Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Няма проблеми.GODzillata написа:...дай да оплакнем очи с шведски тройки...
Като за начало ей ти една тройна шведка

- StaAnt
- ще става разбирач
Е зa тaя си требе кило водкa.Красимир Атанасов написа:Няма проблеми.GODzillata написа:...дай да оплакнем очи с шведски тройки...
Като за начало ей ти една тройна шведка![]()
GODzillata написа:Бай 100ЯН утепа рибата!![]()
![]()
(*_*)
Киро, бай ти 100ЯН, че е утепа, утепа я, ама ти да вземеш да зарибиш басейнчето, че да ни си губят времето рибарите по Дунава. Да има за всекиму по нещо - кеф ти цици, кеф ти риба..

Никоя риба не е по - важна от живота !
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Ае, Краси, па таа да не си я снимал с широкоъгълен обектив.........снимка тип "пЪнорама".
@Ванка, в гьолчето мое да държа таранки за стръв га одя за щука...

@Ванка, в гьолчето мое да държа таранки за стръв га одя за щука...

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- G.Petkov
Темата се разхубави
!
Вояйорството е като графоманията
!
И Киро напразно ме хока,
!
А точно до крепостта "Баба Вида" има и плаж на Дунава със същото име !
Плаж "Баба Вида" пише на табелата
!
Не знам дали местните баби ходят на плаж, ама дядовците - бяха там и бистреха политиката
!
Малко мърляв, ама плаж, хората лежат на пясък, къпят се в бистрата дунавска вода,
Ето като тази местна русалка
!

Така че, дупета има винаги, само трябва да имаш очи да ги видиш и фотоапарат - да ги снимаш
!
И мерак, също
!
И "зум"-а да е качествен
!
Люси, какво е това "зум" ?
Сподели като майстор на фотографията !

Вояйорството е като графоманията

И Киро напразно ме хока,
Разбира се, че освен исторически забележителности, съм снимал и други, местни такиваGODzillata написа:... Жорето снимал басейна, реката - а барем едно дупе за цвят да се мяркаше или някоя монокинка...

А точно до крепостта "Баба Вида" има и плаж на Дунава със същото име !
Плаж "Баба Вида" пише на табелата

Не знам дали местните баби ходят на плаж, ама дядовците - бяха там и бистреха политиката

Малко мърляв, ама плаж, хората лежат на пясък, къпят се в бистрата дунавска вода,
Ето като тази местна русалка

Така че, дупета има винаги, само трябва да имаш очи да ги видиш и фотоапарат - да ги снимаш

И мерак, също

И "зум"-а да е качествен

Люси, какво е това "зум" ?
Сподели като майстор на фотографията !
- G.Petkov
И щото видах поста на набора - Ватус,
Та да му пласирам два вица, че днес много се смях като ги четох
!
"Как псуват джедаите ?
- Нека майка ти бъде с мен !!!!!!!!!!!!!!!!"
"В момента се занимавам с обществено-полезен труд.
Не преча на никого !"
Та да му пласирам два вица, че днес много се смях като ги четох

"Как псуват джедаите ?
- Нека майка ти бъде с мен !!!!!!!!!!!!!!!!"
"В момента се занимавам с обществено-полезен труд.
Не преча на никого !"
- G.Petkov
За малко да пропусна този въпрос-констатация, ама го видяхтрапера написа:...Ама Жоре, на Дунава е гот, нали!?

Да гот е, даже и комарите не ме хапеха след ракията, която изпих

А тези дето не пиха ракия - само се чешеха по крака, ръце, вратове и проч.

Нашите комари ,г-н Петков си ,апят и преди и след рИкията-явно глад ги гони. 

Късмет.Всичко е до късмет. 

- Красимир Атанасов
- учете се от него
Днес мръднах тук на разходка с малката.
Зимата ски писта.

Лятото плаж

После надвечер мръднах да мина ниво 1 от спининга,мисия изпълнена

Зимата ски писта.

Лятото плаж

После надвечер мръднах да мина ниво 1 от спининга,мисия изпълнена

Бате Гошо ме пита какво е зуум-на фотото.
Е ми примерно искаш да приближиш нещо на фокус е така примерно.
Зависи от фотоапарата-различно приближават.
Тая е с друг обектив.
Петела е сниман от 30 метра,без статив.
Тука от 20 метра
Котката и тя някъде от далече я щракнах.
Сега нямам тяло,даде фира-не по моя вина,но обективите са здрави.
Като имам някой лев заделен пак ще си взема нещо на старо-щото нали все не ни стигат кинтите да пълниме дупките.
Но съпонерката е в добро здраве,и не тежи в джоба.
Голямо фото е 1 кг.
Е ми примерно искаш да приближиш нещо на фокус е така примерно.

Зависи от фотоапарата-различно приближават.
Тая е с друг обектив.

Петела е сниман от 30 метра,без статив.
Тука от 20 метра

Котката и тя някъде от далече я щракнах.
Сега нямам тяло,даде фира-не по моя вина,но обективите са здрави.
Като имам някой лев заделен пак ще си взема нещо на старо-щото нали все не ни стигат кинтите да пълниме дупките.

Но съпонерката е в добро здраве,и не тежи в джоба.
Голямо фото е 1 кг.

Риболовци.
- Vid
- кандидат преподавател
Хайде и Я да се включа с едно репортажче, което се каня да направя от доста време, ама ме мързи с тия качвания на снимки и пр....
Надявам се, че ще е интересно за вСе, кои имат или биха имали идея да направят една дива дестинация по маршрута- Капитан Андреево-Айвалък Турция-о.Лесбос Гръцко....
Та, в една слънчева сутрин, жената крайно нацупена от изнервената работа ми заяви, че утре отиваме на почивка... Дестинацията я бях планирал преди месец в и-нет и натоварихме багажа в колата, някое евро и турски лири в джоба и ГАСССС... Инцидентните пътувания, без да се ползва Букинг и разни кредитни карти са много интересни...
И така, първото което прави впечатление кога човек премине през капъ куле е инфраструктурата в Турция. Пътя до анадола е дву-трилентов без да е магистрала с разрешена макс скорост 110 км.ч. и няма нищо общо с "разораната нива" наречена магистрала Пловдив-София.
Пътя позволява да се държи скорост от 150 км.ч., като за 450 км. видях полиция само на 2-ве места де снимаха с мобилни камери кат при нас преди време, ама това ич не ме бърка.. Ако искат да ми изпратят фиша в БГ по пощата..

И така, вече сме на Дарданелите...
Цената на ферибота е 29 лири за двама+кола.

В 21 ч. сме в Айвалък, прелистваме разпечатките от И-нет за хотели. Обикаляме няколко, които се посещават от българи и с добри отзиви, ама не ни харесват щото са в центъра къде турската чалга и гюролтията бичи до сутринта...
Харесахме си един 4-звезден на големия плаж (как му бе името, не помня), на 5 км. от града... Хотела беше идеален, но там, а и в самия Айвалък срещнахме много голям проблем- никой не говори чужди езици.

Като споменавам за езиците, като визирам английски и френски, разбирателството с персонала беше в сферата на ръкомаханията..., много отегчително. Въпреки това, шапка им свалям на турците за обслужването и поклоните де ни правеха... Всъщност, ние бяхме единствените чужденци де..
Цената на хотела беше 150 лири за двамата с включен пълен олинклузив, който ич не струваше, щото таа пикантна турска кухня.... (Тук се сещам да спомена и друго- ефетата не пият алкохол. Много е скъп. Малката ракия върви по 9 лири, което ще рече 6-7 лв., кутишка цигари е 10 лири.) Ама, ние пием и га изпием няколко двойни, оне си счупват краката и поклоните...
Това го понесохме. Отиваме на плажа и кВо гледаме- 1/3 - та от жените се пингвини, останалите са си нормални де... КВо е пингвин??

Тези бански костюми са много скъпи и са от материя подобна на шушляк, коя много бързо съхне
Това се преглъща, ама това не- все мъже на плажа са с бермутки, че и отдолу със слипове. Я, не можах да си съблека моите бермутки до късния следобед, доде плажа не се разчисти... и да се изкъпя по бански. Това, за да не дойдат ефетата да ме пощипват по задника
Та, в късния следобед си хвърлих скапаните гащи и се изкъпах по бански.. Няколко млади туркини дойдоха да ме снимат с джи-си-еми-те си, щото такова чудо не да виждали...
ТААА, то анадол ни дойде малко в повечко.. Продължението за Лесбос утре, че късно стана...
Надявам се, че ще е интересно за вСе, кои имат или биха имали идея да направят една дива дестинация по маршрута- Капитан Андреево-Айвалък Турция-о.Лесбос Гръцко....
Та, в една слънчева сутрин, жената крайно нацупена от изнервената работа ми заяви, че утре отиваме на почивка... Дестинацията я бях планирал преди месец в и-нет и натоварихме багажа в колата, някое евро и турски лири в джоба и ГАСССС... Инцидентните пътувания, без да се ползва Букинг и разни кредитни карти са много интересни...
И така, първото което прави впечатление кога човек премине през капъ куле е инфраструктурата в Турция. Пътя до анадола е дву-трилентов без да е магистрала с разрешена макс скорост 110 км.ч. и няма нищо общо с "разораната нива" наречена магистрала Пловдив-София.

Пътя позволява да се държи скорост от 150 км.ч., като за 450 км. видях полиция само на 2-ве места де снимаха с мобилни камери кат при нас преди време, ама това ич не ме бърка.. Ако искат да ми изпратят фиша в БГ по пощата..

И така, вече сме на Дарданелите...
Цената на ферибота е 29 лири за двама+кола.

В 21 ч. сме в Айвалък, прелистваме разпечатките от И-нет за хотели. Обикаляме няколко, които се посещават от българи и с добри отзиви, ама не ни харесват щото са в центъра къде турската чалга и гюролтията бичи до сутринта...
Харесахме си един 4-звезден на големия плаж (как му бе името, не помня), на 5 км. от града... Хотела беше идеален, но там, а и в самия Айвалък срещнахме много голям проблем- никой не говори чужди езици.

Като споменавам за езиците, като визирам английски и френски, разбирателството с персонала беше в сферата на ръкомаханията..., много отегчително. Въпреки това, шапка им свалям на турците за обслужването и поклоните де ни правеха... Всъщност, ние бяхме единствените чужденци де..
Цената на хотела беше 150 лири за двамата с включен пълен олинклузив, който ич не струваше, щото таа пикантна турска кухня.... (Тук се сещам да спомена и друго- ефетата не пият алкохол. Много е скъп. Малката ракия върви по 9 лири, което ще рече 6-7 лв., кутишка цигари е 10 лири.) Ама, ние пием и га изпием няколко двойни, оне си счупват краката и поклоните...

Това го понесохме. Отиваме на плажа и кВо гледаме- 1/3 - та от жените се пингвини, останалите са си нормални де... КВо е пингвин??

Тези бански костюми са много скъпи и са от материя подобна на шушляк, коя много бързо съхне

Това се преглъща, ама това не- все мъже на плажа са с бермутки, че и отдолу със слипове. Я, не можах да си съблека моите бермутки до късния следобед, доде плажа не се разчисти... и да се изкъпя по бански. Това, за да не дойдат ефетата да ме пощипват по задника

Та, в късния следобед си хвърлих скапаните гащи и се изкъпах по бански.. Няколко млади туркини дойдоха да ме снимат с джи-си-еми-те си, щото такова чудо не да виждали...

ТААА, то анадол ни дойде малко в повечко.. Продължението за Лесбос утре, че късно стана...
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
Жоре, я и аз да ти върна топката която ми подаде с няколко вицлета:
16-годишен юноша пита дядо си:
- Дядо, може ли да се заглеждам по момичета с много къси поли и големи деколтета?
- Може.
- А по мини-бански на плажа?
- Може.
-А ако се разхождат по плажа голи?
- Може.
- А по какво не трябва да се заглеждам тогава?
- Когато заваряват с електрожен! :аххх:
ххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххх
Клиент изучава сметката в ресторанта:
- Нещо не разбирам...салата - 2 лв, основно - 5 лв, десерт - 1 лв, бутилка вино - 3 лв. Всичко 11 лв. А сметката е 30 лв. Как се е получило така?
- Ами, не се получи! - с досада отговаря сервитьорът
ххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххх
Пишман рибар се връща с празна кошница от реката, отива в рибарския магазин и казва на продавача:
- Би ли ми подхвърлил две-три каракуди и едно шаранче.
- Защо да ти ги подхвърлям? Ще ти ги опаковам, пликче ще ти дам...
- В никакъв случай! Искам да мога честно да кажа на жена си, че съм ги хванал!
16-годишен юноша пита дядо си:
- Дядо, може ли да се заглеждам по момичета с много къси поли и големи деколтета?
- Може.
- А по мини-бански на плажа?
- Може.
-А ако се разхождат по плажа голи?
- Може.
- А по какво не трябва да се заглеждам тогава?
- Когато заваряват с електрожен! :аххх:
ххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххх
Клиент изучава сметката в ресторанта:
- Нещо не разбирам...салата - 2 лв, основно - 5 лв, десерт - 1 лв, бутилка вино - 3 лв. Всичко 11 лв. А сметката е 30 лв. Как се е получило така?
- Ами, не се получи! - с досада отговаря сервитьорът
ххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххх
Пишман рибар се връща с празна кошница от реката, отива в рибарския магазин и казва на продавача:
- Би ли ми подхвърлил две-три каракуди и едно шаранче.
- Защо да ти ги подхвърлям? Ще ти ги опаковам, пликче ще ти дам...
- В никакъв случай! Искам да мога честно да кажа на жена си, че съм ги хванал!
Никоя риба не е по - важна от живота !
- GODzillata

Свежарски вицове!
@Вид, я раздухвай още малко за Турция, че нъл и мен ме очаква...хванал съм се зверски да отслабвам, че да не ме ареса някой анадолски манаф!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

- Красимир Атанасов
- учете се от него
Vid написа:ТААА, то анадол ни дойде малко в повечко..
За какво си го причинявате,не знамGODzillata написа:...някой анадолски манаф...

За едното ядене под ятагана лягате

Не мога си позволя унижението да отида баш в турция,гордоста не ми дава.
- G.Petkov
Ама Краси,
Те малко преувеличават, бре
!
Нали отиваш да си починеш, да хапнеш, да пийнеш и да се разходиш!
Дали е в Турция, Гърция, Северна Африка или на по-хубави места - няма значение !
Важното е туристическото обслужване да е на добро ниво и човек да остане доволен.
А в Турция този бизнес го развиват от години и са много напред, в сравнение с България !
Иначе,
Гледам, че напредваш със спининга
!
Щото аз освен пъстърви на платено, нямам хваната риба на изкуствена примамка,
Като не броим мормишката на подледния риболов
!
А Чируза, какви мормишки ми даде за предстоящата зима - ще ги скъсам
!!!!!!!!!!!
Те малко преувеличават, бре

Нали отиваш да си починеш, да хапнеш, да пийнеш и да се разходиш!
Дали е в Турция, Гърция, Северна Африка или на по-хубави места - няма значение !
Важното е туристическото обслужване да е на добро ниво и човек да остане доволен.
А в Турция този бизнес го развиват от години и са много напред, в сравнение с България !
Иначе,
Гледам, че напредваш със спининга

Щото аз освен пъстърви на платено, нямам хваната риба на изкуствена примамка,
Като не броим мормишката на подледния риболов

А Чируза, какви мормишки ми даде за предстоящата зима - ще ги скъсам