Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов около Видин
Модератор: sapuna
Re: Риболов около Видин
до колкото чух от познати амура и шрана са тръгнали около Флорентин,ама не в селото, а във водата!!!azareus написа:Е те тука си много прав и само, който не е ловил на Дунав не го знае. На голямата река всичко е до деня. Иначе по темата, до колкото чух от познати амура и шрана са тръгнали около Флорентин, ама не в селото, а във водата!!!GODzillata написа:Освен това нещата са относителни......днес кълве, утре - не. Преди няколко дни едни приятели са хванали 8 шарана за 1 ден, но на другия ден пък не е имало пипане......та така, по реката всичко е до късмет.ВАЛЬО написа:...не виждам и особено усилие да се изисква да погледнеш през прозореца и да споделиш какво виждаш....

хах

Докато се усмихнеш и се озабиш.......!
- azareus
- ще става разбирач
Наздраве, Жорка !!!
"Основен недостатък на човека е, че не предвижда буря, когато времето е хубаво..." /Макиавели/
- azareus
- ще става разбирач
Обиколих три водоема в нашият регион и установих, че има доволно риболов и на трите - Рабиша ( бабки средни и дребни, и изобилие от раци), на Кула - платики, каракуди и костур + бонус слънчаци
,на Полетковци едри баби, уклей и костур. Резултатите са от риболов на фидер. На плувка не съм ги тествал. Ето и снимки за цвят:

"Основен недостатък на човека е, че не предвижда буря, когато времето е хубаво..." /Макиавели/
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Бравус, даже и таранка като шаранка! 
Аз па одих до Дреновец, ама не фанах нищо.

Аз па одих до Дреновец, ама не фанах нищо.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Здравейте колеги,преди 10тина дни питах за нивото на реката нищо повече,получих изчерпателни отговори от рода "трябва на място","като идеш ще видиш","кълве яко ,но не в селото а на брега" и още и още бисери от Северозапада.Понеже и аз съм от тоя край,и понеже съм тъп и упорит,отидох.
И те сега да се изкажа изчерпателно:На Дунаво се лови,бехме на юг от Видин(едно тайно място ,нема да го кажем,да не иде некой).Фанахме 3 по 5-6ци,и една 11ка,ако питате как ще кажа -с яко ранене и"майсторлък".Сите риби без 11ката ги отепахме и във фризеро,11ката я пуснах понеже беше женска и понеже съм тъп,прост и жалостив(още ме е яд за това).И те така,че идем пак и че видим кво -що.Тоя път нема пускане сичко у фризеро,ако не аз ще го гепат токаджиите, немам далавера.За далаверата ща ви отворя другия път,а сега чакам отзиви(положителни) колко е хубав и изчерпателен репортажа ми.Ако се изкефите гласувайте във Фейса,и където се сетите,това много ме топли и за в бъдеще ще ви захранвам с подобни изчерпателни репортажи.
П.П. Като чета темата мисля че спокойно може да и се сложи ключ,както и на целия форум.Това не е форум а мерене на п...ки,в Замундата ги има и са по големи.Не е лошо който може да види как се пише в германските или английските сайтове.
Аз лично смятам повече да не питам и да не пиша каквото и да било,поне малко да си спестя простотиите.
А дано,ама надали.
И те сега да се изкажа изчерпателно:На Дунаво се лови,бехме на юг от Видин(едно тайно място ,нема да го кажем,да не иде некой).Фанахме 3 по 5-6ци,и една 11ка,ако питате как ще кажа -с яко ранене и"майсторлък".Сите риби без 11ката ги отепахме и във фризеро,11ката я пуснах понеже беше женска и понеже съм тъп,прост и жалостив(още ме е яд за това).И те така,че идем пак и че видим кво -що.Тоя път нема пускане сичко у фризеро,ако не аз ще го гепат токаджиите, немам далавера.За далаверата ща ви отворя другия път,а сега чакам отзиви(положителни) колко е хубав и изчерпателен репортажа ми.Ако се изкефите гласувайте във Фейса,и където се сетите,това много ме топли и за в бъдеще ще ви захранвам с подобни изчерпателни репортажи.
П.П. Като чета темата мисля че спокойно може да и се сложи ключ,както и на целия форум.Това не е форум а мерене на п...ки,в Замундата ги има и са по големи.Не е лошо който може да види как се пише в германските или английските сайтове.
Аз лично смятам повече да не питам и да не пиша каквото и да било,поне малко да си спестя простотиите.
А дано,ама надали.
- GODzillata
Айде бе, че няма нищо - важното е да сме живи и здрави се пак! 

- azareus
- ще става разбирач
Браво за улова ! А защо реши, че някой мери нещо в тази тема? Обиколих разни места, посещавани от повечето колеги четящи тук и показвам равносметката от тях, за да може всеки да си направи извода, къде да отиде, ако желае и има време? ...ВАЛЬО написа: П.П. Като чета темата мисля че спокойно може да и се сложи ключ,както и на целия форум.Това не е форум а мерене на п...ки,в Замундата ги има и са по големи.
- vali - carp
- вече хвърля и на тежко
Здравейте,в събота и неделя бях на Дреновец,хванах 7 толупа 2 - 3.5 кг едно шаранче и едно соме,риби имаше дори и децата се научиха да вадят по иедри риби от бабките
.Много пускаха водата и се наложи да вкарвам тапите с лодката почти до отсрещния бряг иначе не пипаше.Дано другия път да дойдат и по големите.Тоя на последната снимка имаше рана на гърба от тройка кука явно се е измъкнал от косачите които за съжаление май още ги има .

- Прикачени файлове
-
- 10516740_784938854879675_3548109998785384695_n.jpg (81.92 KiB) Преглеждано 1384 пъти
-
- 10452291_784935438213350_4430694430162808204_n.jpg (42.05 KiB) Преглеждано 1384 пъти
-
- 10516740_784938851546342_1683343347441306371_n.jpg (62.49 KiB) Преглеждано 1384 пъти
-
- 10426777_784934444880116_345300901525107455_n.jpg (55.94 KiB) Преглеждано 1384 пъти
- azareus
- ще става разбирач
Браво колега, екстра си изкарал на Дреновец. Днес и аз чух от друг колега, че умишлено го пускали събота и неделя заради наплива на хора. Мисля да се пусна и аз до там да видя как ще се представят фидерите.
- vali - carp
- вече хвърля и на тежко
Миналия път пробвах на фидер излизаха само бабушки на торен,нищо друго не искаше.azareus написа:Браво колега, екстра си изкарал на Дреновец. Днес и аз чух от друг колега, че умишлено го пускали събота и неделя заради наплива на хора. Мисля да се пусна и аз до там да видя как ще се представят фидерите.
Кажете някое местенце на Дунава около Видин за риболов на уклей,бабушки,таранки.
- azareus
- ще става разбирач
Виж на Лимана, но не съм ходил скоро и не знам какво е положението там.
- azareus
- ще става разбирач
Колеги, някой тази събота и неделя да е ходил на Полетковци? Ако има ходили, да кажат хванаха ли нещо различно от дребни баби и костури ... 

- azareus
- ще става разбирач
Колеги от Видин и региона, някой има ли намерение да пътува за състезанието на 27 септември на Гребният канал в Пловдив - организирано от форума? Питам понеже смятах да участвам, но сам не ми се бият 350-360км. Та евентуално, ако има някой нека каже и може да измислим нещо, да се комбинираме заради транспортните разходи и компания. 

- GODzillata
Аз цъ.