Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Бракониер по Хоби ТВ!
Модератор: bobopeli
Бракониер по Хоби ТВ!
Допреди малко изгледах предаване, в което "колегата Мариан" ни учеше как се лови костур на щека. Между костурите извади и 2 очевадно маломерни риби, които хвърли в сухия леген при костурите. На края на предаването отново показаха легена с умрелите риби! Предаването се гледа от много хора, включително и деца - нека не им даваме лош пример! Моля ви колеги, поне когато ви гледат - спазвайте закона! Има ли ИАРА да се намеси?
Колко маломерна риба е измряла и колко още има да мре...Та за 2 рибки ли някой ще си мръдне пръста
В нашата страна е така и би трябвало до сте свикнали повечето.И аз много се дразня като дойде някое лапе и хване 2/3 малки шаранчета и не иска да ги пуска.Бил хванал шаран
Един път давах към 2 кг. каракуда за 3 или 4 шаранчета, големи колкото показалеца на ръката 

Забавлявам се и си живея, а за теб оставам само Фикс идея!
Re: Бракониер по Хоби ТВ!
Гледах същото предаване 2 пъти (те обичат да ги повтарят) и си мислих същото като теб. Няколко часа по-рано даваха едно друго в което ходиха за скобар и бяха много възмутени, че хората прибирали дребните екземпляри. Малко парадоксално ми се струва.oldman написа:Допреди малко изгледах предаване, в което "колегата Мариан" ни учеше как се лови костур на щека. Между костурите извади и 2 очевадно маломерни риби, които хвърли в сухия леген при костурите. На края на предаването отново показаха легена с умрелите риби! Предаването се гледа от много хора, включително и деца - нека не им даваме лош пример! Моля ви колеги, поне когато ви гледат - спазвайте закона! Има ли ИАРА да се намеси?
Обема на мозъка на обикновен рибар бил около 500 пъти по-голям от на рибата!
Е и какво от това?
Е и какво от това?
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
shekira написа:Че то всичките сме бракониери.Има ли някой да не е хващал малки рибки за стръв.Ама всеки вика "дръще бракониера".
Ми повечето си ги копуваме, ако не си ловим мерни уклеи, червеноперки, и всички плевелни риби. Разбира се не искам да пренебрегвам и ловенето на каракудки за стръв, но аз лично съм хванал доста по малко маломерни такива от колкото съм пуснал купени.
-
- и господ не е толокова добър
Наистина по(хоби тв) малко се разминават със законите.Маломерната риба се пуска веднага независимо от състоянието,но те не го правят по време на предаванията.Снимат не хумано отношение към рибата и др. такива които не ми се изброяват.Трябва да снимат повече релийз,да може да се промени все някога тази наша извратена психика.Ама то малко става кото с Максим Ставийски,не се качвайте пили и............Жижеем в страна наречена Абсурдан
Полужението е абсурдално
Народа е абсурдален
И докато наруда си умува,царя ще се нацарува(кога
)

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
lina написа:някой би ли бил така добър и да ми обясни какво означава хуманно?
и може ли да говорим за хуманност спрямо рибите

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- и господ не е толокова добър
Хората в цивилизованите държави,дори и когато искат да си вземат пъстърва веднага я удрят с едно чукче по главата,завиват я във лажна къпа или трва да не се вмерише.При нас се хвърля в чантата жива или на брега.Не оставят рибата да се мъчи.Ма каво говоря за риби,то полвината държава зарязала деца,родители,аз искам за рибата да мислят.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.