Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
- forever_2pac
- научил се да хвърля
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Аз бях събота, два костура на рибе по 25см, 2 каракуди по 12 санта и гоооооооооооооолеееееееееееееееееемиииии укели, 15тина санта. Уклеи направихме сигурно кило, но понеже с човека дето бяхме сме адски мързеливи не ни се чистеше рибата и я върнахме всичката 

На седмиците онзи ден на нощно положението беше доста слабо като цяло.Около нас не видях някой да извади риба,освен редовните дребни костурчета.Аз хванах два шарана и едно сомче,а пазача каза че през деня(тоест вчера) ще пускат трофейни риби по 10 кила,някой ако е бил да каже дали наистина са пуснали.
добре колеги..... дайте предложения каде да направя един приятен риболов. Преди три дни ходих на враждебна ( черното кафе ) , от около 08:00 сутринта до към 10:30 кълвеше. Хванах 5-6 костура по около 10-12 см. уклейчета, 3 каракуди по около 15-18 см, една много добра платика, и накрая на около 3.6 метра дълбочина закох кълване... беше каракуда от порядъка на 500-600 гр. издърпах я на повърхността, но се закачи вводораслите и така приключи риболова. На следващия ден на същото място пълна скръб.... за това ако някой каже някое сравнително добро място за риболов ще съм благодарен..... 

Ех,ак па колко се филмира момчето вика и една много добра платикаjorkos94 написа:добре колеги..... дайте предложения каде да направя един приятен риболов. Преди три дни ходих на враждебна ( черното кафе ) , от около 08:00 сутринта до към 10:30 кълвеше. Хванах 5-6 костура по около 10-12 см. уклейчета, 3 каракуди по около 15-18 см, една много добра платика, и накрая на около 3.6 метра дълбочина закох кълване... беше каракуда от порядъка на 500-600 гр. издърпах я на повърхността, но се закачи вводораслите и така приключи риболова. На следващия ден на същото място пълна скръб.... за това ако някой каже някое сравнително добро място за риболов ще съм благодарен.....

ХВАНИ И ПУСНИ!
не съм се объркал със сигорност.....
не съм сигорен само дали е точно (черното кафе) значи по ботевградско и точно след спирката на автобуси 117 118 и 119 отбихме в дясно, там ловихме. Пак казвам не знам дали е точно черното кафе, но знам със сигорност че беше платика....
бих допълнил, летището се намираше точно пред нас... вие ще кажете как точно е името на гьола

- SBANKOV
- ще става разбирач
Ето ти една идея за хубав риболов, вземи една девойка и една палатка, може и една въдица и се качи на искъраjorkos94 написа:добре колеги..... дайте предложения каде да направя един приятен риболов. Преди три дни ходих на враждебна ( черното кафе ) , от около 08:00 сутринта до към 10:30 кълвеше. Хванах 5-6 костура по около 10-12 см. уклейчета, 3 каракуди по около 15-18 см, една много добра платика, и накрая на около 3.6 метра дълбочина закох кълване... беше каракуда от порядъка на 500-600 гр. издърпах я на повърхността, но се закачи вводораслите и така приключи риболова. На следващия ден на същото място пълна скръб.... за това ако някой каже някое сравнително добро място за риболов ще съм благодарен.....

пп Виж на Орландо, едно приятел е направил 5 шарана и три амура, но каза че има чалъм за риболова им.
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
SBANKOV написа:Ето ти една идея за хубав риболов, вземи една девойка и една палатка, може и една въдица и се качи на искъраjorkos94 написа:добре колеги..... дайте предложения каде да направя един приятен риболов. Преди три дни ходих на враждебна ( черното кафе ) , от около 08:00 сутринта до към 10:30 кълвеше. Хванах 5-6 костура по около 10-12 см. уклейчета, 3 каракуди по около 15-18 см, една много добра платика, и накрая на около 3.6 метра дълбочина закох кълване... беше каракуда от порядъка на 500-600 гр. издърпах я на повърхността, но се закачи вводораслите и така приключи риболова. На следващия ден на същото място пълна скръб.... за това ако някой каже някое сравнително добро място за риболов ще съм благодарен.....![]()
пп Виж на Орландо, едно приятел е направил 5 шарана и три амура, но каза че има чалъм за риболова им.
колега, пробвах го това с девойката само мрънка че и било жега че има гущери, и зор та зор да се прибираме, но за другото ще опитам със сигорност....

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Има !123654 написа:...Пич на Кафето няма платики ...
Може да са пренесени от колеги, като на Панчарево, но има !
Аз съм виждал през зимата на леда - бяха хванали платика и я върнаха обратно !!!
Друг е въпросът, че в някой водоеми в Софийското поле, платиката не успява да се размножи!
В Челопечане и Чепинци я има и се размножава, в Богров - не !!!
Нещо има в ph на водата в различните езера.
ето, че не се филмирам колега ....123654.... 

-
- научил се да хвърля
Колеги на Челопечене от къде се влиза с кола до гьола, ако не е тайна разбира се ? 

ДА,точно Черното кафе се казваjorkos94 написа:не съм се объркал със сигорност.....![]()
![]()
не съм сигорен само дали е точно (черното кафе) значи по ботевградско и точно след спирката на автобуси 117 118 и 119 отбихме в дясно, там ловихме. Пак казвам не знам дали е точно черното кафе, но знам със сигорност че беше платика....
бих допълнил, летището се намираше точно пред нас... вие ще кажете как точно е името на гьола

ХВАНИ И ПУСНИ!
ДА,точно Черното кафе се казва
Е значи извинявай.Питаше за Челопечене.Значи гледай са аз к'во ще ти кажа.Купуваш една захранчица Ванилия с коноп и малко галетка.Взимаш фидера и дим да те няма.Основно-0,18,повод-0,14 и кука -12 или 14.За да не скучаеш може да си вземеш директния ако имаш 6 метра е най-добре според мен да си разцъкваш уклейте на плувка.Основно-0,12 повод-0,10 и кука -16.Ако искаш може още в самото начало на директния да си захраниш със 2-3 прашки жито и 3-4 прашки бял и ако искаш да ти се завърти някоя бабушка хвърли и 1-2 стиски от захранката.Айде със здраве и да им напукаш канчетата
[/quote]
благодаря много за съвета колега, в понеделник сутринта тръгвам...... като се върна ще пиша за резултата...

благодаря много за съвета колега, в понеделник сутринта тръгвам...... като се върна ще пиша за резултата...

123654
а само да те попитам за стръв кое е най дабре....
Ами на фидера сложи 2-3 бели червея. А на директния ако искаш да ловиш уклей 1 бял.А ако искаш да ловиш бабушки и тук таме някоя платичка за стръв използваи жито.jorkos94 написа:123654

ХВАНИ И ПУСНИ!
мерси много за инфото...123654 написа:Ами на фидера сложи 2-3 бели червея. А на директния ако искаш да ловиш уклей 1 бял.А ако искаш да ловиш бабушки и тук таме някоя платичка за стръв използваи жито.jorkos94 написа:123654
а само да те попитам за стръв кое е най дабре....Наслука