Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

канадски дъждовен червей и Дендробеана Венета
Модератор: Paublo_Eskobar
канадски дъждовен червей и Дендробеана Венета
колеги някой ползвал ли е от тези червеи
щото аз веднъж но без успех
- споделете мнения
щото аз веднъж но без успех
- споделете мнения
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Re: канадски дъждовен червей и Дендробеана Венета
пробвах ги миналата година на суходол - целенасочено
понеже преди това бях спукал каналните сомчета на торен реших да пробвам щотго тия са по тлъсти и жилави но нищо не хванах....или...вече не помня, но на тях не ми удари
понеже преди това бях спукал каналните сомчета на торен реших да пробвам щотго тия са по тлъсти и жилави но нищо не хванах....или...вече не помня, но на тях не ми удари
- oneillbgm
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Аз използвам Дендробеана - Европейски дъждовен червей на яз. Ал. Стамболийски и съм доволен. Добре кълват сометата на тях. Червеите са жилави, издържат под вода над 12ч.
Fishing gear - Quick Effzett DAM/MAD Madcat
– Ще имаме едно знаме, на което ще пише: „Свята и чиста република“. - Апостолът на свободата
– Ще имаме едно знаме, на което ще пише: „Свята и чиста република“. - Апостолът на свободата
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Трябва да се храни участъка най-малко 1 месец с по три до пет кутий на ден за да се адаптират вкусовите рецептори на рибата. Чак тогава може да се разчита на успех.
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
boki speca написа:Трябва да се храни участъка най-малко 1 месец с по три до пет кутий на ден за да се адаптират вкусовите рецептори на рибата. Чак тогава може да се разчита на успех.

Морския червей който се вади само и единствено от Варненското езеро никоя роба не му отказва нито в Черно, нито в съседните морета, сладководните също си ги папкат с охота.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
След всичките л@йна дето се изливат в морето от ,,пречиствателните''станции рибата в моретата няма вече рецептори.rap66 написа:boki speca написа:Трябва да се храни участъка най-малко 1 месец с по три до пет кутий на ден за да се адаптират вкусовите рецептори на рибата. Чак тогава може да се разчита на успех.![]()
![]()
Моите рецептори от първия път се адаптираха към китайските манджи. Но нямам нищо против да ме хранят 1 месец, преди да ми искат сметката. Обаче с копривата вече 40 г. нямат успех. И с рибите е така ...
Морския червей който се вади само и единствено от Варненското езеро никоя роба не му отказва нито в Черно, нито в съседните морета, сладководните също си ги папкат с охота.
Пък и ти колега не си завършил сомелиерство и кулинария в Оксфорд като родните риби и затова бързо свикваш с чуждоземските аромати.
Късмета е резултат от много добро планиране !!!