Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Тролинг на Жребеца
Модератор: bobopeli
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Тролинг на Жребеца
Здрасти!Кога фанеш 40-80лбр. риба на линия 10лбр.,ела ми се обади!Troli Rapala написа:NDGZMG написа:А за линията ми не бери грижа!!!За майсторлъка ти хващаш 50-70 риби по 200-300гр,аз 2-3 по 2,5-3 кг!!!

Ама наистина си голямо психо!!!!!
Връзвай,както си знаеш той Стоманко ще ги хваща! 

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
По-скоро съм психолог,та другия път се надуй на Спокимиро с твоя 20кила сом,че той още не е фащал такава риба и му текат лигите!NDGZMG написа:Ама наистина си голямо психо!!!!!Връзвай,както си знаеш той Стоманко ще ги хваща!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ще ги фаща,ама ако не се успива!NDGZMG написа:той Стоманко ще ги хваща!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:

Ето как изглежда възелът-верижка за Джигинг на 200-500грамови Пилкери,който ни предлага "Учителя"!

Съжалявам,че АЗ и Seaguar не ви показваме възлите с клипове,а по-просто чрез картинка,но това е защото не ви смятаме за идиоти и можете да се оправите сами без обезателно подражание на първия срещнат хуманоид в нета!

Последно промяна от Troli Rapala на Вто Авг 19, 2014 1:48 am, променено общо 1 път.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Неслучайно се изсмях на Вестел,защото не си знае възела и ни показа някаква картинка от Гугъл без да снима примерно своята линия и възел реално!
Разказва ви некви измислици,как тегли на тармък сома от 19 метра дълбочина с 40либри плетеняк и как без Мьин-котата немало да го извади,щот много му помагало срещу вълните и вятъра!
Чак не ми се вярва какви съчинения ви представи и никой не забеляза?
Че то такива фантазии и фукни имат момчетата на по 10-15години!

- spookymiro
- ще става разбирач
Не бих искал да се оправдавам като ученичка, но в интерес на истината съм принуден да отбележа, че колегата психолог пише неистини. Ако си замълча, ще излезе че е вярно.Troli Rapala написа:По-скоро съм психолог,та другия път се надуй на Спокимиро с твоя 20кила сом,че той още не е фащал такава риба и му текат лигите!....NDGZMG написа:Ама наистина си голямо психо!!!!!Връзвай,както си знаеш той Стоманко ще ги хваща!
Може би тези неистини са продиктувани от неинформираност, а може би от завист за това, че въпреки че съм започнал да практикувам риболова на тролинг няколко години след него, то последните две-три се справям доста по-добре при риболова на сом на тролинг. Ама много доста

Поздрави!ribata402 написа: Троли запаш много,ма Споки та удари яко,нищо че не знаеш килата .Ма ние ги знаем...
Държа се с другите така, както искам те да се държат с мен.
-
- новобранец
Ти се смееш на Вестела ама тои всяка седмица хваща сом а ти гледаш мача от близо.Тази сьбота и неделя на Жребеца имат 22кг.сом в групата.А ТИ само лаеш по форумитеTroli Rapala написа:Неслучайно се изсмях на Вестел,защото не си знае възела и ни показа някаква картинка от Гугъл без да снима примерно своята линия и възел реално!![]()
Разказва ви некви измислици,как тегли на тармък сома от 19 метра дълбочина с 40либри плетеняк и как без Мьин-котата немало да го извади,щот много му помагало срещу вълните и вятъра!
![]()
Той на Вестел само вода може да му носи!maria88999 написа:Ти се смееш на Вестела ама тои всяка седмица хваща сом а ти гледаш мача от близо.Тази сьбота и неделя на Жребеца имат 22кг.сом в групата.А ТИ само лаеш по форумитеTroli Rapala написа:Неслучайно се изсмях на Вестел,защото не си знае възела и ни показа някаква картинка от Гугъл без да снима примерно своята линия и възел реално!![]()
![]()

-
- новобранец
Той на Вестел само вода може да му носи!
[/quote]
И да му сменя воблерите

И да му сменя воблерите

-
- научил се да хвърля
То скоро ще има състезание още месец месец и малко и ще се види кой колко вади. Всеки хваща ама тогава ще видим кой кои е.
моята риба няма кой да я хване
състезанието не е показател,ако погледнеме историята,ще видиме че повечето майстори на тролинга не са дори в троиката,трябва си и късмет
На кой волер е изваден сома 22кг знаешли?maria88999 написа:Ти се смееш на Вестела ама тои всяка седмица хваща сом а ти гледаш мача от близо.Тази сьбота и неделя на Жребеца имат 22кг.сом в групата.А ТИ само лаеш по форумитеTroli Rapala написа:Неслучайно се изсмях на Вестел,защото не си знае възела и ни показа някаква картинка от Гугъл без да снима примерно своята линия и възел реално!![]()
![]()

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ни мъ интерисува,щот не съм хлапак на 15години,който е открил новата си играчка и споделя пред стадото!Cat_fish написа: На кой волер е изваден сома 22кг знаешли?

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Госпожо Марияна Горанова,ако обичате не дейте да вадите рогите още от първия си пост и да говорите за лаене и други животински звуци,че не сме все пак на село!При вас явно е по-шумно и не ми следите мисълта,а тя е елементарно ясна и лесна,като за първолаци!maria88999 написа:Ти се смееш на Вестела ама тои всяка седмица хваща сом а ти гледаш мача от близо.Тази сьбота и неделя на Жребеца имат 22кг.сом в групата.А ТИ само лаеш по форумитеTroli Rapala написа:Неслучайно се изсмях на Вестел,защото не си знае възела и ни показа някаква картинка от Гугъл без да снима примерно своята линия и възел реално!![]()
![]()