Къде се намирам:  
  Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Тактика
 Тактика

Стръв и захранка
 Стръв и захранка

naRiba.com

Форум
 Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Тактика
 Тактика

Стръв и захранка
 Стръв и захранка

канадски дъждовен червей и Дендробеана Венета
Модератор: Paublo_Eskobar
канадски дъждовен червей и Дендробеана Венета
колеги някой ползвал ли е от тези червеи
щото аз веднъж но без успех
- споделете мнения

щото аз веднъж но без успех
- споделете мнения
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Re: канадски дъждовен червей и Дендробеана Венета
пробвах ги миналата година на суходол - целенасочено
понеже преди това бях спукал каналните сомчета на торен реших да пробвам щотго тия са по тлъсти и жилави но нищо не хванах....или...вече не помня, но на тях не ми удари

понеже преди това бях спукал каналните сомчета на торен реших да пробвам щотго тия са по тлъсти и жилави но нищо не хванах....или...вече не помня, но на тях не ми удари
- oneillbgm
- ще става разбирач 
- Обратна връзка:
Аз използвам Дендробеана - Европейски дъждовен червей на яз. Ал. Стамболийски и съм доволен. Добре кълват сометата на тях. Червеите са жилави, издържат под вода над 12ч.

Fishing gear - Quick Effzett DAM/MAD Madcat
– Ще имаме едно знаме, на което ще пише: „Свята и чиста република“. - Апостолът на свободата

– Ще имаме едно знаме, на което ще пише: „Свята и чиста република“. - Апостолът на свободата
- 
				boki speca
- разбира нещата 
- Обратна връзка:
Трябва да се храни участъка най-малко 1 месец с по три до пет кутий на ден за да се адаптират вкусовите рецептори на рибата. Чак тогава може да се разчита на успех.

Късмета е резултат от много добро планиране !!!

boki speca написа:Трябва да се храни участъка най-малко 1 месец с по три до пет кутий на ден за да се адаптират вкусовите рецептори на рибата. Чак тогава може да се разчита на успех.

Моите рецептори от първия път се адаптираха към китайските манджи. Но нямам нищо против да ме хранят 1 месец, преди да ми искат сметката. Обаче с копривата вече 40 г. нямат успех. И с рибите е така ...
  Моите рецептори от първия път се адаптираха към китайските манджи. Но нямам нищо против да ме хранят 1 месец, преди да ми искат сметката. Обаче с копривата вече 40 г. нямат успех. И с рибите е така ...Морския червей който се вади само и единствено от Варненското езеро никоя роба не му отказва нито в Черно, нито в съседните морета, сладководните също си ги папкат с охота.
- 
				boki speca
- разбира нещата 
- Обратна връзка:
След всичките л@йна дето се изливат в морето от ,,пречиствателните''станции рибата в моретата няма вече рецептори.rap66 написа:boki speca написа:Трябва да се храни участъка най-малко 1 месец с по три до пет кутий на ден за да се адаптират вкусовите рецептори на рибата. Чак тогава може да се разчита на успех.

Моите рецептори от първия път се адаптираха към китайските манджи. Но нямам нищо против да ме хранят 1 месец, преди да ми искат сметката. Обаче с копривата вече 40 г. нямат успех. И с рибите е така ...
Морския червей който се вади само и единствено от Варненското езеро никоя роба не му отказва нито в Черно, нито в съседните морета, сладководните също си ги папкат с охота.
Пък и ти колега не си завършил сомелиерство и кулинария в Оксфорд като родните риби и затова бързо свикваш с чуждоземските аромати.
Късмета е резултат от много добро планиране !!!