Въпрос относно фидер

Модератор: Paublo_Eskobar

Malkiq_Ribar
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Въпрос относно фидер

Мнение от Malkiq_Ribar »

Колеги, някой от вас ползвал ли е тази пръчка и доволен ли е от нея ? http://www.sigurna-sluka.com/index.php? ... &Itemid=55

Мерси предварително!
olegdimitrov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Въпрос относно фидер

Мнение от olegdimitrov »

Раздел Фидер го напълнихте с глупави теми без никаква стоиност!!!" За какво да е хубава тази пръчка колега? Мосово се пускат безсмислени еднотопни теми за пръчки от ниския клас!! За дребна риба, ще ти е твърда, за голеите вътрешни реки ще ти е слаба.
Malkiq_Ribar
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Malkiq_Ribar »

Колега, щом за теб тази тема е безсмислена не пиши в нея. Този раздел е направен да се задават въпроси във връзка с този вид риболов, така че не мисля, че съм направил нещо нередно. Та нали този форум е създаден да се обменя информация между регистрираните, ако бъркам предназначението му моля да бъда извинен. Хубав ден !
olegdimitrov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от olegdimitrov »

Така е за това е форума, но просто 90% от темите са тази пръчка става ли, тази макара става ли. Кажи сега за каква цел ти трябва фидера, какви водоеми,какви кошници, какви риби. Моя скромен опит ме води на мисълта, че колкото по голяма е акцията на един фидер е толково по допустимо да се допусне компромис с качеството. :)
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на фидер”