Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Стига само си чесахте езиците и си мерете ..... някой да сподели ходил ли е тия дни някъде и хванал ли е нещо
-
- новобранец
На ряховски ливади е един от първите ми шаранджииски риболови,както и рекорда ми.18кила.оттам се зарибих,и по голям шаран не съм хващал.а вече три години мина.невероятен водоем.на трастиково с няколко излета нямам по голям от десет.може да ви стане ясно.rado25 написа:Ряховски ливади е като вана пълна с риба пред тръстиковоnebulizator написа:Чак пък най-добрият....какво да кажем тогава за Ряховски ливади
Бог създаде хората.Полковник Самуел Колт ги направи равни
-
- новобранец
Колега каде в оброчище.там рибарник ли имаvladofommi написа:Такава е и водата на първия. Дори не си направих труда да разпъвам. И реших да не се занимавам да обикалям, ами да си отивам на моята градинка на оброчище. Водата бистра, рибата си кълвеtedchakala написа:В Неделя на седмия в Николаевка ...Водата е кафява след потопа и рибата е тотално стресирана.
П.С. Първият развъдник на николаевка е много занемарен, тревата е висока колкото мене. С кой акъл влязох в нея не знам ама с моя излязох след много мъки. Ако някой ще ходи там да отива от страната на фургона на пазача, там е чисто и хубаво.
- vladofommi
- вече хвърля и на тежко
http://wikimapia.org/#lang=en&lat=43.41 ... 2&z=15&m=bvaskotooo123 написа: Колега каде в оброчище.там рибарник ли има
По назад в темата съм писал за оброчище. Ако имаш други въпроси , с радост ще помагам.
единственото хубаво нещо на риболова във варненска област е темата във форума
-
- новобранец
Какви са условията и какви риби имаvaskotooo123 написа:Колега каде в оброчище.там рибарник ли имаvladofommi написа:Такава е и водата на първия. Дори не си направих труда да разпъвам. И реших да не се занимавам да обикалям, ами да си отивам на моята градинка на оброчище. Водата бистра, рибата си кълвеtedchakala написа:В Неделя на седмия в Николаевка ...Водата е кафява след потопа и рибата е тотално стресирана.
П.С. Първият развъдник на николаевка е много занемарен, тревата е висока колкото мене. С кой акъл влязох в нея не знам ама с моя излязох след много мъки. Ако някой ще ходи там да отива от страната на фургона на пазача, там е чисто и хубаво.
-
- новобранец
Не сме ли се засичали на ряховските , и аз съм от каменарvladofommi написа:http://wikimapia.org/#lang=en&lat=43.41 ... 2&z=15&m=bvaskotooo123 написа: Колега каде в оброчище.там рибарник ли има
По назад в темата съм писал за оброчище. Ако имаш други въпроси , с радост ще помагам.
Вчера на Добротич абсолютна скръб. От 6.00 до 20.00 нито един удар ,ама нито едно мръдване на плувка или сигнализатор.Някакви колеги от Провадия имали два амура от 5.30 до 6.00 след това през целият ден никой нищо не е извадил. А рибата си скача и играе та чак те дразни. За сметка на това пък рака така яде ,че ти се налага да презареждаш през 10-15мин. Сигурно пак не уцелих ден.
- vladofommi
- вече хвърля и на тежко
Ако става въпрос за ряховски ливади, никога не съм ходил там.vaskotooo123 написа: Не сме ли се засичали на ряховските , и аз съм от каменар
Иначе на оброчище се плаща 10 лв. Риба по колко се взема не знам. Аз ловя само на плувка. Излизат едри бабушки и каракуди. Има и хубави костури и дребни кленчета. В началото на сезона се извадиха няколко хубави амура, но аз не съм имал слука с тях.
единственото хубаво нещо на риболова във варненска област е темата във форума
Вчера на Добротич абсолютна скръб. От 6.00 до 20.00 нито един удар ,ама нито едно мръдване на плувка или сигнализатор.Някакви колеги от Провадия имали два амура от 5.30 до 6.00 след това през целият ден никой нищо не е извадил. А рибата си скача и играе та чак те дразни. За сметка на това пък рака така яде ,че ти се налага да презареждаш през 10-15мин. Сигурно пак не уцелих ден.
Колега МИТКО на такива водоеми като Добротич,Бозвелийско и подобни такива,където я лекуват рибата както си пожелаят не ходя.По добре да пропусна две седмици риболов но да отида на язовир с далеч по класни риби,условия и отношение спрямо арендатор-риболовец.А да не говорим и за инфраструктурата на водоемите и прочие.Така че си направи извода на какво сме подложени ние риболовците във ВАРНЕНСКА ОБЛАСТ.
А,къде е това за което говориш?
Колега по-далеч от тия наши алчни арендатори,към Велико Търново,Габрово.Там има много водоеми на които можеш да си направиш кефа.
-
- новобранец
Чак толкова ли сме ощетени във Варна,не мога да си го обясня.изключвам Тръстиково.Наистина в габровско и търновско има невероятни арендовани и не арендовани които са невероятни.толкова ли е трудно за арендаторите,или са алчни не знам
Колега какво значи като изключим Тръстиково.Път ли има до там що годе като хората или отношение към Клиентелата.Аз лично ходих един път миналата година и повече няма да повторя.
-
- новобранец
Да го изкючим в смисъл че собствениците се грижат добре за него и има много добри риби в сравнение с другите във варна.не за нещо друго.не си ме разбрал колегаDoncho69 написа:Колега какво значи като изключим Тръстиково.Път ли има до там що годе като хората или отношение към Клиентелата.Аз лично ходих един път миналата година и повече няма да повторя.