Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Запитване за яз. Даскалово
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
Запитване за яз. Даскалово
Здравейте, към края на седмица съм решил да ходя на въпросния язовир, чух добри отзиви от него, но не съм го посещавал. Разбрах, че е имало едрички шарани, но въпроса ми опира до каква тактика с какво се ловят, топчета, царвица, и каква захранки? И каква е цената на на язовира. Благодаря предварително 

-
- новобранец
Re: Запитване за яз. Даскалово
ЕЕ никой ли не е ходил скоро да каже нещо по въпроса или не съм пуснал темата в правилния раздел на форума 

- antivik
- кандидат преподавател
Че....преди 1-2 години цената беше 5 лв. на човек /за броя на сопите не съм питал, па и не са ми правили проблеми/. Ходил съм няколко пъти с различен успех, кога беше малко водата съм вадил на плочка кюспе, кога беше пълен - пълно капотиране.....
Сега как е дереджето, който знае да казва.
Сега как е дереджето, който знае да казва.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Последно ходих миналата година - таксата беше 5 лв. Хванахме добри шарани - най - големия 11 кг. захранвахме с царевица и топчета, ударите бяха на сладки топчета скопекс и банан.
-
- новобранец
Еми значи да приготвим сладка царвица топчета скопекс и късмет и тва е
а на пружина кво е положението ?

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Тръгвай смело колега. Ще се накефиш. И аз мисля събота и неделя да отида. Има доста едра риба. Таксата е 5лв на човек.Шарана е по 6лв за кг. Може да взимаш риби само между 1,5 и 3 кг. На пружина е най добре
Когато няма риба.......не кълве!
-
- новобранец
мерси за инфото колеги, а Петър Недев ти какво ползваш за пружина ? Извинете, че така разпитвам ама малко съм така новобранец в шаранджийския риболов и затова 

-
- ще става разбирач
Колеги може ли координати къде се намира язовира.
ЖИВОТА Е КРАТЪК, ИГРАЙ ТВЪРДО!!!
Ако не знаеш - ще те научим, ако не можеш – ще ти покажем, ако не искаш - ще те принудим!
Не живей за мечтите си, Живей заради делата си!!!
Помнете, че понякога когато не получавате това, което искате, това е голям късмет. - Далай Лама
Ако не знаеш - ще те научим, ако не можеш – ще ти покажем, ако не искаш - ще те принудим!
Не живей за мечтите си, Живей заради делата си!!!
Помнете, че понякога когато не получавате това, което искате, това е голям късмет. - Далай Лама
- Don4o_62
- учете се от него
от главния път се гледа,между блоковете с чушки 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

-
- новобранец
област Кърджали, главен път Асеновград - Кърджали село Даскалово и между двете махали на селото е язовира виж на google maps 

-
- новобранец
Здравейте колеги, днес бях на яз. Даскалово. Като цяло много съм доволен и хубаво време нацелихме. За хората който смятат да ходят натам ще кажа ЗАСЛУЖАВА СИ. Към 9 сутринта бяхме там до към 11 имахме няколко удари и към обяд се раздвижи положението и изкарахме 4 шарана като единия го изтървахме, след обяд затихна но над вечер пак се активизира, ловяхме на пружина, кука с царвица и пелета и на протеиново топче, като последното нямаше никакъв резултат и даже смятам да спирам да ги практикувам. Най много съм доволен от царвицата, пилети и на пружина. Цената е 5лв. ПП: пригответе здрави такъми че на нас ни изневериха на няколко пъти има сериозни риби