Яз.Огоста-някакво инфо за там?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

RAMIREZ
разбира нещата
разбира нещата

Яз.Огоста-някакво инфо за там?

Мнение от RAMIREZ »

нищо актуално немога да намеря за яз.Огоста- някои колега може ли да сподели дори преди зимата ако е ходил как стоят нещата?
Също за яз.Рабиша- мисля да направя едно излетче скоро в тази посока?
Изображение
vladoto
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от vladoto »

Яз.Огоста-труден риболов.Бабушка , дребни костури и уклей.Нивото на водата се мени непрекъснато.Може би затова и не кълве постояно.Там където кълве се събират много хора.Края на февруари и март са по удачни за риболов.Преди 2 дни ходих на разузнаване.
За Рабиша - бабушка .Информацията е от колега.
Наслука :)
RAMIREZ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от RAMIREZ »

благодаря ''vladoto'' ще те послишам и ще си организирам излетче в началото на март (а може и времето да се окаже по топло), а улова от снимките в галерията ти от яз.Огоста ли е?
Изображение
vladoto
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от vladoto »

Кленчоците са от река Огоста -там дето се влива в язовира.Скобара е от Ботуня.Преди ловяхме много скобар и в язовира ,но вече много рядко. :(
RAMIREZ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от RAMIREZ »

и на мен така ми разказаха за скобара, че преди е излизал доста в язовира , но сега заради разни тъпаци с бомби и мрежи или не е останало нищо за ловене или се е наплашила здраво рибата!
Значи там кадето се влива река Огоста в язовира мисля да се пробвам, а каде е по удачно да се пробвам, виждам един мост има и островче точно преди да се влее в язовира, някаде там наоколо - и на каква стръв си ги изкарал да те питам:)?

а пастърва илиза ли, или трябва да я търся по нагоре по рекатa?
Изображение
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”