мнение за лодка Devict

Допълнителна екипировка, която ще направиви къмпингуването ви по-лесно и удобно.

Модератори: emo vasilev, Ачо ♣

Публикувай отговор
ACTPOHABT
новобранец
новобранец

мнение за лодка Devict

Мнение от ACTPOHABT »

Здравейте...решил съм най-накрая да си закупя лодка за захранка, но се колебая между два модела. Моля за съвет кой според вас е по добър... значи единия е големия модел на техно-х (дето е като carponizer), а другия е Devict (дето прилича на anatec) ... http://www.youtube.com/watch?v=HCM1nzIeB6Q" onclick="window.open(this.href);return false;
Знам че е досадно има много изписано, но искам да попитам за последно хора, които са ги ползвали..Благодаря!
ACTPOHABT
новобранец
новобранец

Re: мнение за лодка Devict

Мнение от ACTPOHABT »

никой ли не я е ползвал??? дали се държи различно от анатек-а...
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

Аз имам Devict малката , и за тези пари съм доволен . Малка и бърза лодка от скоро я имам и не съм я тествал до край , но държи с едни батерии над 13 вкарвания тествано . Голямата тежи много по спомен е 18кг , което си е много и е хубаво да си прецениш за какви водоеми ще я ползваш , защото ако ходиш главно на платени няма смисъл от голямата. В карп форума има доста теми за Техно Х , не искам да те разочаровам от сега.
Изображение
ACTPOHABT
новобранец
новобранец

Мнение от ACTPOHABT »

Да разбирам, че ми препоръчваш девик-та и си доволен от него? Аз лично съм имал допир и до лодките на техно - х, не ги смятам за безкрайно зле, а голямата на девик-та няма май толкова или поне като я държах не ми се стори толкова тежка. Просто се чудих за нея не ми изглежда лоша, но като не съм я ползвал ..а то вече ..техно-х, уейфрънер са все едно и същи лодки с различно лого, както и анатек и девикт ...
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

Вече си е въпрос на вкус , много хора ще ти препоръчат от българските на Туше или на Бисер - BS .Ти си решил ,че искаш голяма лодка така ли , scarp-a не е лош варянт , но аз лично по тежка лодка от 10 кг не бих си взел
Изображение
ACTPOHABT
новобранец
новобранец

Мнение от ACTPOHABT »

гледах и скарп-а, но не знам как се държи, като характеристики я гледам, че е по слабичка...иначе съм решил голяма да е да тегли 2 на веднъж....но предполагам, че с двете батерии издържа същото време, като малката
Аватар
batceco
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от batceco »

Ей - това е лодката: https://www.youtube.com/watch?v=rVZvUlf8j-Y" onclick="window.open(this.href);return false; тежи 8кг, работи с един акумулатор, издържа 8-9км - разпъва без проблем по 2 въдици. Лягам че отивам за риба утре - ако те интересува мога да ти дам повече инфо на л.с. като се върна.
Аватар
elbosi
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от elbosi »

Прав си.Виждал съм я на живо.Изпробваха я на дунава.Впечатлен съм.
Не си мисли,че ония работи висят по дърветата и само трябва да протегнеш врат и да ги лапнеш.
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

За тази нямам наблюдения иначе скарп-а добре се държи ,и има доста екстри + кука за 3та пръчка , не че някой ще я използва де
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Екипировка”