язовир Красава какво и как :)

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

gogata1982
новобранец
новобранец

язовир Красава какво и как :)

Мнение от gogata1982 »

Наскоро мой познат спомена за въпросният язовир като каза ,че е много красиво ...обаче дали има риба ? Дали си заслужава да бия път до там ? Ако някой е ходил на този язовир да даде съвет къде ? как ? и какво да търся ?
Благодаря предварително !
Аватар
kostura_24
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: язовир Красава какво и как :)

Мнение от kostura_24 »

Само ще си дадеш парите на надутия арендатор риба няма и кракът ми няма да стъпи там освен ако не е отрязан. :finga:
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим'' :D
gogata1982
новобранец
новобранец

Мнение от gogata1982 »

Много различни мнения получавам за там . Мой познат казва ,че се вадят хубави риби и има доста риба . Четох мнения и съм тотално объркан ....някой да е ходил скоро ??
Аватар
pampasa
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pampasa »

Има риби ,но отношението на арендатора към рибарите - клиентите е отвратително :!: язовирчето е малко и ако случайно някой хване няколко поредни риби - веднага се появява един елемент който ти обяснява ,че тук повече неможе да се лови и трябва да се преместиш :wink: Бих те посъветвал да посетиш някой от другите язовирчета около Брезник - примерно Слаковци ,Брезнишки Извор и т.н.
Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
velidimitrov1999
новобранец
новобранец

Мнение от velidimitrov1999 »

Ходи на Слаковци и няма да останеш разочарован .
tonkatabg
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от tonkatabg »

velidimitrov1999 написа:Ходи на Слаковци и няма да останеш разочарован .
От раци - ДА

Абе никъде не пускат... последният път 20 човека ... за 24 часа само 4 шарана се хванаха....

Хванаха се няколко по-големи риби... ама те ще свършат скоро
gogata1982
новобранец
новобранец

Мнение от gogata1982 »

Ясноо ще се ориентирам май към Брезнишки извор или ще отида на Богров там риба още не съм хващал хахахаха :)
slavcho tasev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от slavcho tasev »

искам да споделя моето мнение за БГ риболовеца.1 отиваш на платено.2.излавяш Н-та брой шарани.каракуди,костур,амур и какво ли не.3.взимаш вси4ката риба.4.прибираш се в къщи и се почва една звънене на приятели,съседи и роднини с МОЛБАТА да им дадеш риба щото си платил 10лв на ,,Проклетия арендатор,, той ти взимал парите пък ти ще му връщаш рибата.от къде на къде айде де.5.половината риба я раздаваш а после скандал с жената че си напълнил фризера с риба и няма мяста да изстине ракията.ПРОБЛЕМ>.6.след 1 седмица пак отиваш с голямата торба за 100 кила риба,ма на-най си.НЯМА и НЯМА ДА ИМА.щото БГ РИБОЛОВЕЦА взима вси4ко.що арендатора да печели а пък ние да му връщаме рибата. И 7 ПОСЛЕДНО.Е.......няма да има риба и ще се питаме във форума КЕДЕ КЪЛВЕ>>>>>>>КЪДЕ КЪЛВЕееееееееее.Ами няма да има.нормално.фризера е пълен пък водоема НЕ.ама като фризера свъпши и във водоема няма,какво му остава на риболовеца,какво ли?Една ТОПЛА БИРА И СТУДЕНИ КЮФТЕТА>????????????ами това от мен.НЕ СЪМ ЗАИНТЕРЕСОВАНА СТРАНА>от 3 год съм риболовец.ходя за кеф и взимам само малки рибета колкото за един тиган за бутилка бира.ако не опазваме риболовното богатство пък дори и Чуждо дали ще има риба във водоемите български.П>С> последните риби които хванах на кариерата Връждебна ги Взех и ги пуснах ВЪВ езерото на Дружба,за да има някой да хване и да се нахрани,себе си и съседите.Та ще продължавам да си пускам хванатат риба а в хладилника ме чака ФИЛЕ от НИЛСКИ КОСТУР от известен столичен магазин.Наздраве и на слука на всички.
gogata1982
новобранец
новобранец

Мнение от gogata1982 »

Много неприятно ,но е истина . Аз лично не взимам никаква риба понеже работя транжор в рибен магазин хахахах и ми е писнало да ям рибоци ! Надявам се БГ риболовеца да се замисли ,че няма да има какво да го радва по язовирите а адреналина при сгъването на пръчката и борбата с големите риби ще остане само хубав спомен ! За мен ( въпреки ,че на седмица ми минават тонове риба през ръцете ) на язовира е най-добре прекараното време с любимото хоби !
gogata1982
новобранец
новобранец

Мнение от gogata1982 »

Такааа да споделя все пак отидох на Красава и искам да отбележа ,че е многооо красив язовир ! Поради високата надморска височина обаче водата беше ледена и ...капо ! Извадиха се 5-6 пъстърви на спининг и дребни костури ! Относно условията ...сега собственика го е измислил така 2 сопи за 10 лева и могат да се вземат 6 броя пъстърва ! А за колегите мога да кажа ,че не видях лошото отношение за което говореха да не говорим ,че собственика ни разреши да извадим още една пръчка е така за спорта !
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”