Помощ за куфар

Допълнителна екипировка, която ще направиви къмпингуването ви по-лесно и удобно.

Модератори: emo vasilev, Ачо ♣

Публикувай отговор
Di_mitar
новобранец
новобранец

Помощ за куфар

Мнение от Di_mitar »

Здравейте колеги, имам нужда от Вашата помощ.
Прегледах голяма част от форума но не открих такава тима и затова ще попитам.
Ако не и е тук мястото моля модераторите да я преместят на правилното.

Решил съм да си закупя куфар нещо от рода на този http://ribibg.com/shop/index.php?p=s_ge ... ubgroup=73" onclick="window.open(this.href);return false;

Някакви отзиви за този тип куфари. Имали смисъл от такава инвестиция и до колко са функционални, че нещо взе да ми писва да разнасям чанти, кутии и кутийки при всеки излет.
Благодаря предварително за отделеното внимание
d.n.mihaylov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Помощ за куфар

Мнение от d.n.mihaylov »

Аз ползвам куфар за инструменти от практекер на горе-долу същата цена, но е по-голям. Определено за мен с куфар е по удобно да се носят такъмите и т.н.
Тъкмо хванах една голяма и хубава риба и червеят взе, че я изяде!
s.garnoev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от s.garnoev »

Аз ползвам по голям куфар за инструменти,но братовчед ми ползва като този от доста години и е много доволен.
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Бе то си е до човека....то и аз ползвам и куфарчета, кутишки, чанти ма като си падам малко михлюзин и в тях винаги си е разхвърляно и неподредено, бе.... :wink: като дамска чанта - има всичко, само ред няма :lol:
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
gogata7904
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от gogata7904 »

аз ползвам сак само защото е по удобен за носене от куфара защото кофи живарници кепове стол и остава и куфар да хвана в ръката това си е лично мое мнение де не задължавам никого с него иначе куфарът не изглежда никак лош
Аватар
Garbolino
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Garbolino »

Един ден като сляза от платформата, ще си взема такива куфари:

Изображение

Изображение
Аватар
dekata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dekata »

Гарбо,тези куфари,ако паднат на една страна има ли вероятност нещата вътре да се разсипят из отделенията?В смисъл като се затвори,преградките затварят ли се добре една върху друга.И колко струва един такъв куфар?
„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
Аватар
Garbolino
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Garbolino »

dekata написа:Гарбо,тези куфари,ако паднат на една страна има ли вероятност нещата вътре да се разсипят из отделенията?В смисъл като се затвори,преградките затварят ли се добре една върху друга.И колко струва един такъв куфар?
В практикер има имитации - едни такива китайчета за 35 лв.
http://praktiker-online.bg/product/9566 ... kufar.html

Тези от практиер са афиф. За 35 лв. да не се очаква нещо стабилно. Може човек да се разходи и да ги види и да си прецени. Иначе хубавите алуминиеви куфари са доста по-скъпи.
capitanfox
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от capitanfox »

Купи си сак!
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

Аз съм ползвал куфар и повече НИКОГА няма да правя такива неща :D . Там, където има равна полянка да си го отвориш става, но при стръмен бряг, каменист бряг и подобни места риска да си събираш всички джунджурий е много голям, а ако се наложи да е на язовирна стена примерно, ще трабва да местиш и камъните от нея за да си извадиш нещата. Втори недостатък е, че тъкмо го подредиш и като се лашне два пъти в багажника на колата всичко заема безразборното си място. Според мен е много по-добре сак, който освен риболовните такъми в няколко кутийки ще събере и захранки, дрехи, напитки и т.н.
Di_mitar
новобранец
новобранец

Мнение от Di_mitar »

Благодаря на всички за оказаното съдействие :prayer: , след кратко колебание какъв да е куфарът си поръчах този http://olx.bg/kufar-formax-golyam-i53211608" onclick="window.open(this.href);return false;
А както написаха колегата miro253 и някой други, може след няколко излета куфара да е за продажба и да си взема сак :roll: Времето ще покаже.
Публикувай отговор

Обратно към “Екипировка”