Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Тролинг на Жребеца
Модератор: bobopeli
-
- новобранец
Re: Тролинг на Жребеца
Всички те видяха кво слагаш и кво даваш .Страхливец
-
- новобранец
Тя маи Атанаска по-мъж от теб ще излезе?
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
То,май и ти така!maria88999 написа:Тя маи Атанаска по-мъж от теб ще излезе?

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Не съм имал възможност нито да ти го слагам,нито да ти го давам,та моля да ме извините за натоварения трафик!maria88999 написа:Всички те видяха кво слагаш и кво даваш .Страхливец

- vestel
- новобранец
Ей Толуб ... ти не си никъв Троли а си ШУТ ... понеже не позна твоите любими риби от снимката на сонара ... да ти разясня малко ... това е група Толупи и съм мераклия да ти татиурам на простата тиква надписа на Енглиш, че като те питат малоумниците като теб кво е това ... да може да се биеш в гърдите и да ги фърляш по върбите ... Запомни едно от мен ... че тролинга е наука и се развива толкова динамично ... както се променя фарватера на река Дунав и ако днеска си постигнал нещо ... утре си в трастиката и се чудиш кво става. Но ти това няма как да го разбереш защото продължаваш да се бориш със вятърните мелници ш ги възприемаш за рицари (Монстери)Troli Rapala написа:Не разбирам от овце,та няма какво да си кажем!dido ov4arica написа:Ама ви се чудя на всички и на теб Вестел, защо въобще му отговаряте на постовете на тоз лай...ар.
ИГНОРИРАЙТЕ ГО. Той е толкоз прост че само злобни напатки маже да пише.Страхливец![]()
Харесват ли ти моите чепици за Жребчево?
![]()
![]()
Крайно време е да спреш да се появяваш със този Троли Рапала ... а да се приеменуваш на Шута Толуп ... даже си имаше един по успешен Ник ... БОАБАП ... мисля че беше.
Лошото е че ти отделихме толкова внимание и ми е мъка за теб и твоите простотии, но ти няма как да го разбереш това - защото си душевно болен и не подлежиш на лечение.
Повече не искам да се занимавам със утрепка като теб - ти не заслужаваш такова внимание кавото ти отделих ... може и да си бил кумир и основател на тролинга в БГ ... то сега си боклук със болна фантазия и объркано съзнание ... мъчи се и страдай във облака илюзии които сам си си създал ....
Относно темата Тролинг на Жребеца ...
Миналата седмица бяхме 3 дена ... кълванета - от 3м до 5м ... 90% на син цвят .... най много хванати риби на Юзури кристал миноу 130ДД синьо със черние точки хлорограмното ... дистинация 30-35м. скорост 3.0-3.6
останалите риби на Понтон 21 -120ДР цвят клоун ... Рапала джоинтед синята ... Рапала ДеепТаил Дансер 11см. на дистинация 20-25м, Рапала Х шад рап синята, Сливър Ред Хеад и ФТ и едно на Магнум 11 ка ФТ.
Не забравяйте, че това е било за миналата седмица и всеки ден е различен от другия ... Сутрин водата беше темп. 23.5 градуса при вечер ... до 25.5 градуса - при пуснат термометър на 10 метра - сутрин вечер темп. 25 градуса - термоклин няма ... или ако има такъв е на дълбочина 20м. поне така го показва на сонара, но това е условно (софтуерно) ... нямам по дълбока сонда да го измеря

Това е мое виждане и не искам да вкарвам някой във заблуда - за миналата седмица всичко е на 100% вярно, но кълванета та се променят почасово ... влияещи се от ъгъла на слънчевите лъчи падащи във водоема ... посоката на вятъра, като по правило на Жребчево сутрин духа от запад слетобяд и при вечер от изток и всичко свързано със правилния избор на подходящата примамка, ги степенувам така ... на първо място дълбочина, на второ цвят, на трето - скорост при влачене, която хич не е за подценяване ..... И най важното .... късмет (положително настроени) ... не вярваш ли, че ще те удари ... нищо не може да ти помогне

Дано съм бил полезен ... със споделеното

Тролинг - на Жребеца - и само за СОМ 

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Не виждам разлика,все едно Емка Шикерова го е писал тоя ферман!vestel написа:Ей Толуб ... ти не си никъв Троли а си ШУТ ... понеже не позна твоите любими риби от снимката на сонара ... да ти разясня малко ... това е група Толупи и съм мераклия да ти татиурам на простата тиква надписа на Енглиш, че като те питат малоумниците като теб кво е това ... да може да се биеш в гърдите и да ги фърляш по върбите ... Запомни едно от мен ... че тролинга е наука и се развива толкова динамично ... както се променя фарватера на река Дунав и ако днеска си постигнал нещо ... утре си в трастиката и се чудиш кво става. Но ти това няма как да го разбереш защото продължаваш да се бориш със вятърните мелници ш ги възприемаш за рицари (Монстери)Troli Rapala написа:Не разбирам от овце,та няма какво да си кажем!dido ov4arica написа:Ама ви се чудя на всички и на теб Вестел, защо въобще му отговаряте на постовете на тоз лай...ар.
ИГНОРИРАЙТЕ ГО. Той е толкоз прост че само злобни напатки маже да пише.Страхливец![]()
![]()
![]()
Крайно време е да спреш да се появяваш със този Троли Рапала ... а да се приеменуваш на Шута Толуп ... даже си имаше един по успешен Ник ... БОАБАП ... мисля че беше.
Лошото е че ти отделихме толкова внимание и ми е мъка за теб и твоите простотии, но ти няма как да го разбереш това - защото си душевно болен и не подлежиш на лечение.
Повече не искам да се занимавам със утрепка като теб - ти не заслужаваш такова внимание кавото ти отделих ... може и да си бил кумир и основател на тролинга в БГ ... то сега си боклук със болна фантазия и объркано съзнание ... мъчи се и страдай във облака илюзии които сам си си създал ....
Миналата седмица бяхме 3 дена ... кълванета - от 3м до 5м ... 90% на син цвят .... най много хванати риби на Юзури кристал миноу 130ДД синьо със черние точки хлорограмното ... дистинация 30-35м. скорост 3.0-3.6
останалите риби на Понтон 21 -120ДР цвят клоун ... Рапала джоинтед синята ... Рапала ДеепТаил Дансер 11см. на дистинация 20-25м, Рапала Х шад рап синята, Сливър Ред Хеад и ФТ и едно на Магнум 11 ка ФТ.
Не забравяйте, че това е било за миналата седмица и всеки ден е различен от другия ... Сутрин водата беше темп. 23.5 градуса при вечер ... до 25.5 градуса - при пуснат термометър на 10 метра - сутрин вечер темп. 25 градуса - термоклин няма ... или ако има такъв е на дълбочина 20м. поне така го показва на сонара, но това е условно (софтуерно) ... нямам по дълбока сонда да го измеряПредполагам, но не гарантирам ... след 10 дена за състезанието - темп. на водата - сутрин 18-20 градуса на дълбочина до 2м. 23-24 градуса до 8м. ... това е ако времето е такова както го прогнозират за тогава
Предполагам кълванета на 5-7м. ... трябва да се пробва ... възможно е и някоя риба да се хване на по-плитко - 3.5-4м ... ако слънцето грее по здраво
... относно цвета ... е няма да го кажа ... въпреки, че подозирам какъв ще е ... знам го кой е ... но ще станат много жокерите
![]()
Това е мое виждане и не искам да вкарвам някой във заблуда - за миналата седмица всичко е на 100% вярно, но кълванета та се променят почасово ... влияещи се от ъгъла на слънчевите лъчи падащи във водоема ... посоката на вятъра, като по правило на Жребчево сутрин духа от запад слетобяд и при вечер от изток и всичко свързано със правилния избор на подходящата примамка, ги степенувам така ... на първо място дълбочина, на второ цвят, на трето - скорост при влачене, която хич не е за подценяване ..... И най важното .... късмет (положително настроени) ... не вярваш ли, че ще те удари ... нищо не може да ти помогне![]()

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Благодаря колежке за инфото,ся че изловиме всичко де мърда у тоя гьол по твоите рецепти и препоръчани ветрове!vestel написа: Дано съм бил полезен ... със споделеното

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ибреее,а възможно ли е Слънцето утре да не грее и да съ чудим кво дъ праим?vestel написа:възможно е и някоя риба да се хване на по-плитко - 3.5-4м ... ако слънцето грее по здраво... относно цвета ... е няма да го кажа ... въпреки, че подозирам какъв ще е ... знам го кой е ... но ще станат много жокерите
![]()

- bananaman
- вече хвърля и на тежко
Относно темата Тролинг на Жребеца ... [/color]
Не забравяйте, че това е било за миналата седмица и всеки ден е различен от другия ... Сутрин водата беше темп. 23.5 градуса при вечер ... до 25.5 градуса - при пуснат термометър на 10 метра - сутрин вечер темп. 25 градуса - термоклин няма ... или ако има такъв е на дълбочина 20м. поне така го показва на сонара, но това е условно (софтуерно) ... нямам по дълбока сонда да го измеря
Предполагам, но не гарантирам ... след 10 дена за състезанието - темп. на водата - сутрин 18-20 градуса на дълбочина до 2м. 23-24 градуса до 8м. ... това е ако времето е такова както го прогнозират за тогава
Предполагам кълванета на 5-7м. ... трябва да се пробва ... възможно е и някоя риба да се хване на по-плитко - 3.5-4м ... ако слънцето грее по здраво
... относно цвета ... е няма да го кажа ... въпреки, че подозирам какъв ще е ... знам го кой е ... но ще станат много жокерите
Това е мое виждане и не искам да вкарвам някой във заблуда - за миналата седмица всичко е на 100% вярно, но кълванета та се променят почасово ... влияещи се от ъгъла на слънчевите лъчи падащи във водоема ... посоката на вятъра, като по правило на Жребчево сутрин духа от запад слетобяд и при вечер от изток и всичко свързано със правилния избор на подходящата примамка, ги степенувам така ... на първо място дълбочина, на второ цвят, на трето - скорост при влачене, която хич не е за подценяване ..... И най важното .... късмет (положително настроени) ... не вярваш ли, че ще те удари ... нищо не може да ти помогне
[/quote]
благодаря сърдечно колега!

благодаря сърдечно колега!

За 1 ден НАРИБА Господ два дена дава 
Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.

Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.
-
- ще става разбирач
Щом успя да изнервиш спокоен човек като Емо не е добре работата Тролиvestel написа:Ей Толуб ... ти не си никъв Троли а си ШУТ ... понеже не позна твоите любими риби от снимката на сонара ... да ти разясня малко ... това е група Толупи и съм мераклия да ти татиурам на простата тиква надписа на Енглиш, че като те питат малоумниците като теб кво е това ... да може да се биеш в гърдите и да ги фърляш по върбите ... Запомни едно от мен ... че тролинга е наука и се развива толкова динамично ... както се променя фарватера на река Дунав и ако днеска си постигнал нещо ... утре си в трастиката и се чудиш кво става. Но ти това няма как да го разбереш защото продължаваш да се бориш със вятърните мелници ш ги възприемаш за рицари (Монстери)Troli Rapala написа:Не разбирам от овце,та няма какво да си кажем!dido ov4arica написа:Ама ви се чудя на всички и на теб Вестел, защо въобще му отговаряте на постовете на тоз лай...ар.
![]()
![]()
Не забравяйте, че това е било за миналата седмица и всеки ден е различен от другия ... Сутрин водата беше темп. 23.5 градуса при вечер ... до 25.5 градуса - при пуснат термометър на 10 метра - сутрин вечер темп. 25 градуса - термоклин няма ... или ако има такъв е на дълбочина 20м. поне така го показва на сонара, но това е условно (софтуерно) ... нямам по дълбока сонда да го измеряПредполагам, но не гарантирам ... след 10 дена за състезанието - темп. на водата - сутрин 18-20 градуса на дълбочина до 2м. 23-24 градуса до 8м. ... това е ако времето е такова както го прогнозират за тогава
![]()
Това е мое виждане и не искам да вкарвам някой във заблуда - за миналата седмица всичко е на 100% вярно, но кълванета та се променят почасово ... влияещи се от ъгъла на слънчевите лъчи падащи във водоема ... посоката на вятъра, като по правило на Жребчево сутрин духа от запад слетобяд и при вечер от изток и всичко свързано със правилния избор на подходящата примамка, ги степенувам така ... на първо място дълбочина, на второ цвят, на трето - скорост при влачене, която хич не е за подценяване ..... И най важното .... късмет (положително настроени) ... не вярваш ли, че ще те удари ... нищо не може да ти помогне![]()

- vestel
- новобранец
Гледам списъка и не вярвам на очите си писал си се ... нищо че си под №198 ... може пък да станеш пръв а аз последен в класиранетоTroli Rapala - Hypophthalmichthys написа: Не виждам разлика,все едно Емка Шикерова го е писал тоя ферман!Нали се разбрахме,да не пишем тъпи фермани и да си казваме нещата с две изречения,ако имаме поне 10% интелект,а не бееееее и мууууу до безкрай?
![]()
![]()
![]()
Колко си злобен и как си го просиш,само ела в Перник-София или Факултета-София=ще издържиш около 5минути преди да ти палнеме свещица!
![]()
Шшшшш,ква злоба те тресе,що не станеш мъжага па да заложиш 100левчета,както направи Ашмодин?
Сега заради теб,той ще си плати за гяволъка!
![]()
Чист българин ли си,че си ми мургав на снимките и не мога да те определя?
![]()
![]()

Повече не мисля да си губя времето със теб ...

Ето една интересна дреболиика ... много цена според мен във риболова

Тролинг - на Жребеца - и само за СОМ 

- robber_79
- ще става разбирач
Темата се осра щото, всички скочиха с обиди срещу колегата Троли ,понеже не си е зарязал децата преди първия учебен ден ,вместо да гледат сеира .Ми кой нормален човек ще го направи?
На колегата Вестел му е лесно ..Жребеца му е на 1 к.р разстояние ама къде е София .
На колегата Вестел му е лесно ..Жребеца му е на 1 к.р разстояние ама къде е София .
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Точно!robber_79 написа:Темата се осра щото, всички скочиха с обиди срещу колегата Троли ,понеже не си е зарязал децата преди първия учебен ден ,вместо да гледат сеира .Ми кой нормален човек ще го направи?

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Напротив!NE_ZNAM_KOI_SAM написа: Щом успя да изнервиш спокоен човек като Емо не е добре работата Троли

№198=1+9+8=Highest level of changes or Cantonese- "lucky number"!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Да,това ти беше предимството до сега,но ще компенсирам чрез други средства!vestel написа:защото съм направил тази година над 100 плажа по язовирите ... за сметка на теб каде ти е почерняла само муцуната от облъчването пред компа ...
![]()