Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
- dandi1383
- фен клуб-скобар
Re: Инфо за р. Струма!

Неделя ще правя откриването на риболова, естествено на Струма някъде из Благоевградски регион. Все още не сме уточнили къде да е. Понеделник ще дам инфо дано да е със снимков материал

http://vbox7.com/play:e154fd5e77" onclick="window.open(this.href);return false;
Не разбирам, защо ти трябва да слизаш чак до Благоевград, където реката е висока, студена и мътна. Към днешна дата добър риболов се получава в дефилето между Четирци и Бобошево.topsoft написа:До 11 шест кълванета ако имам в неделя ще черпим с ледени напиткиchokoboy написа:Такааа,докато ние с вас си ближеме патките майсторите въодушевени от неделния риболов,пак са атакували в сряда и ......греда.До 11ч когато са замътили са хванали по 2-3 риби и още толкова откачени.А и са били на местото с глиганите и нема и следа от тех.Уловените риби са половинки!
До 11 шест кълванета ако имам в неделя ще черпим с ледени напитки
[/quote]
Не разбирам, защо ти трябва да слизаш чак до Благоевград, където реката е висока, студена и мътна. Към днешна дата добър риболов се получава в дефилето между Четирци и Бобошево.[/quote]
В дните когато не мътят от Агромах /неделя/ реката е супер бистра.Незнам ти на какво викаш приличен риболов /че продиджи на 2-3 им вика сеч/,/Тея момци на снимката на Венци със сигурност му отбират и са общо с 15 риби/ па на мене 7-8 риби ми малеят.За студена вода не мое се говори че цел ден бех вътре без ботуши.А и всеки си има любими места /аз кюстендилско не го познавам добре/.Там където ще ходим евентуално с Иво при добро стечение на обсточтелства са възможни зашеметяващи резултати каквито по Кюстендилско ми се струват невъзможни от години.
А и разликата в километри/време е за мене минимална 10 мин.Иначе радващо е че има риболов в района!Там па е по-красиво!

Не разбирам, защо ти трябва да слизаш чак до Благоевград, където реката е висока, студена и мътна. Към днешна дата добър риболов се получава в дефилето между Четирци и Бобошево.[/quote]
В дните когато не мътят от Агромах /неделя/ реката е супер бистра.Незнам ти на какво викаш приличен риболов /че продиджи на 2-3 им вика сеч/,/Тея момци на снимката на Венци със сигурност му отбират и са общо с 15 риби/ па на мене 7-8 риби ми малеят.За студена вода не мое се говори че цел ден бех вътре без ботуши.А и всеки си има любими места /аз кюстендилско не го познавам добре/.Там където ще ходим евентуално с Иво при добро стечение на обсточтелства са възможни зашеметяващи резултати каквито по Кюстендилско ми се струват невъзможни от години.
А и разликата в километри/време е за мене минимална 10 мин.Иначе радващо е че има риболов в района!Там па е по-красиво!
-
- фен клуб-скобар
Чоко бъркаш се за Кюстендил-можеш да направиш унищожителен риболов на скобари! Не е като по Благоев много риба,но се прави! В неделя сам хванах 10-11 и изпуснах 7-8-отиваш си на 20 броя мешани-едри и такива по 500 г-доста добър риболов! А там из района дето искате да ходите с Иво има много риба-кеф нагоре кеф надолу! Нали знаеш хавата е такава като сте двама трима пада броя на калпак -все пак се плаши по лесно:) ако си сам обаче и ги побараш там става страшно ! Двама един до друг винаги единия лови повече
успех убивай-на колене всички скобари:D Антракс за Бобошево-атомна бомба веднага
Вчера на острова е имало щеки ама се трае:))))))P.S тея от снимката на Венци ги разбират наистина-с едната личност неземна сме израстнали заедно-може да ти скъса нервата като ги барне с неговата щечка и обратно:D Секс за Миче на чо Валери 

Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

-
- фен клуб-скобар
Васко Велека великан!Мислим да не влизам във форума до септември вие са ги почвате-ебати скобарджиите мощни
Междудругото забравих да спомена че преди да си тръгна на хляба прикарах много прилични кленове (3)които ми спасиха риболова-и некое скобарче!На Бобошево! Много умрело место вече!обаче ината ми ме водеше там!Иначе ето снимки от запознанството ни с Васко-и половин кофа дребосък
Дребосъка не съм го снимал честно 

- Прикачени файлове
-
- image.jpg (177.57 KiB) Преглеждано 1112 пъти
-
- image.jpg (162.15 KiB) Преглеждано 1114 пъти
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Както казах,Кюстендилско не ми е ясно.Ние доста често сме 2-3 и е ясно че като си сам се лови повече.Аз в неделя не храних,защото застанах под колегата който си ги беше свъртел /за да не му прееба риболова/Замятах там където неговото изтичане свършваше и накрая изсипах пред мен 3-4 кила манджа с трохи,0.5кг бел и два хлеба на трохи.Въпреки че му казах да храни по интензивно и да ползва мойта храна той си лови така както си е свикнал и това наложи изхвърлянето на храната ми!!!Та почти без храна/той меташе по две топки на 30мин/ забодох 15бр.DJONI RINGO написа:Чоко бъркаш се за Кюстендил-можеш да направиш унищожителен риболов на скобари! Не е като по Благоев много риба,но се прави! В неделя сам хванах 10-11 и изпуснах 7-8-отиваш си на 20 броя мешани-едри и такива по 500 г-доста добър риболов! А там из района дето искате да ходите с Иво има много риба-кеф нагоре кеф надолу! Нали знаеш хавата е такава като сте двама трима пада броя на калпак -все пак се плаши по лесно:) ако си сам обаче и ги побараш там става страшно ! Двама един до друг винаги единия лови повечеуспех убивай-на колене всички скобари:D Антракс за Бобошево-атомна бомба веднага
Вчера на острова е имало щеки ама се трае:))))))P.S тея от снимката на Венци ги разбират наистина-с едната личност неземна сме израстнали заедно-може да ти скъса нервата като ги барне с неговата щечка и обратно:D Секс за Миче на чо Валери
Та отдавна ми се иска да ги атакувам сам за цел ден с повече трошици ууууу!Ма скоро нема да стане че възирам на море.Дано успея да дръпна неделя за неколко часа!
- prodigy666
- разбира нещата
сеч е специална кодова дума само джони знае
нема как да е сеч за мен 3 риби ... объркал си човеко терам кабело да не кажете после че и толко не съм фанал ... реката си е супер и по благоев мето и чоко само лъжат за агромах и мътенето не им верваите .... никога не съм видел реката мътна !освен ако нее имало порои
брачетми вчера 20 броки по 3 кила

брачетми вчера 20 броки по 3 кила

-
- фен клуб-скобар
prodigy666 написа:сеч е специална кодова дума само джони знаенема как да е сеч за мен 3 риби ... объркал си човеко терам кабело да не кажете после че и толко не съм фанал ... реката си е супер и по благоев мето и чоко само лъжат за агромах и мътенето не им верваите .... никога не съм видел реката мътна !освен ако нее имало порои
![]()
брачетми вчера 20 броки по 3 кила![]()
![]()
![]()
![]()

Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- prodigy666
- разбира нещата
днеска па е бил тоя път неможал да ги преброиDJONI RINGO написа:prodigy666 написа:сеч е специална кодова дума само джони знаенема как да е сеч за мен 3 риби ... объркал си човеко терам кабело да не кажете после че и толко не съм фанал ... реката си е супер и по благоев мето и чоко само лъжат за агромах и мътенето не им верваите .... никога не съм видел реката мътна !освен ако нее имало порои
![]()
брачетми вчера 20 броки по 3 кила![]()
![]()
![]()
![]()
Изрод мръсен !

Стегнете се малко бре..........стига с тия глупости.

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
ако искате бройте ме и мен за неделя телефона ми го знаетеtopsoft написа:Ще ти звънна надвечер да се разберем.chokoboy написа:Батко,обади ми се събота вечерта,че нещо може и да ми се отвори прозорец за неделя до 12ч и ако нема поне токлова спирам да пишем.
скобара е риба проклета

Днеска следобед открих и риболова на скобар. Тръгнах след 3 часа с малко троха и захранка без бял червей и без особени очаквания. Около Благоев водата ми се струваше перфектна. Хвърлих малко храна но кълванетата бяха малко по навътре, така че не знам дали храната вършеше толкова работа. Лових с директния и хванах първото скобарче. След това имах 3-4 откачени, като два ми бяха в ръцете и ми се изпъзнаха. Докарвах ги до мен, но в последния момент се откачаха и тъй като кепа го оставих в колата, рибите си заминаваха. Смених с по-яка кука, изкарах още един, но пак същата работа - около, че над десет изпуснати. А рибата активна, взима си трохата стабилно и на серии. Може би променливото време също е оказало влияние. Оставих багажа и бегом до колата за кепа. След това изкарах някоя риба и пак някоя откачена. Но като цяло съм доволен - за новобранец като мен си е отличен резултат.
Даже с тия дето ми бяха в ръцете и избягаха щях да си счупя рекорда
Наслука!

Наслука!

-
- фен клуб-скобар
Браво пичаго 

Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Ми отвори ми се прозорец,за неколко часа естествено рибите раздвижиха като си тръгвах.Изпълнихме плана на Иво ,но риболова не беше както трябва 4 извадени и десетина бегали двта големи са над кило мерени.Брадчеда и тпй 4.Запознах се с Иво и го пратих на мястото с глиганите той сигурно ще сподели повече!chokoboy написа:Батко,обади ми се събота вечерта,че нещо може и да ми се отвори прозорец за неделя до 12ч и ако нема поне токлова спирам да пишем.
http://www.snimka.bg/?profile,uploadinfo;aid=804519" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- фен клуб-скобар
Ето от днес да изпреварим Венци-наши момчета с глиганите
Предполагам,че и Иво ще сложи добър фотос

- Прикачени файлове
-
- image.jpg (218.9 KiB) Преглеждано 874 пъти
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите