COLMIC EXTREME 9m.
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
- lishev_64
- разбира нещата
Re: COLMIC EXTREME 9m.
RAAZIEL написа:Мястото е само едно-при Стефан на Полиграфията-търсиш ТЕФЛОНОВ конектор на Stonfo-това и нищо друго...При Попа на Чаталжа също има,но са старите модели.PlamenIvanov написа:Някои може ли да ми каже къде във варна мога да си купя конектор за върхът на телескопа (джаджата за закрепване на влакнот).

Ма като те чуе Юлиян, ще ти начука канчето!

НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
Аз преди много години съм си закупил от китай една 6,30 уникална пръчка към 100грама около кило риби ги вади без проблем макарче върха и е като косъм но тогава ми обясни китайката че това е за шарани а втория връх е по дебел за по дребна риба сега мисля да взема или 10или 11 метра от новите им серии показвам снимки http://www.aliexpress.com/item/High-Qua ... 56618.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- фен клуб-скобар
Колега много лека бе, аз една петица на тика съм си харесал и е от високия ценови клас 117 грама.. чудно как 6,30-100гр.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
На око, колега, на око 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- фен клуб-скобар
Можиии.
160грама е с тапата дебела е колкото палеца ми пръчката и е купувана 2000г до сега със сигурност имат доста по добри модели и разработки на карбона
-
- ще става разбирач
Егахти тежката тапа
12 метровата е най тежка 600грама
- tsvetkoff
- ще става разбирач
Някой да ме светне как се замята с 12 м. гьостерица и 1 гр. плувка във леко ветровито време.... 

Ами сменяш плувката
Аз полазвам пак китайски за херабуна риболов

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Не искам да засегна никой от любителите на китайските, ниско качествени продукти, но там всичко е така -
Не било 100гр., а 170гр.;
Не били 12м, а 10.8м по инфо на производителя, а всъщност я има и 10 я не.
Не бива тези продукти да се сравняват с качествените марки по никакъв повод, пък били те произведени и в една и съща държава.
Не било 100гр., а 170гр.;
Не били 12м, а 10.8м по инфо на производителя, а всъщност я има и 10 я не.
Не бива тези продукти да се сравняват с качествените марки по никакъв повод, пък били те произведени и в една и съща държава.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
Само да те попитам ти колко пъти си бил в Китай??? Понеже аз съм бил 3години и да бягат срещу нас не можем да ги стигнем в Китай има много качествени неща но са скъпи просто че е излязло име от куфарните търговци който внасят евтини неща с голяма надценка излезе име за лошо качество както беше преди години за Турция всички големи фирми си дават продукцията в Китай едни и същи неща на различна цена разликата е че когато е китайския пазар е доста по качествено и по скъпо
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Явно не си прочел мнението ми.
В него ясно пише, че скъпите, маркови такъми, също са правени там, без това да им пречи на качеството.
Това, което е останало неразбрана от теб, е че трябва да се прави разлика между евтините, ниско качествени продукти, линк към които си дал и качествените неща.
Що се отнася до времето, което си прекарал в Китай, явно дълбоко те е повлияло и си оставил сърцето си там, но не мисли, че си единственият, който има досег с китайските пазар и производство.
В него ясно пише, че скъпите, маркови такъми, също са правени там, без това да им пречи на качеството.
Това, което е останало неразбрана от теб, е че трябва да се прави разлика между евтините, ниско качествени продукти, линк към които си дал и качествените неща.
Що се отнася до времето, което си прекарал в Китай, явно дълбоко те е повлияло и си оставил сърцето си там, но не мисли, че си единственият, който има досег с китайските пазар и производство.
- lishev_64
- разбира нещата
Никак.tsvetkoff написа:Някой да ме светне как се замята с 12 м. гьостерица и 1 гр. плувка във леко ветровито време....

НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!