Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Това българите сме страшно нещо
Модератор: dantho.mihov
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Това българите сме страшно нещо
Само не разбрах какво общо има с "българите" - само в БГ ли има търговия, надценка, пИчалбЪ???
Хората са еднакви навсякъде - има и мошеници, има и коректни...
Хората са еднакви навсякъде - има и мошеници, има и коректни...
Не знам. Само мога да кажа, че цените по магазините нямат нищо общо с истината. Ще ви дам един пример покрай моето хлапе. Моделчетата на самолети и автомобили от филмите на Пиксар в моловете ги видях по 25 лева. В Уолмарт са под 4$.
И така е с всичко. Хората са се овълчили и е направо неописуемо.
Така е, ако мине номера. Реших да си купя сонар, харесах един на Лоурънс - тука цената е 450 кинта, аз си го купих от УСА през ИБЕЙ за 316.00 лева (вкл.транспорт), разликата си е бая голяма. Но в крайна сметка нали сме и пазарна икономика, никой никого насила не кара.KVS написа:Не знам. Само мога да кажа, че цените по магазините нямат нищо общо с истината. Ще ви дам един пример покрай моето хлапе. Моделчетата на самолети и автомобили от филмите на Пиксар в моловете ги видях по 25 лева. В Уолмарт са под 4$.

По-голям шаран от рибаря няма...
- kostura_24
- ще става разбирач
Страшно племе сме ... сган.
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим'' 

-
- разбира нещата
днеска научих поредната ужасяваща картинка в българската действителност
.
и дано получи отзвук в голяма част от обществото .
с един студент по медицина (5 година),от дума на дума ,взехме да бистрим и оправяме "любимците ни"
,че разправя,като бил на специализация в някоя болница ,взели да правят проба на болен от сифилис ,дали е алергичен към някакво лекарство(името му не го запомних ,че беше дълго).а студента попитал ,нали против сифилис ,най-ефикасното лекарство е ПЕНЕЦИЛИНА ,И Е НАЙ-ЕВТИН.а те му отговорили ,че в България никой не продава вече пенецелин
.понеже ,точно защото бил евтин ,и търговците ,нямали сметка да го внасят
.А ТОВА ДРУГОТО ЛЕКАРСТВО ,БИЛО ПОНЕ 5 ПЪТИ ПО-СКЪПО И 5 ПЪТИ ПО-НЕЕФИКАСНО.
за какво говорим вече ,загледайте се имаме ли някакво производство на медикаменти и какво е то ,същото се отнася и за препаратите ,за растителна защита-на 3-4 западни фирми се предлагат препарати.момчето вика ,ходим на протести ,сваляме този ,после идва онзи и него го сваляме ,и все няма управия .докато няма няколко обесени и гръмнати ,няма да се оправим(и аз съм на това мнение).
за такива младежи ,какъв е изхода ,или терминал 2 ,или и те да се увълчат
главата ,като е умирисана,какво остава за останалите.

и дано получи отзвук в голяма част от обществото .
с един студент по медицина (5 година),от дума на дума ,взехме да бистрим и оправяме "любимците ни"

за какво говорим вече ,загледайте се имаме ли някакво производство на медикаменти и какво е то ,същото се отнася и за препаратите ,за растителна защита-на 3-4 западни фирми се предлагат препарати.момчето вика ,ходим на протести ,сваляме този ,после идва онзи и него го сваляме ,и все няма управия .докато няма няколко обесени и гръмнати ,няма да се оправим(и аз съм на това мнение).
за такива младежи ,какъв е изхода ,или терминал 2 ,или и те да се увълчат

главата ,като е умирисана,какво остава за останалите.

ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
-
- ще става разбирач
Има си Пеницилин бе колеги , но малко се ползва , че не им действа на много бацили вече.
Иначе Тетрациклина струва 3 лв, и трепе всичко, както и бъбречните клетки, затова го изписват в краен случай..
А за търговията.
Четете етикетите, интернет, питайте приятели търсете връзки и така нататък.
Света е пълен с лъжи, каквото и да употребяваш ти влизаш битка с някой коитo искa да те изконсумира.
Зорлем трябва да разбираме от всичко..
Информацията трбява да се засича от няколко независими източника, за достоверност.
Станахме кат в затвор и трябва да спазваме трите правила на затворника:
Не вярвай.
Не се бой.
Не моли.
Иначе Тетрациклина струва 3 лв, и трепе всичко, както и бъбречните клетки, затова го изписват в краен случай..
А за търговията.
Четете етикетите, интернет, питайте приятели търсете връзки и така нататък.
Света е пълен с лъжи, каквото и да употребяваш ти влизаш битка с някой коитo искa да те изконсумира.
Зорлем трябва да разбираме от всичко..
Информацията трбява да се засича от няколко независими източника, за достоверност.
Станахме кат в затвор и трябва да спазваме трите правила на затворника:
Не вярвай.
Не се бой.
Не моли.