Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
dandi1383
фен клуб-скобар

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от dandi1383 »

:D Здравейте, Дойде и моя час!
Неделя ще правя откриването на риболова, естествено на Струма някъде из Благоевградски регион. Все още не сме уточнили къде да е. Понеделник ще дам инфо дано да е със снимков материал :D
http://vbox7.com/play:e154fd5e77" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Veleka
фен клуб-скобар

Мнение от Veleka »

topsoft написа:
chokoboy написа:Такааа,докато ние с вас си ближеме патките майсторите въодушевени от неделния риболов,пак са атакували в сряда и ......греда.До 11ч когато са замътили са хванали по 2-3 риби и още толкова откачени.А и са били на местото с глиганите и нема и следа от тех.Уловените риби са половинки!
До 11 шест кълванета ако имам в неделя ще черпим с ледени напитки :)
Не разбирам, защо ти трябва да слизаш чак до Благоевград, където реката е висока, студена и мътна. Към днешна дата добър риболов се получава в дефилето между Четирци и Бобошево.
45324
Все някога ще науча риболова на скобар!!!
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

До 11 шест кълванета ако имам в неделя ще черпим с ледени напитки :)[/quote]
Не разбирам, защо ти трябва да слизаш чак до Благоевград, където реката е висока, студена и мътна. Към днешна дата добър риболов се получава в дефилето между Четирци и Бобошево.[/quote]
В дните когато не мътят от Агромах /неделя/ реката е супер бистра.Незнам ти на какво викаш приличен риболов /че продиджи на 2-3 им вика сеч/,/Тея момци на снимката на Венци със сигурност му отбират и са общо с 15 риби/ па на мене 7-8 риби ми малеят.За студена вода не мое се говори че цел ден бех вътре без ботуши.А и всеки си има любими места /аз кюстендилско не го познавам добре/.Там където ще ходим евентуално с Иво при добро стечение на обсточтелства са възможни зашеметяващи резултати каквито по Кюстендилско ми се струват невъзможни от години.
А и разликата в километри/време е за мене минимална 10 мин.Иначе радващо е че има риболов в района!Там па е по-красиво!
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Чоко бъркаш се за Кюстендил-можеш да направиш унищожителен риболов на скобари! Не е като по Благоев много риба,но се прави! В неделя сам хванах 10-11 и изпуснах 7-8-отиваш си на 20 броя мешани-едри и такива по 500 г-доста добър риболов! А там из района дето искате да ходите с Иво има много риба-кеф нагоре кеф надолу! Нали знаеш хавата е такава като сте двама трима пада броя на калпак -все пак се плаши по лесно:) ако си сам обаче и ги побараш там става страшно ! Двама един до друг винаги единия лови повече :) успех убивай-на колене всички скобари:D Антракс за Бобошево-атомна бомба веднага :DВчера на острова е имало щеки ама се трае:))))))P.S тея от снимката на Венци ги разбират наистина-с едната личност неземна сме израстнали заедно-може да ти скъса нервата като ги барне с неговата щечка и обратно:D Секс за Миче на чо Валери :D
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Васко Велека великан!Мислим да не влизам във форума до септември вие са ги почвате-ебати скобарджиите мощни :D Междудругото забравих да спомена че преди да си тръгна на хляба прикарах много прилични кленове (3)които ми спасиха риболова-и некое скобарче!На Бобошево! Много умрело место вече!обаче ината ми ме водеше там!Иначе ето снимки от запознанството ни с Васко-и половин кофа дребосък :DДребосъка не съм го снимал честно :D
Прикачени файлове
image.jpg
image.jpg (177.57 KiB) Преглеждано 1112 пъти
image.jpg
image.jpg (162.15 KiB) Преглеждано 1114 пъти

chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

DJONI RINGO написа:Чоко бъркаш се за Кюстендил-можеш да направиш унищожителен риболов на скобари! Не е като по Благоев много риба,но се прави! В неделя сам хванах 10-11 и изпуснах 7-8-отиваш си на 20 броя мешани-едри и такива по 500 г-доста добър риболов! А там из района дето искате да ходите с Иво има много риба-кеф нагоре кеф надолу! Нали знаеш хавата е такава като сте двама трима пада броя на калпак -все пак се плаши по лесно:) ако си сам обаче и ги побараш там става страшно ! Двама един до друг винаги единия лови повече :) успех убивай-на колене всички скобари:D Антракс за Бобошево-атомна бомба веднага :DВчера на острова е имало щеки ама се трае:))))))P.S тея от снимката на Венци ги разбират наистина-с едната личност неземна сме израстнали заедно-може да ти скъса нервата като ги барне с неговата щечка и обратно:D Секс за Миче на чо Валери :D
Както казах,Кюстендилско не ми е ясно.Ние доста често сме 2-3 и е ясно че като си сам се лови повече.Аз в неделя не храних,защото застанах под колегата който си ги беше свъртел /за да не му прееба риболова/Замятах там където неговото изтичане свършваше и накрая изсипах пред мен 3-4 кила манджа с трохи,0.5кг бел и два хлеба на трохи.Въпреки че му казах да храни по интензивно и да ползва мойта храна той си лови така както си е свикнал и това наложи изхвърлянето на храната ми!!!Та почти без храна/той меташе по две топки на 30мин/ забодох 15бр.
Та отдавна ми се иска да ги атакувам сам за цел ден с повече трошици ууууу!Ма скоро нема да стане че възирам на море.Дано успея да дръпна неделя за неколко часа!
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

сеч е специална кодова дума само джони знае ;) нема как да е сеч за мен 3 риби ... объркал си човеко терам кабело да не кажете после че и толко не съм фанал ... реката си е супер и по благоев мето и чоко само лъжат за агромах и мътенето не им верваите .... никога не съм видел реката мътна !освен ако нее имало порои 8)
брачетми вчера 20 броки по 3 кила :D :D :D :D :finga:
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

prodigy666 написа:сеч е специална кодова дума само джони знае ;) нема как да е сеч за мен 3 риби ... объркал си човеко терам кабело да не кажете после че и толко не съм фанал ... реката си е супер и по благоев мето и чоко само лъжат за агромах и мътенето не им верваите .... никога не съм видел реката мътна !освен ако нее имало порои 8)
:D Изрод мръсен !

Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

DJONI RINGO написа:
prodigy666 написа:сеч е специална кодова дума само джони знае ;) нема как да е сеч за мен 3 риби ... объркал си човеко терам кабело да не кажете после че и толко не съм фанал ... реката си е супер и по благоев мето и чоко само лъжат за агромах и мътенето не им верваите .... никога не съм видел реката мътна !освен ако нее имало порои 8)
:D Изрод мръсен !
днеска па е бил тоя път неможал да ги преброи :D :D
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Стегнете се малко бре..........стига с тия глупости.
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
Аватар
pojara28
фен клуб-скобар

Мнение от pojara28 »

topsoft написа:
chokoboy написа:Батко,обади ми се събота вечерта,че нещо може и да ми се отвори прозорец за неделя до 12ч и ако нема поне токлова спирам да пишем.
Ще ти звънна надвечер да се разберем.
ако искате бройте ме и мен за неделя телефона ми го знаете
скобара е риба проклета
Изображение
Georgi777
новобранец
новобранец

Мнение от Georgi777 »

Днеска следобед открих и риболова на скобар. Тръгнах след 3 часа с малко троха и захранка без бял червей и без особени очаквания. Около Благоев водата ми се струваше перфектна. Хвърлих малко храна но кълванетата бяха малко по навътре, така че не знам дали храната вършеше толкова работа. Лових с директния и хванах първото скобарче. След това имах 3-4 откачени, като два ми бяха в ръцете и ми се изпъзнаха. Докарвах ги до мен, но в последния момент се откачаха и тъй като кепа го оставих в колата, рибите си заминаваха. Смених с по-яка кука, изкарах още един, но пак същата работа - около, че над десет изпуснати. А рибата активна, взима си трохата стабилно и на серии. Може би променливото време също е оказало влияние. Оставих багажа и бегом до колата за кепа. След това изкарах някоя риба и пак някоя откачена. Но като цяло съм доволен - за новобранец като мен си е отличен резултат. :) Даже с тия дето ми бяха в ръцете и избягаха щях да си счупя рекорда :)
Наслука!

Изображение

Изображение

Изображение
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Браво пичаго :)

chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

chokoboy написа:Батко,обади ми се събота вечерта,че нещо може и да ми се отвори прозорец за неделя до 12ч и ако нема поне токлова спирам да пишем.
Ми отвори ми се прозорец,за неколко часа естествено рибите раздвижиха като си тръгвах.Изпълнихме плана на Иво ,но риболова не беше както трябва 4 извадени и десетина бегали двта големи са над кило мерени.Брадчеда и тпй 4.Запознах се с Иво и го пратих на мястото с глиганите той сигурно ще сподели повече!
http://www.snimka.bg/?profile,uploadinfo;aid=804519" onclick="window.open(this.href);return false;
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Ето от днес да изпреварим Венци-наши момчета с глиганите :)Предполагам,че и Иво ще сложи добър фотос
Прикачени файлове
image.jpg
image.jpg (218.9 KiB) Преглеждано 874 пъти

Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”