Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

ШАБЛЕНСКОТО ЕЗЕРО
Модератор: sapuna
- Nikolay ( Dobrich )
- ще става разбирач
- Nikolay ( Dobrich )
- ще става разбирач
- Encho-master
- вече хвърля и на тежко
Последно промяна от Encho-master на Чет Фев 21, 2008 6:26 pm, променено общо 1 път.
- emilh
- новобранец
- Обратна връзка:
Re: ШАБЛЕНСКОТО ЕЗЕРО
Малка ми са вижда таз табелка пусната от колегата,че си позволявам да я пусна и аз
дано е в помощ,че вярно проверяват и глобяват

Рибата къща няма
А как е пътя до местата означени на картата като позволени за любителски риболов? Говоря като настилка и дали е проходим с всякакъв вид лек автомобил или е желателно по височка кола по възможност 4х4 

Обема на мозъка на обикновен рибар бил около 500 пъти по-голям от на рибата!
Е и какво от това?
Е и какво от това?
- Encho-master
- вече хвърля и на тежко
Може със всякакъв автамобил да се стигне стига да не е валяло предния ден.Пътя е черен от страната на Шабла мястото за риболов е на около 100м.от асвалта те всъщност са две.На слука
. Ето и резултата от вчерашния излет
:Dhttp://gallery.nariba.com/showphoto.php?photo=20054&sort=1&cat=500&page=1 Не можах да хвана някоя по малка за да хвърля за щука но и на това съм доволен 32 бр. --почти 6 кг.Обаче вятъра беше ужасен.

-
- разбира нещата
кат ги гледам тия са тамън за щука,трябваше да пробваш с некоя от тях.браво за излета,добър улов
- Nikolay ( Dobrich )
- ще става разбирач
колега, на каква стръв ги улови червеноперките, щото аз в съботата от страната на Езерец
цял ден висях за червеноперка и нищо
цял ден висях за червеноперка и нищо
- radoadvokat
- ще става разбирач
Браво колега за слуката. Аз миналата седмица в събота от съмване до мрак въртях цялото езеро за щука и нито една не хванах. Щом червеноперката се е размърдала значи и щуката ще започне да излиза. Сподали иначе къде и на какво хвана тея риби.
- Encho-master
- вече хвърля и на тежко
Тия риби ги хванах на канала до помпената станция на Шабла. Канала е дълъг над 3км.широк е 8-10м има много места за риболов. Първо на топче хляб като спря да кълве изрових няколко червея от брега близо до водата и така .Не съм захранвал аз отидох за щука исках да хвана няколко малки рибки и да хвърля въдиците ама не стана.
Ползвах директен телескоп 4м . основно 016 плувка 1.5гр. кука 18№ бяла нали за дребни ама няколко по големи си останаха там .А там риба има.
Моя приятел Альоша хвана една платика към 400гр.

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Колега как да го намеря този канал и самия канал удачен ли е за спининг риболов на щука? Всмилъл ти щуката на канали ли я търсиш или на самото езеро?Encho-master написа:Тия риби ги хванах на канала до помпената станция на Шабла. Канала е дълъг над 3км.широк е 8-10м има много места за риболов. Първо на топче хляб като спря да кълве изрових няколко червея от брега близо до водата и така .Не съм захранвал аз отидох за щука исках да хвана няколко малки рибки и да хвърля въдиците ама не стана.Ползвах директен телескоп 4м . основно 016 плувка 1.5гр. кука 18№ бяла нали за дребни ама няколко по големи си останаха там .А там риба има.
![]()
![]()
Моя приятел Альоша хвана една платика към 400гр.
Не съм ходил досега и там и навярно въпросите ми не са много на място,но съм благодарен за всяка информация.
- Fishing_Fan
- разбира нещата
предполагам че става дума за канала между Шабленското езеро и Езерецкото езеро
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
На картата дори не виждам път тамFishing_Fan написа:предполагам че става дума за канала между Шабленското езеро и Езерецкото езеро

- Encho-master
- вече хвърля и на тежко
Здравете!!! Като подминете гр.Шабла по магистралата посока Езерец след около 1км от дясно ще видите една могила до нея има път по които се стига до помпената станция.За този канал става въпрос.По удобно е да се лови на рибка защото има паднали клони но има и няколко чисти участъка за спининг.simbat написа:На картата дори не виждам път тамFishing_Fan написа:предполагам че става дума за канала между Шабленското езеро и Езерецкото езеро