Суша в Гръцко

Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
postavki.vino
новобранец
новобранец

Суша в Гръцко

Мнение от postavki.vino »

Здравейте колеги.
След петнайседневка на ръкавите ще обявя Касандра и Ситония за мъртво море
От 15-ти 09 до 4-ти 10, 4 -5 кг риба (като за супа) и още толкова върнати дребосъци УЖАС при това ТОТАЛЕН
Рибата я няма (не само мое мнение)
На 15-09 почнах от Певкохори (Касандра) -мъртвило, пълно със сърби по кея и плажа хванали по няколко "пълнители" (Във Варна на малките заргани им викат писалки) , а сърбите ловяха пълнителите за тези писалки.
16.09 същото мъртвило, почвам да обикалям да оглеждам , да проучвам, да търся "подходящи " места, и... намирам 2-3-4 прекрасни....ама няма никаква "цаца"........
В комбинация вятър, дъжд, и псувни обикалям Целия ръкав ужас навсякъде по две-три писалки тук таме, и много разговори с всякакъв вид рибари (най-вече оплакващи се) , че тази година май не е като миналите.
Поредните кофти дни от това фиаско се вдигам да обиколя Ситония (сега анализирам, по-добре да си бях седял на таверна и бозуки) АБСОЛЮТНО СЪЩОТО вятър, вълни, дъжд и дребни зарганчета и всички други "цаци" известни ви на всички.
Ще се върна средата на октомври (кавала и т.н.) и ще седя на пук до края, ако не хвана достойни "кайши" и др. "хишници" ще зачеркна тази дестинация (ЯВНО И РИБАТА В ГЪРЦИЯ Е В КРИЗА)
"У Бугарско дето нема риба , имам много по добри удари дори и за полудневен риболов"
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
ескимос
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Суша в Гръцко

Мнение от ескимос »

Как няма риба,на Ормос Панагиас знаеш ли колко добре заредена тараба с риба уловена от техните "професионалисти".Грешката ми е само,че пратих жената да снима и има само 2 размазани снимки :( .
В петък на Порто Куфо пред мен хората извадиха 2 лефера.
k_taskov
новобранец
новобранец

Мнение от k_taskov »

Колега,
пробвай на Порто валица на прибоя. /следкея в дясно/
postavki.vino
новобранец
новобранец

Мнение от postavki.vino »

Браво на тях, аз от техните "професионалисти" :D освен да замерят и да хранят рибата с филии хляб и нищо да не вадят друго не съм видял :D :D :D . Ако всеки събира дребосъците сигурно ще събере цяла тарга. На мене ми се искаше нешо едро да задърпа, дебелите и дълги заргани да заскачат над водата като ги засечеш .....ама нейси. Ще изчакам малко и ще се върна след средата на октомври.
Апропо , някой да е чувал как са високопланинските реки на тяхна територия към нашата граница , пъстърва има ли няма ли, някой пробвал ли е ?
Благодаря и наслука
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

имаше си риба, ама... Аз бях на Халкидики от 28.08. до 06.09 и без риба не съм излизал... Дорадо и тонакита основно... Трябва да се експериментира постоянно със стръвта и местата - нямаше ден с ден еднакви тоя път...
odisei71
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от odisei71 »

най ще е добре средата на ноември
а ко й тогава е куцо няма за кога
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

миналата година ходих ноември - ден и половина влачене = класическо капо... А септември на същите места нямах ден без риба... Така, че не е важен само месеца...
Публикувай отговор

Обратно към “Морски риболов в Гърция (от брега)”