Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Дистанция при замятане
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Re: Дистанция при замятане
Относно гледна точка шанс си е винаги . Най-малкото защото ни дава възможност за облавяне на по-голям периметър , а ако случайно рибите вземат на по-близка дистанция , това се явява нещо като бонус с цел да се не напъваме много при кастинг 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Чакайте сега и аз да се намеся аз метрите ги меря по-следния начин...

Тази дистанция съм я постигал с доста въдици с 30lb PowerPro и макари 4000 и 3000
А последно я постигнах със следния такъм Xzoga Blastino 2.33м 12-50гр 10-30lb бланка, 30лб PowerPro и Заубер 3000
Обаче има една подробност, че съм я постигал основно с една калтуна и тя е руски АТОМ който тежи около 40-45гр.
Иначе предполагам, че линията на Гогле е вярна.

Тази дистанция съм я постигал с доста въдици с 30lb PowerPro и макари 4000 и 3000
А последно я постигнах със следния такъм Xzoga Blastino 2.33м 12-50гр 10-30lb бланка, 30лб PowerPro и Заубер 3000
Обаче има една подробност, че съм я постигал основно с една калтуна и тя е руски АТОМ който тежи около 40-45гр.
Иначе предполагам, че линията на Гогле е вярна.

При мен най доброто постижение е 78м. Това е от средата на моста до кащурката за патици на платеното панчерево. Такъм: прът - 2.40, 10-30, брейд 0.17 лазер л8 пе, макара шимано размер 2500, и клатушка на букс 12.3гр.
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
searnox написа:При мен най доброто постижение е 78м. Това е от средата на моста до кащурката за патици на платеното панчерево. Такъм: прът - 2.40, 10-30, брейд 0.17 лазер л8 пе, макара шимано размер 2500, и клатушка на букс 12.3гр.
Нещо ми се струва, че там такова разтояние няма. Как го измери?
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
Аз го мерих с оборотите на дръжката но според гугъл не съм бил много далеч от истината.

- Vid
- кандидат преподавател
МислЪ, най правилно е да се мери с разграфен цветово плетеняк... Моя го мерих с рулетка и все е точно.searnox написа:Аз го мерих с оборотите на дръжката но според гугъл не съм бил много далеч от истината.
Ама, га премерих една дълбочина с плетеняка по средата на моста на Сухово- яз.Кърджали, коя бе 47 м., взех да се чудЪ дали с рулетката съм мерил точно??

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека