Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

язовир БЕЛИ ЛОМ
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- вече хвърля и на тежко
Re: язовир БЕЛИ ЛОМ
някой с прясно инфо, че мисля в края на седмицата да намокря куките 

по добре се насочи към Тича това е моя съвет иначе нека и други колеги да се изкажат

-
- вече хвърля и на тежко
няколко приятели отидоха на Тича за 3 дена, върнаха се през ноща на първия ден целите в рани-нахапани от комарите било е адra1nbow написа:по добре се насочи към Тича това е моя съвет иначе нека и други колеги да се изкажат

Някой с прясно инфо за язовира, водата все така висока ли е?
- Sleepwalker_
- разбира нещата
Висока е, да. Има да го точат цяло лято до де стигне нормално ниво.
някой да е ходил скоро да сподели прясна информация как върви риболова
- Sleepwalker_
- разбира нещата
В петък вечерта и събота цял ден почти бяхме там. 20-тина прилични костура, една маломерна бяла и толкова. Раците скапват за минути стръвта. Язовира пада бързо. Мирната риба не знам как е.
- jamc
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
На рибе ли ги лови костурите?
- hristo2201
- новобранец
Здравейте,
Вчера бях откъм Крояч много близо до пътя и за 3 часа между 4-7 следобед хванах 15-20 дребни рибета - попчета, перки и мини таранки
Един колега търсеше на рибка костур, но нищо не извади за времето докато бяхме там.
Вчера бях откъм Крояч много близо до пътя и за 3 часа между 4-7 следобед хванах 15-20 дребни рибета - попчета, перки и мини таранки

- Sleepwalker_
- разбира нещата
Костурите на попче, но от рано сутринта до към 10.30 ч имаше чести удари. След това на час по един. 

-
- научил се да хвърля
Да попитам , този язовир в момента със какъв статут е ? Свободен ли е за посещение ? Чета, че позволяват пускане на лодки...
- Sleepwalker_
- разбира нещата
Свободен държавен язовир. По-скоро си е свободия там, но това е друг въпрос. Ходи и лови, с лодка се влиза отвсякъде, щото по бреговете са само плиткажи. Успех!
Здравейте колеги
Миналата година за откриването направих за първи път един тридневен риболов на тоя язовир и много ми допадна .Тая пролет съм решил да го посетя преди забраната но с тия дъждове и много вода не знам колко е високо нивото ако може някой да даде информация колко е по високо спрямо лятото на миналата година ще съм благодарен.
Миналата година за откриването направих за първи път един тридневен риболов на тоя язовир и много ми допадна .Тая пролет съм решил да го посетя преди забраната но с тия дъждове и много вода не знам колко е високо нивото ако може някой да даде информация колко е по високо спрямо лятото на миналата година ще съм благодарен.
Не винаги съм прав но никога не греша
Някой може ли да даде актуална информация?