COLMIC EXTREME 9m.

Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev

Аватар
lishev_64
разбира нещата
разбира нещата

Re: COLMIC EXTREME 9m.

Мнение от lishev_64 »

RAAZIEL написа:
PlamenIvanov написа:Някои може ли да ми каже къде във варна мога да си купя конектор за върхът на телескопа (джаджата за закрепване на влакнот).
Мястото е само едно-при Стефан на Полиграфията-търсиш ТЕФЛОНОВ конектор на Stonfo-това и нищо друго...При Попа на Чаталжа също има,но са старите модели.
:lol: :lol: :lol:
Ма като те чуе Юлиян, ще ти начука канчето! :lol: :lol: :lol:
НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
antoanBG
новобранец
новобранец

Мнение от antoanBG »

Аз преди много години съм си закупил от китай една 6,30 уникална пръчка към 100грама около кило риби ги вади без проблем макарче върха и е като косъм но тогава ми обясни китайката че това е за шарани а втория връх е по дебел за по дребна риба сега мисля да взема или 10или 11 метра от новите им серии показвам снимки http://www.aliexpress.com/item/High-Qua ... 56618.html" onclick="window.open(this.href);return false;
N.Dimitrov
фен клуб-скобар

Мнение от N.Dimitrov »

Колега много лека бе, аз една петица на тика съм си харесал и е от високия ценови клас 117 грама.. чудно как 6,30-100гр.
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

На око, колега, на око :)
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
N.Dimitrov
фен клуб-скобар

Мнение от N.Dimitrov »

Можиии.
antoanBG
новобранец
новобранец

Мнение от antoanBG »

160грама е с тапата дебела е колкото палеца ми пръчката и е купувана 2000г до сега със сигурност имат доста по добри модели и разработки на карбона
maverini
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от maverini »

Егахти тежката тапа
antoanBG
новобранец
новобранец

Мнение от antoanBG »

12 метровата е най тежка 600грама
Аватар
tsvetkoff
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tsvetkoff »

Някой да ме светне как се замята с 12 м. гьостерица и 1 гр. плувка във леко ветровито време.... :idea:
antoanBG
новобранец
новобранец

Мнение от antoanBG »

Ами сменяш плувката
antoanBG
новобранец
новобранец

Мнение от antoanBG »

Аз полазвам пак китайски за херабуна риболов Изображение Изображение
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Не искам да засегна никой от любителите на китайските, ниско качествени продукти, но там всичко е така -
Не било 100гр., а 170гр.;
Не били 12м, а 10.8м по инфо на производителя, а всъщност я има и 10 я не.

Не бива тези продукти да се сравняват с качествените марки по никакъв повод, пък били те произведени и в една и съща държава.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
antoanBG
новобранец
новобранец

Мнение от antoanBG »

Само да те попитам ти колко пъти си бил в Китай??? Понеже аз съм бил 3години и да бягат срещу нас не можем да ги стигнем в Китай има много качествени неща но са скъпи просто че е излязло име от куфарните търговци който внасят евтини неща с голяма надценка излезе име за лошо качество както беше преди години за Турция всички големи фирми си дават продукцията в Китай едни и същи неща на различна цена разликата е че когато е китайския пазар е доста по качествено и по скъпо
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Явно не си прочел мнението ми.
В него ясно пише, че скъпите, маркови такъми, също са правени там, без това да им пречи на качеството.
Това, което е останало неразбрана от теб, е че трябва да се прави разлика между евтините, ниско качествени продукти, линк към които си дал и качествените неща.
Що се отнася до времето, което си прекарал в Китай, явно дълбоко те е повлияло и си оставил сърцето си там, но не мисли, че си единственият, който има досег с китайските пазар и производство.
Аватар
lishev_64
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lishev_64 »

tsvetkoff написа:Някой да ме светне как се замята с 12 м. гьостерица и 1 гр. плувка във леко ветровито време.... :idea:
Никак. :lol: Не прави опити, защото звукът, който може да чуеш, е меко казано стресиращ! :lol:
:drinkers:
НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов с щека, уип и директен”