Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на болонезе
naRiba.com

Форум

Помощ при избор на модел, на Bolo Tica 6 m.
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
-
- фен клуб-скобар
Re: Помощ при избор на модел, на Bolo Tica 6 m.
ама тежи на 6 метра-малкоMIR4EV написа:STANDART-6м!!!!Ама е късно либе за китка!
имам я на 5метра -уникална е
- niksan76
- новобранец
И аз я имам на 5м, страхотна е. Имам и 6-ца Сигнал и много съжалявам, че не взех Арес.
-
- разбира нещата
той колегата вече май съжалява за ареса- вече е пусната в раздел продава..
- firefighter
- вече хвърля и на тежко
Да пуснах за продажба ареса 6м. който взех преди две седмици.Идва ми дьлга сопата и затова реших да я продам преди да я захабя.

Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
- Дилян
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Пръчката е страхотна но от 6 метра няма смисъл.firefighter написа:Да пуснах за продажба ареса 6м. който взех преди две седмици.Идва ми дьлга сопата и затова реших да я продам преди да я захабя.
5 са ти напълно достатъчни,все пак имаш и макара

http://www.xfish.hu/images/gif/sexy-fishing.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- вече хвърля и на тежко
Колега,по същата логика след като имаме макара най-добре да ловим с три или най-много с четири метрово боло.Не макарата изхвърля плувката-а самата въдица.И според мен универсалната дължина на боло за нашите реки е шест метра,да не кажа,че на определени места и седмицата ще свърши прекрасна работа.С петицата нямаш такъв контрол на линията.Поздрави!Дилян написа:Пръчката е страхотна но от 6 метра няма смисъл.firefighter написа:Да пуснах за продажба ареса 6м. който взех преди две седмици.Идва ми дьлга сопата и затова реших да я продам преди да я захабя.
5 са ти напълно достатъчни,все пак имаш и макара(лично мнение)
- Дилян
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Естествено! Според местата,и въдицатаto10or написа:Колега,по същата логика след като имаме макара най-добре да ловим с три или най-много с четири метрово боло.Не макарата изхвърля плувката-а самата въдица.И според мен универсалната дължина на боло за нашите реки е шест метра,да не кажа,че на определени места и седмицата ще свърши прекрасна работа.С петицата нямаш такъв контрол на линията.Поздрави!Дилян написа:Пръчката е страхотна но от 6 метра няма смисъл.firefighter написа:Да пуснах за продажба ареса 6м. който взех преди две седмици.Идва ми дьлга сопата и затова реших да я продам преди да я захабя.
5 са ти напълно достатъчни,все пак имаш и макара(лично мнение)

http://www.xfish.hu/images/gif/sexy-fishing.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- новобранец
Здравейте,
до скоро ловях с 5м. FL и за целодневен риболов не усещах никакво уморяване на ръката,
Пръчката е с тънка бланка и заспива в ръката и тежи само 220гр. макарата също е малка за по-малко натоварване на ръката( Шимано Седона 1000) комбинацията е перфектна! Миналата седмица си купих и 6-ца FL, и онзи ден я сефтосах на Струма, нито една риба не ми се откачи при ваденето и ми се стори че скобар 800гр. Го измори по-бързо от 5-ицата, но това са само първи впечатления!! Това, което не ми хареса е, че само за три часа риболов ръката ми се измори повече отколкото цял ден с 5-ицата, а разликата между двете е само 600гр!!!
Май трябва да си остана с 5-ицата или да намеря нещо на 6м. Но не по-тежко от 230-240гр.
има ли въобще такива пръчки, които същевременно да бъдат и много здрави както е FL-а?
Дайте съвет, Благодаря
до скоро ловях с 5м. FL и за целодневен риболов не усещах никакво уморяване на ръката,
Пръчката е с тънка бланка и заспива в ръката и тежи само 220гр. макарата също е малка за по-малко натоварване на ръката( Шимано Седона 1000) комбинацията е перфектна! Миналата седмица си купих и 6-ца FL, и онзи ден я сефтосах на Струма, нито една риба не ми се откачи при ваденето и ми се стори че скобар 800гр. Го измори по-бързо от 5-ицата, но това са само първи впечатления!! Това, което не ми хареса е, че само за три часа риболов ръката ми се измори повече отколкото цял ден с 5-ицата, а разликата между двете е само 600гр!!!
Май трябва да си остана с 5-ицата или да намеря нещо на 6м. Но не по-тежко от 230-240гр.
има ли въобще такива пръчки, които същевременно да бъдат и много здрави както е FL-а?
Дайте съвет, Благодаря
-
- научил се да хвърля
EmbaTa написа:
разликата между двете е само 600гр!!!

малка разлика