Стари храни, гранясало кюспе, вкиснала царевица

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
chopara
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Стари храни, гранясало кюспе, вкиснала царевица

Мнение от chopara »

Благодаря за отговорите колеги :drinkers: .
Като нестандартна захранка някой използвал ли е гранули за кучета и котки, миришат много подобно на халибут пелетите?
кьоркефали
Аватар
hshopov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от hshopov »

аз съм използвал,кучешка храна на косъм! не знам дали има успех,обаче! моето беше плод на безсилие да спася капото! така и така не пипна на царевица и топче! :D
Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Ръгал съм ги в захранка заради животинските брашна и съставки, дадоха акъл /що инак плували и трудно се разкисвали/ първо да ги попаря с вряла вода..... :shock: верно разкиснаха се и имаше резултат захранката /докара каракуди и бабушак/ обачеее как миришеееее... :rolleyes:
Трябва който е семеен да прати жена си някъде на покупки за по-дълго време :wink:
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
hshopov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от hshopov »

antivik написа:Ръгал съм ги в захранка заради животинските брашна и съставки, дадоха акъл /що инак плували и трудно се разкисвали/ първо да ги попаря с вряла вода..... :shock: верно разкиснаха се и имаше резултат захранката /докара каракуди и бабушак/ обачеее как миришеееее... :rolleyes:
Трябва който е семеен да прати жена си някъде на покупки за по-дълго време :wink:
ААААА.....плуват,да! За това сложих аз гранула,че рака ми разказа играта тогава(нямах повдигачи),а след втората нощ ми светна една малка лампичка...шарана обожава раци...шарана ги яде с мерак...ако имаше шарани,нямаше да има рак :lol: :lol: :lol: и си бих камшиците :D
Аватар
SBANKOV
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SBANKOV »

chopara написа:Благодаря за отговорите колеги :drinkers: .
Като нестандартна захранка някой използвал ли е гранули за кучета и котки, миришат много подобно на халибут пелетите?
Да но я минаваш през блендера /само да не види жена ти/ да стане на ситни трохи и я ръгаш в другата, половин кило са достатъчни за ароматизиране а и върхат работа на атрактор че разбухват захранката и почват да се издигат нагоре дори и добре накиснати.
В комбинация със сухо мляко и много малко вода колкото да станат на жилаво тесто, стават прекрасни топчета да куката, няма падане половин час, но си иска месене.
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
Аватар
hshopov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от hshopov »

SBANKOV написа:
chopara написа:Благодаря за отговорите колеги :drinkers: .
Да но я минаваш през блендера /само да не види жена ти/ да стане на ситни трохи и я ръгаш в другата, половин кило са достатъчни за ароматизиране а и върхат работа на атрактор че разбухват захранката и почват да се издигат нагоре дори и добре накиснати.
В комбинация със сухо мляко и много малко вода колкото да станат на жилаво тесто, стават прекрасни топчета да куката, няма падане половин час, но си иска месене.
Едно мнение от което научих нещо и аз...благодаря :) !
Аватар
chopara
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от chopara »

Точно мисля да си направя протеинови топчета с вкус и аромат на кучешките гранули.
кьоркефали
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

hshopov написа:
antivik написа:Ръгал съм ги в захранка заради животинските брашна и съставки, дадоха акъл /що инак плували и трудно се разкисвали/ първо да ги попаря с вряла вода..... :shock: верно разкиснаха се и имаше резултат захранката /докара каракуди и бабушак/ обачеее как миришеееее... :rolleyes:
ААААА.....плуват,да! За това сложих аз гранула,че рака ми разказа играта тогава(нямах повдигачи),а след втората нощ ми светна една малка лампичка...шарана обожава раци...шарана ги яде с мерак...ако имаше шарани,нямаше да има рак :lol: :lol: :lol: и си бих камшиците :D
:cry: На тракиец рака опуква и повдигачите и сухата царевица, не прощава на нищо, до миналата година го борехме само с мъниста..... :? да видим тази как ще е може да се е научил и тях да ги ръфа :shock: .
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
GERAZ
новобранец
новобранец

Мнение от GERAZ »

Колеги за царевицата е ясно а дали същото се отнася и за конопа житото и тигровия фастък . Ако някой
има резултати нека сподели . Предварително благодаря.
Аватар
123654
новобранец
новобранец

Мнение от 123654 »

Колега аз съм хващал рак на жито,но за тигровият фъстък и конопа си нямам и идея как ще го приеме :)
ХВАНИ И ПУСНИ!
Аватар
atanas7711
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от atanas7711 »

Тигровия фъстък рака не го яде, ама и шарана не го тачи особено.
Публикувай отговор

Обратно към “Стръв и захранка”