Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Язовир Лобош (Пчелина)
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- научил се да хвърля
Re: Язовир Лобош (Пчелина)
Така е хаха с колело ще пробвамchirusa_bg написа:Ако я оставиш пред вас и отидеш пеша, също![]()
Как е положението с местата, таксата отказва ли хората или е все същата навалица?

-
- новобранец
- Обратна връзка:
да ти кажа с местат е ОК защото са повече,
в неделя на обяд можеше да се намери свободно място имаше поне 3-4,
в неделя сутринта в 6:00 имаше доста свободни на дясно от пътя , на ляво не съм търсил
в неделя на обяд можеше да се намери свободно място имаше поне 3-4,
в неделя сутринта в 6:00 имаше доста свободни на дясно от пътя , на ляво не съм търсил
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Миналата седмица след като мина момчето остана само едно заето място.chirusa_bg написа:![]()
Как е положението с местата, таксата отказва ли хората или е все същата навалица?
-
- научил се да хвърля
и едно е много този който е останал или е както всички българи свежда глава пред рекета от страна на управници и "богопомазани"(демек мутри) или е познат на последните "тарикати".drebens написа: Миналата седмица след като мина момчето остана само едно заето място.
ТЕ ЗАТОВА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ ТАЯ ДЪРЖАВА
Браво на тези които са казали майната му на тия 20 лв газ кадето съм сипал или ще сипа още 10 лв да ида отдругата страна ама няма да ме правят на балък.
Нема па нема па неще, па спре, па пак неще, и пак спре, па спре и да неще!
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Е аз така направих,ама рибата е на Радибош....Отидох на хангарите и там само каракуди до "Шамарче".На Радибош преди да си тръгна хванах една на фидера около килограм.Dzambok написа:drebens написа:
Браво на тези които са казали майната му на тия 20 лв газ кадето съм сипал или ще сипа още 10 лв да ида отдругата страна ама няма да ме правят на балък.
-
- новобранец
ами колега за 10 шаран ще си купишdrebens написа:Е аз така направих,ама рибата е на Радибош....Отидох на хангарите и там само каракуди до "Шамарче".На Радибош преди да си тръгна хванах една на фидера около килограм.Dzambok написа:drebens написа:
В колко часа минават да събират парите ?
- кирил великий
- разбира нещата
На стената на "Лобош" някой да е ловил и на залива до стената от ляво след с. Лобош? Да споделите туй-онуй, ако желаете?
-
- вече хвърля и на тежко
В събота на 26 юли от 7.30 до 12.30 на Ради бош на скалите точно след паркинга,хванах 35 червеноперки само на бял.Интересното бе ,че на това място миналата година ако не отидеш в 5 няма как да хванеш място камоли да хванеш риба.Всъбота там имаше една кола няколко души ловяха риба ,преди да доиде момчето да събира такса паркинг .След кратък скандал всички си тръгнаха.Не съм съгласен със събирането на такса,нотези места миналата година бяха потънали в смрат и боклук , а тогава две момчета събираха боклуци и на тръгване видях ,чеса събрали над десет чувала.Ако навсякъде се чисти и подържа така , аз съм за да се заплаща.Още повече ,че таксата е на кола,ако с колата са четири човека няма да се усети.
- vwg3
- новобранец
- Обратна връзка:
Колеги,здравейте рядко пиша а напоследък и доста рядко ходя за риба
В събота ми се очертава да карам жената до позната в Ковачевци,мисля докато си клюкарстват да отскоча до Лобош,но не ми се ходи откъм Радибош поради факта,че е лудница,цигания за пари и доста боклучак...
Въпроса ми е можете ли да ме посъветвате за удобно място откъм Ковачевци.
Целта ще е дребни рибки,които просто да ме занимават(уклейчета,перки,костурчета)просто релакс,рибите не ги събирам,поради факта,че не консумирам а и са достатъчно редки.
Ще съм благодарен ако ме посъветвате къде мога да се отбия за 2-3 часа
Поздрави и успехи с любимото хоби!

В събота ми се очертава да карам жената до позната в Ковачевци,мисля докато си клюкарстват да отскоча до Лобош,но не ми се ходи откъм Радибош поради факта,че е лудница,цигания за пари и доста боклучак...
Въпроса ми е можете ли да ме посъветвате за удобно място откъм Ковачевци.
Целта ще е дребни рибки,които просто да ме занимават(уклейчета,перки,костурчета)просто релакс,рибите не ги събирам,поради факта,че не консумирам а и са достатъчно редки.
Ще съм благодарен ако ме посъветвате къде мога да се отбия за 2-3 часа
Поздрави и успехи с любимото хоби!

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:

Това е от днес от Радибош
- asenfisherman
- ще става разбирач
Тази седмица става добър риболов на костур в порядъка на 20-25 см. като го търся само на рибка.Пробвах различни точки по водоема и няма разлика.Активността е предимно сутрин от 7 до 10 и вечер от 17 до 20 часа в останалото време само дребосък.
-
- научил се да хвърля
Още ли събират по 10 лв такса паркинг откъм Радибош
-
- научил се да хвърля
A от колоездачи събират ли?
Нема па нема па неще, па спре, па пак неще, и пак спре, па спре и да неще!