Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

относно Match Guild
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
относно Match Guild
Здравей те, мога ли да получа достъп до Match Guild: да чета мненията по тази секция от форума.
Re: относно Match Guild
И аз се интересувам от това.
- Калин–Стоянов
- разбира нещата
Това е нова група...
http://www.nariba.com/forum/memberlist.php?mode=group" onclick="window.open(this.href);return false;
Пишете на лидера да ви включи за да можете да участвате в нея !
http://www.nariba.com/forum/memberlist.php?mode=group" onclick="window.open(this.href);return false;
Пишете на лидера да ви включи за да можете да участвате в нея !
-
- ще става разбирач
Ще ми се и аз да се включа, но дали това е възможно?!
Христо - наслука на всички
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Вътре в групата съм по покана на баш щукаря и да си кажа честно съм разочарован.Какви са тия групи-секти,ерес или...Всички теми са копи пейстнати от Основният форум и защо трябва да повтарям и дъФча едно и също от 2006 година.Който го интересува нещо свързано с мач риболова може да си го намери без СПЕЦИАЛНА покана в групата ,където тепърва ще се гради нещо.Форума не е ли открит урок за всеки или ще си правим групи и голяма част да не се допират до тях.Според мен се опорочава Основният форум за който някой плаща хостинг,плаща домейн,плаща поддръжка и какво ли не.Аз съм твърдо против тези групи и искам отвод от тази.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
напълно съм съгласен с колегата
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
butnik написа:Вътре в групата съм по покана на баш щукаря и да си кажа честно съм разочарован.Какви са тия групи-секти,ерес или...Всички теми са копи пейстнати от Основният форум и защо трябва да повтарям и дъФча едно и също от 2006 година.Който го интересува нещо свързано с мач риболова може да си го намери без СПЕЦИАЛНА покана в групата ,където тепърва ще се гради нещо.Форума не е ли открит урок за всеки или ще си правим групи и голяма част да не се допират до тях.Според мен се опорочава Основният форум за който някой плаща хостинг,плаща домейн,плаща поддръжка и какво ли не.Аз съм твърдо против тези групи и искам отвод от тази.

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Влизаш в "Потребителски панел" . Клицаш от уево на "Потребителски групи" . В зоната "Членство" си клицаш върху кои групи искаш да се присъединиш / напуснеш . Най-от долу у десно има падащо меню с "Присъедини се към избраните " , "Остави избраните" , избираш си какво щеш да сториш и клицаш върху "избери" , последствие потвърждаваш че си сигурен и готова раутата . Демек , особено за напущане на група , човек съвсем сам и много лесно би могъл да го стори .butnik написа:...Аз съм твърдо против тези групи и искам отвод от тази.
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов