Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

Помощ за куфар
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
Помощ за куфар
Здравейте колеги, имам нужда от Вашата помощ.
Прегледах голяма част от форума но не открих такава тима и затова ще попитам.
Ако не и е тук мястото моля модераторите да я преместят на правилното.
Решил съм да си закупя куфар нещо от рода на този http://ribibg.com/shop/index.php?p=s_ge ... ubgroup=73" onclick="window.open(this.href);return false;
Някакви отзиви за този тип куфари. Имали смисъл от такава инвестиция и до колко са функционални, че нещо взе да ми писва да разнасям чанти, кутии и кутийки при всеки излет.
Благодаря предварително за отделеното внимание
Прегледах голяма част от форума но не открих такава тима и затова ще попитам.
Ако не и е тук мястото моля модераторите да я преместят на правилното.
Решил съм да си закупя куфар нещо от рода на този http://ribibg.com/shop/index.php?p=s_ge ... ubgroup=73" onclick="window.open(this.href);return false;
Някакви отзиви за този тип куфари. Имали смисъл от такава инвестиция и до колко са функционални, че нещо взе да ми писва да разнасям чанти, кутии и кутийки при всеки излет.
Благодаря предварително за отделеното внимание
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Помощ за куфар
Аз ползвам куфар за инструменти от практекер на горе-долу същата цена, но е по-голям. Определено за мен с куфар е по удобно да се носят такъмите и т.н.
Тъкмо хванах една голяма и хубава риба и червеят взе, че я изяде!
-
- научил се да хвърля
Аз ползвам по голям куфар за инструменти,но братовчед ми ползва като този от доста години и е много доволен.
- antivik
- кандидат преподавател
Бе то си е до човека....то и аз ползвам и куфарчета, кутишки, чанти ма като си падам малко михлюзин и в тях винаги си е разхвърляно и неподредено, бе....
като дамска чанта - има всичко, само ред няма 

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
-
- вече хвърля и на тежко
аз ползвам сак само защото е по удобен за носене от куфара защото кофи живарници кепове стол и остава и куфар да хвана в ръката това си е лично мое мнение де не задължавам никого с него иначе куфарът не изглежда никак лош
- Garbolino
- разбира нещата
Един ден като сляза от платформата, ще си взема такива куфари:

Гарбо,тези куфари,ако паднат на една страна има ли вероятност нещата вътре да се разсипят из отделенията?В смисъл като се затвори,преградките затварят ли се добре една върху друга.И колко струва един такъв куфар?
„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
- Garbolino
- разбира нещата
В практикер има имитации - едни такива китайчета за 35 лв.dekata написа:Гарбо,тези куфари,ако паднат на една страна има ли вероятност нещата вътре да се разсипят из отделенията?В смисъл като се затвори,преградките затварят ли се добре една върху друга.И колко струва един такъв куфар?
http://praktiker-online.bg/product/9566 ... kufar.html
Тези от практиер са афиф. За 35 лв. да не се очаква нещо стабилно. Може човек да се разходи и да ги види и да си прецени. Иначе хубавите алуминиеви куфари са доста по-скъпи.
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Купи си сак!
Аз съм ползвал куфар и повече НИКОГА няма да правя такива неща
. Там, където има равна полянка да си го отвориш става, но при стръмен бряг, каменист бряг и подобни места риска да си събираш всички джунджурий е много голям, а ако се наложи да е на язовирна стена примерно, ще трабва да местиш и камъните от нея за да си извадиш нещата. Втори недостатък е, че тъкмо го подредиш и като се лашне два пъти в багажника на колата всичко заема безразборното си място. Според мен е много по-добре сак, който освен риболовните такъми в няколко кутийки ще събере и захранки, дрехи, напитки и т.н.

Благодаря на всички за оказаното съдействие
, след кратко колебание какъв да е куфарът си поръчах този http://olx.bg/kufar-formax-golyam-i53211608" onclick="window.open(this.href);return false;
А както написаха колегата miro253 и някой други, може след няколко излета куфара да е за продажба и да си взема сак
Времето ще покаже.

А както написаха колегата miro253 и някой други, може след няколко излета куфара да е за продажба и да си взема сак