Кой какъв фидер ползва

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Rumen 74
новобранец
новобранец

Re: Кой какъв фидер ползва

Мнение от Rumen 74 »

А аз си ловя с Filstar Premier Multi Feeder 3.60/3.90 и съм много доволен.Тънка бланка и ниско тегло.Макарата е Ryobi Ecusima 3000 и се получи доста добра комбинация.
Аватар
azareus
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от azareus »

От ранната пролет ползвам Maver Abyss X Series 3.60 на три снадки с макара Drennan Red Range 9-40. Много съм доволен от избора си, много добре работи както при дребни риби и капризно кълване, така и при сгънати върхове и едри шарани :!:
P3220154 - Copy.JPG
P3220154 - Copy.JPG (189.32 KiB) Преглеждано 1757 пъти
"Основен недостатък на човека е, че не предвижда буря, когато времето е хубаво..." /Макиавели/
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

И аз искам да се похваля,
направих 5-6 риболова с новата ми Тика Кристал Мултитип 3.60.
Направо съм влюбен, страготна е с хранилки по 15-20гр.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
MOSKOW83
новобранец
новобранец

Мнение от MOSKOW83 »

Да се отчета и аз.
Два броя shimano aernos longcast,а за макари се спрях на nexave. Най-неприятното е, че още не са ходили на вода. :twisted:
Аватар
Иво Вълов
фен клуб-скобар

Мнение от Иво Вълов »

Аз на скоро продадох Бийст Мастер 110гр, и го замених със Тубертини Некст Дженерейшън стронг Ривър 200 гр
Въдицата тежи 220 грама на 3,90 . Снабдена е със 3 върха, карбон 3 4 5 унции. На първо четене е много стегната въдица !
За Дунава е просто уникална. Единственият и минус според мен , за сега е , че дръжката и е малко дебела. Свикнал съм на по тънки и сега ми е малко некомфортно на ръката !
Големи водачи, предпоставка и за по далечни замятания !
Мисля, че с хранилки до 150 грама без храна ще се справи отлично !
Изображение
Аватар
azareus
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от azareus »

Иво Вълов написа:Аз на скоро продадох Бийст Мастер 110гр, и го замених със Тубертини Некст Дженерейшън стронг Ривър 200 гр
Въдицата тежи 220 грама на 3,90 . Снабдена е със 3 върха, карбон 3 4 5 унции. На първо четене е много стегната въдица !
За Дунава е просто уникална. Единственият и минус според мен , за сега е , че дръжката и е малко дебела. Свикнал съм на по тънки и сега ми е малко некомфортно на ръката !
Големи водачи, предпоставка и за по далечни замятания !
Мисля, че с хранилки до 150 грама без храна ще се справи отлично !
Днес я видях в действие и съм съгласен с теб! :)
"Основен недостатък на човека е, че не предвижда буря, когато времето е хубаво..." /Макиавели/
Аватар
Port_Royal
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Port_Royal »

Alucard написа:http://www.nariba.com/obiavi/obiava/Alb ... -3-60-a858 Някой ползвал ли е такова чудо освен собственика му,искам фидерче за масовите рибки по наще водоеми перки,платички,таранки.Или пък на заплата да заделя още 50лв и с тях да видя какво мога да взема.
Колега,мое мнение вземи си задели някой лев повече да си вземеш фидер,който да ти доставя удоволствие по време на риболов.В диапазона до 100лв. има доста добри решения за фидери,а като си готов с парите,колегите ще ти помогнат и с предложения за пръчка. :) :) :)
Бъди себе си, доверявай се на вълшебството, следвай сърцето си, мечтай по много и се забавлявай!
Аватар
geibriel
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от geibriel »

И аз да се похваля днес се сдобих с фидер Browning Black Magic Feeder Мн 3.90 та ще ставам фидерист :D
Не сме народ
Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.
1875
(bubsa)
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от (bubsa) »

Tica Feedbak и съм адски доволен след 3 риболова и нито едно капо :D Даже на Богров я тествах и се справи повече от добре!
ProSinner
новобранец
новобранец

Мнение от ProSinner »

Здравейте колеги!!

Редовно чета форума, но търсейки подходящия вид риболов само се самообразовам, чета, гледам и пробвам и това май ми е първият пост.

Та на въпроса мойто такъмче за фидер е SHAKESPEARE Mach 2 XT Commercial Feeder 12ft/3.60m и със съответната макаричка Shakespeare Mach 3 XT Front Drag 040. Нямам кой знае какъв опит с други гегички, но мисля че си заслужават паричките. Впрочем бях си поръчал Mach 2-то ама пък англичаните ми объркали поръчката и ми пратили 3-ката така че доволен останах :D
Аватар
Dass
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Dass »

ProSinner написа:... Впрочем бях си поръчал Mach 2-то ама пък англичаните ми объркали поръчката и ми пратили 3-ката така че доволен останах :D
E ти си ударил "кьоравото"... :lol: Цената и качеството са си х2... :D
Всяко място и време "си сака фидеро", дет' са вика. :wink:
Изображение
Аватар
azareus
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от azareus »

ProSinner написа:Здравейте колеги!!

Редовно чета форума, но търсейки подходящия вид риболов само се самообразовам, чета, гледам и пробвам и това май ми е първият пост.

Та на въпроса мойто такъмче за фидер е SHAKESPEARE Mach 2 XT Commercial Feeder 12ft/3.60m и със съответната макаричка Shakespeare Mach 3 XT Front Drag 040. Нямам кой знае какъв опит с други гегички, но мисля че си заслужават паричките. Впрочем бях си поръчал Mach 2-то ама пък англичаните ми объркали поръчката и ми пратили 3-ката така че доволен останах :D
На всеки му повече такива анличани!!!
От скоро станах собственик и на Shimano Vengeance Winckle Picker 2.70, чудна въдичка за къси дистанции и малки хранилки.
dhd58
новобранец
новобранец

Мнение от dhd58 »

Телефидер FILSTAR DIABLO с 4 върха, 3.90 м . Впрочем върши ми много добра работа и за иларията . Лек, удобен, не го усещаш като работиш!
Обмяна на опит и информация за риболов.
gogata1982
новобранец
новобранец

Мнение от gogata1982 »

Аз ползвам Formax Legacy Power Feeder 3,60 и съм много доволен справя се отлично с големи хранилки и големи риби :)
Аватар
svil
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от svil »

Първия ми фидер е Mikado Golden Lion, 3.60, до 100 гр. , с макара Mitchell 300XE gold;А другия е Garbolino Rocket Crap 12', 25-75 гр. с върхове 0.5, 0.75, 1.0 и 1.5 oz. На него му сложих Ryobi Ecusima Vi 3000.
Орлите може да летят на високо, но невестулките не ги кълцат в двигателите
на самолетите!
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на фидер”