Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

И сам воинът е воин
-
- новобранец
Re: И сам воинът е воин
Поздравления за суперския излет.Само човек правил такъв риболов сам самичък знае какво е.
... много ме е яд за откачените рибоци.....пожелавам ти другия път да са твои.
... много ме е яд за откачените рибоци.....пожелавам ти другия път да са твои.
- stefan4etoo
- сериозен играч
Тя романтичката си е от ливадите ,иначе сам няма начинПетър Недев написа:Идеална работа. Браво ! Колега как се справяш сам с "Романтиката". Аз имам същата и не мога да я качвам и свалям сам от колата

Евала Митак

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
За всичко има начин!Само желание да има!При липса на риболов не ми се пие ,има ли такъв си наливам за победата! 
Романтиката си е собственост на язовира!Използвах я еднократно за по-сериозно разузнаване и подхранване!Моят риболов си е "от ръка" изцяло!За това и резултатите ми бледнеят ,но са без лодки ,без сонари и без 100кг захранка!Един спод и три въдици ,това е!

Романтиката си е собственост на язовира!Използвах я еднократно за по-сериозно разузнаване и подхранване!Моят риболов си е "от ръка" изцяло!За това и резултатите ми бледнеят ,но са без лодки ,без сонари и без 100кг захранка!Един спод и три въдици ,това е!
- hshopov
- разбира нещата
Те това е истинатаsapuna написа:За всичко има начин!Само желание да има!При липса на риболов не ми се пие ,има ли такъв си наливам за победата!

Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
Браво, Мите, де да можех и аз да мина натам... 

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
- antivik
- кандидат преподавател
Направо си ги утрепал, голям кеф ще да е било, други приказки са излишни.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- Батко Емо
- разбира нещата
Евала!Резултатите кога се подобриха като мана едното топче ли? 

- mblagoev
- научил се да хвърля
Адмирации за излета!

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Благодаря на всички за положителните отзиви!Бъдете здрави!
За топчетата си прав - на две предимно мушмороци!
Винаги ловя на болт-риг ,този излет заложих на ин-лайн!Лалета ми са меки ,с цел максимално обезопасен монтаж!Отделно къде заложих на куки без контра или с много малка такава!При сериозен рън /а те повечето бяха такива/ вирбелът се вади и оловото от полуфиксирано става подвижно!В последните метри поотпускам малко напъна ,линията не е вече толкова изпъната ,тежестта тръгва обратно по шока и влакното и се отдалечава на няколко метра от монтажа!Естествено ,че натежава вертикално надолу ,завърта куката и рибата бегом!Прозрях го ,коригирах и всичко си дойде на мястото!Батко Емо написа:Евала!Резултатите кога се подобриха като мана едното топче ли?
За топчетата си прав - на две предимно мушмороци!
Страхотна почивка и мн.добър риболов!В забързаното ежедневие и постоянните нерви доста често /аз лично/ предпочитам да ходя сам.Уникално преживяване пълна концентрация и сливане с природата без мисъл за нищо друго освен....риби.Презареждане на макс!!!