Гърция глоба 8000 ЕUR
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- bananaman
- вече хвърля и на тежко
Re: Гърция глоба 8000 ЕUR
Наистина го изискват ,колеги! Няма шега , няма измама , византийчетата нови глупости измислиха, да му мислят хората с коли на лизинг , време е да се обърнем към родината , стига с това гръкоманство , почитане на тяхна музика и харчене на милиарди на година при тях - тези , които откраднаха половин Македония от нас , тези които прокудиха милиони , тези които ни лишиха от Бяло море , тези , на чийто език сме ВУЛГАРИ!!!
Извинете за емоционалното излияние , но моята рода е гонена от Беломорска Тракия ( близо до Дедеагач ) и ми е болна тема. Аз лично в грция не ходя!
Поздрави на всички които милеят за родината!
Извинете за емоционалното излияние , но моята рода е гонена от Беломорска Тракия ( близо до Дедеагач ) и ми е болна тема. Аз лично в грция не ходя!
Поздрави на всички които милеят за родината!
За 1 ден НАРИБА Господ два дена дава 
Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.

Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.
- Batkata61
- научил се да хвърля
Болшинството от Малакизмените също карат коли на лизинг-дали имат същите проблеми в БГ ?!!
Проблемът е,че нашите малки талони не са синхронизирани с европейските изисквания и несъдържат всички данни,които ги има и в големият талон,на гърците са други и сега МВР-ту май ще преиздават нови малки талони с повече инфо.Batkata61 написа:Болшинството от Малакизмените също карат коли на лизинг-дали имат същите проблеми в БГ ?!!
Мъни мъни....
сВОБОДНА рИБАРСКА пАРТИЯ - Не се оставяйте да бъдете мамени от други политически партии. Елате при нас!
Много ми е чудно защо от новина с недостатъчно информация (защото глобените не казват всичко) се правят генерални заключения и се създава паника (може би умишлено????).
Ето и от сайта на МВъншнитеР http://www.mfa.bg/bg/events/63/2/2983/index.htmldobata07 написа:Това са пълни глупости, направих запитване до консулството ни в Солун. Голям талон трябва да носят бусове, камиони и прочие, т.е. тези които извършват търговска дейност. За лек автомобил не важи. Единственото, което искат ако автомобила не е Ваш е да имате пълномощно ( на английски език или на гръцки), ако е на лизинг също, но това мисля, че не е нещо ново.
Посочено е:"При извършване на превози през територията на Република Гърция "
Информацията е качена днес!
Please prastise Catch - Photo - Release.
И на мен превози ми звучи като търговска дейност (било то на хора или товар), но отново никой не уточнява и се създава паника.fischer написа:Ето и от сайта на МВъншнитеР http://www.mfa.bg/bg/events/63/2/2983/index.htmldobata07 написа:Това са пълни глупости, направих запитване до консулството ни в Солун. Голям талон трябва да носят бусове, камиони и прочие, т.е. тези които извършват търговска дейност. За лек автомобил не важи. Единственото, което искат ако автомобила не е Ваш е да имате пълномощно ( на английски език или на гръцки), ако е на лизинг също, но това мисля, че не е нещо ново.
Посочено е:"При извършване на превози през територията на Република Гърция "
Информацията е качена днес!
въпросната глоба е наложена не за липса на голям талон.- той е Задължителен за теглене на каравани и ремаркета и з а бусове извършващи търговско-пътническа дейност на Всякъде в Европа./само в него са указани параметри за допустими кг . товар и прочее/ В Гърция съм бил свидетел и на конфискация преди 1 г. на 2 пернишки джипа с незаконен превоз/улов на над 150 кг риба.
Въпросния случай нашумя защото 1 нашенец спрян от МИТНИЧЕСКА полиция му налагат глоба/спести ни за какво / и тарикатът ходеше по медиите да се жалва. че му смъкнали номерата но той се довлякъл в България/как ?/
случая се използва за да се наплашат нашенците и някак да се настроят срещу Гърция и да се затичат на нашето море.
пишещи по медии за мен в голямата си част са тъпи измекяри но манипулират хората.
Въпросния случай нашумя защото 1 нашенец спрян от МИТНИЧЕСКА полиция му налагат глоба/спести ни за какво / и тарикатът ходеше по медиите да се жалва. че му смъкнали номерата но той се довлякъл в България/как ?/
случая се използва за да се наплашат нашенците и някак да се настроят срещу Гърция и да се затичат на нашето море.
пишещи по медии за мен в голямата си част са тъпи измекяри но манипулират хората.