Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

За балканки!!!
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Re: За балканки!!!
Колега Стонин МаХенд имам удавени два фотоапарата и снимани доста рибиСтонин МаХенд написа:Няма как да постигнеш някакъв напредък във "фотографията" с това.

...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
- Стонин МаХенд
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
да де, имах предвид да не се притесняаш. С тази техника е почти невъзможно да направиш качествена фотографичя
- stankof
- ще става разбирач
Бахти
Най-после открихме топлата вода че с телефони и то не Смарт не ставали хубави снимки
Колега Стонин МаХенд жив и здрав да си че ни отваряш очите с какво се правят хубави снимки
И за да не е само спам,темата за габровските пъстърви е много добра и я чета с удоволствие!
Наслука и занапред балканджий

Най-после открихме топлата вода че с телефони и то не Смарт не ставали хубави снимки

Колега Стонин МаХенд жив и здрав да си че ни отваряш очите с какво се правят хубави снимки

И за да не е само спам,темата за габровските пъстърви е много добра и я чета с удоволствие!
Наслука и занапред балканджий

ПАЗИ БОЖЕ ОТ НЕКАНЕН ГОСТ ОТ ГНИЛ МОСТ И ОТ ЧОВЕК ПРОСТ НА ГОЛЯМ ПОСТ!
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Да не си помислите ,че не ходя
Едно Балканче от днес ,имаше и други ама все от другят континент !

Още не сме се окопитили

За последните 5 дни ,ходих 4 пьти ,прави впечатление ,че рибките все повече издребняват ,за сметка на това бройките са мнооо
Явно затоплянето на времето си казва думата .
Поздрави !!

Едно Балканче от днес ,имаше и други ама все от другят континент !

Още не сме се окопитили

За последните 5 дни ,ходих 4 пьти ,прави впечатление ,че рибките все повече издребняват ,за сметка на това бройките са мнооо

Явно затоплянето на времето си казва думата .
Поздрави !!
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
Днес след кратко обсъждане(3 секунди
) с колегата radogagov поехме към N-ската
река Въпреки че се появихме на уречено то за риболов място в едно такова никакво
време(3 следобед) Фортуна бе благосклона -перфектен цвят на водата и риби каквито
не съм и подозирал че има в тази река

Радо в действие:

Поздрави!

река Въпреки че се появихме на уречено то за риболов място в едно такова никакво
време(3 следобед) Фортуна бе благосклона -перфектен цвят на водата и риби каквито

Радо в действие:

Поздрави!
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
- radogagov
- ще става разбирач
Получи се страхотен следобеден риболовФортуна бе благосклонна -перфектен цвят на водата и риби каквито

Този път не се капотирах

- maranzika
- сериозен играч
Една рибка и от моето сутрешно риболовче по "вашите" места....

- ynovi
- научил се да хвърля
Браво, хубави рибки и снимки.
И аз се поразходих, но нивото беше прекалено и нямах късмет. Няколко ултра-дребосъка които дори не снимах, само една с по-нормални размери прояви желание да позира.
И аз се поразходих, но нивото беше прекалено и нямах късмет. Няколко ултра-дребосъка които дори не снимах, само една с по-нормални размери прояви желание да позира.

- Прикачени файлове
-
- IMG_0236.JPG (3.71 MiB) Преглеждано 1740 пъти

- ynovi
- научил се да хвърля
По-минала седмица си бях направил един воблер

Но не можах да го тествам в нормални условия, като за каквито е правен.... Па по едни време реших да събера всички перспективни воблери с които смятах да ловя в една кутия за да не отворям и ги търся из няколко кутии...
И така стигнахме реката и... Ужас! Забравил съм кутията баш с избраните воблерите в кухнята...
И се налагаше да ловя с по-гадните и неподходящи... а те наистина не бяха подходящи за където и както исках да хвърлям и ловя. Наложи да метам в по-малко перспективните места, но като за тях...
Няколко дребни балканки хванах, две снимах да има некоя снимка.

Хванах и някаква странна риба! Със сигурност не е балканка, на живо изглежда доста различна от балканките. Люспите и имат по-силен метален блясък, като фолио все едно и шарките са и други, на балканка такива не съм виждал.
Или ще да е сивенче или пък мелезче?! -Не можах да намеря във форумите снимка на сивенче като малко.

Но не можах да го тествам в нормални условия, като за каквито е правен.... Па по едни време реших да събера всички перспективни воблери с които смятах да ловя в една кутия за да не отворям и ги търся из няколко кутии...
И така стигнахме реката и... Ужас! Забравил съм кутията баш с избраните воблерите в кухнята...

И се налагаше да ловя с по-гадните и неподходящи... а те наистина не бяха подходящи за където и както исках да хвърлям и ловя. Наложи да метам в по-малко перспективните места, но като за тях...

Няколко дребни балканки хванах, две снимах да има некоя снимка.

Хванах и някаква странна риба! Със сигурност не е балканка, на живо изглежда доста различна от балканките. Люспите и имат по-силен метален блясък, като фолио все едно и шарките са и други, на балканка такива не съм виждал.
Или ще да е сивенче или пък мелезче?! -Не можах да намеря във форумите снимка на сивенче като малко.

- баш_майстора
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Да, сивенче е. 

"Няма риба в реката, само пъстърва, откакто се появи тя и изяде всичката друга риба..."
- ynovi
- научил се да хвърля
Ясно!
Много красива риба е иначе
Много красива риба е иначе

- stankof
- ще става разбирач
За мен лично Сивена е с по-красива окраска и от балканката,този които си хванал не е никак лош колега!
Поздрави за успешния излет!
Поздрави за успешния излет!
ПАЗИ БОЖЕ ОТ НЕКАНЕН ГОСТ ОТ ГНИЛ МОСТ И ОТ ЧОВЕК ПРОСТ НА ГОЛЯМ ПОСТ!
- franky
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Мисля, че този сивен е женски, а мъжките са още по-красиви - коремът им е огненочервен.
Доколкото знам, възможно е да оплоди хайвера на балканката, при което се получават още по-красиви хибриди.
Доколкото знам, възможно е да оплоди хайвера на балканката, при което се получават още по-красиви хибриди.
Щастието се гради от малки радости, а не от хазартни попадения.
-
- новобранец
а пък аз си ходя на X-та река и дава много доволно, има от всичко и в добри размери - и малки и големи
Наслука на всички

Наслука на всички