...
![]()

- SBANKOV
- ще става разбирач
Да но я минаваш през блендера /само да не види жена ти/ да стане на ситни трохи и я ръгаш в другата, половин кило са достатъчни за ароматизиране а и върхат работа на атрактор че разбухват захранката и почват да се издигат нагоре дори и добре накиснати.chopara написа:Благодаря за отговорите колеги.
В комбинация със сухо мляко и много малко вода колкото да станат на жилаво тесто, стават прекрасни топчета да куката, няма падане половин час, но си иска месене.
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
- hshopov
- разбира нещата
Едно мнение от което научих нещо и аз...благодаряSBANKOV написа:Да но я минаваш през блендера /само да не види жена ти/ да стане на ситни трохи и я ръгаш в другата, половин кило са достатъчни за ароматизиране а и върхат работа на атрактор че разбухват захранката и почват да се издигат нагоре дори и добре накиснати.chopara написа:Благодаря за отговорите колеги.
В комбинация със сухо мляко и много малко вода колкото да станат на жилаво тесто, стават прекрасни топчета да куката, няма падане половин час, но си иска месене.

Точно мисля да си направя протеинови топчета с вкус и аромат на кучешките гранули.
кьоркефали
- antivik
- кандидат преподавател
hshopov написа:ААААА.....плуват,да! За това сложих аз гранула,че рака ми разказа играта тогава(нямах повдигачи),а след втората нощ ми светна една малка лампичка...шарана обожава раци...шарана ги яде с мерак...ако имаше шарани,нямаше да има ракantivik написа:Ръгал съм ги в захранка заради животинските брашна и съставки, дадоха акъл /що инак плували и трудно се разкисвали/ първо да ги попаря с вряла вода.....верно разкиснаха се и имаше резултат захранката /докара каракуди и бабушак/ обачеее как миришеееее...
![]()
Трябва който е семеен да прати жена си някъде на покупки за по-дълго време![]()
![]()
и си бих камшиците

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Колеги за царевицата е ясно а дали същото се отнася и за конопа житото и тигровия фастък . Ако някой
има резултати нека сподели . Предварително благодаря.
има резултати нека сподели . Предварително благодаря.
Колега аз съм хващал рак на жито,но за тигровият фъстък и конопа си нямам и идея как ще го приеме 

ХВАНИ И ПУСНИ!
- atanas7711
- научил се да хвърля
Тигровия фъстък рака не го яде, ама и шарана не го тачи особено.