Къде се намирам:  
  Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Риболов на мирни риби
 Риболов на мирни риби

naRiba.com

Форум
 Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Риболов на мирни риби
 Риболов на мирни риби

ПРОБЛЕМ С ШАРАНА
Модератор: sapuna
- vobler4o
- вече хвърля и на тежко 
Re: ПРОБЛЕМ С ШАРАНА
Колега разбрах до ''повод конец, кука 1 цьаревичка'' ами тази плочка кюспе пак на куката ли я слагаш или правиш ''капан'' ?angel81 написа:колегата ми се беше снимал с 2,3 бройки по 7 кила покрай Любимец .. но първото ходене им било с кирки и лопати, такъма му беше над 0.35 с яко плоско олово, вирбел, 2 педи повод конец, кука 1 цьаревичка и плочка кюспе .... и рецептата без аванс или той - или аз ... става въпрос за минали години , ама ми разправяше че стояли далеко от пръчките ...
Тайната на успеха се крие в това - човек да не се страхува да експериментира!!

Мерси за отговора,но ме интересува как е при използване на шок лидер.Мисля че в моя пример ,шок лидера ще служи само при замятането да не се скъса основното

- hshopov
- разбира нещата 
Глупости!!!Чел недочел се изказваш неподготвен!( каква кука на основното,директно...0.50 шок има след основното)super_snake написа:Ако искаш да късаш само куката и да правиш икономия , слагай по тънък.За да ти е по издръжлива линията , куката директно на основното и оловото го застопоряваш със стопер и ли защипваема тежест.
Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
- hshopov
- разбира нещата 
Написал съм ти отговора в темата която си пуснал...използвай търсачката! Има толкова много написано ,че ако си направиш труда да го прочетеш ще станеш професор по шаранджийски риболов!!!rokoroko написа:Мерси за отговора,но ме интересува как е при използване на шок лидер.Мисля че в моя пример ,шок лидера ще служи само при замятането да не се скъса основното
Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им