Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Сопот?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Какво кълве на яз.Сопот?
Като цяло слаб риболов . Поне си починахме , сутринта беше гадно събрахме катуна ипреди час се прибрах.
- Прикачени файлове
-
- 20141109_084231.jpg (1.77 MiB) Преглеждано 1848 пъти
-
- 20141109_084207.jpg (3.1 MiB) Преглеждано 1848 пъти
-
- 20141108_183104.jpg (2.73 MiB) Преглеждано 1848 пъти
-
- 20141108_114118.jpg (4.33 MiB) Преглеждано 1848 пъти
- Menkata
- фен клуб-скобар
Дими благородно ти завиждам въпреки че риболова е бил слаб съм сигурен ,че веселбата е била на ниво.А да питам в района нямаше ли едър уклей,по това време държи там.
По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
Нищо цял ден не пипна , като се стъмни почна платиката . Дори дребни рибета за стръв нямаше.
А защо не хвърли на пружина с бял и торен на куките през нощта.Знаеш че това е метода на жената за бялаDimy написа: Дори дребни рибета за стръв нямаше.

П.П. Е поне сте изкарали добре,като гледам масата м/у дърветата.Успех и на пролет с по голяма компания и по-вече риба да има
Ловихме на фидер , пружините отдавна съм ги забравил , на косъм също нямаше нищо !
Петкане теб те домързя да си вдигнеш задника за 50 км и вобще не беше студено , гледай другата седмица да си на линия за Копринка !
п.с. Мен жената иска да ме убива, че етажа не е готов , а аз на риба скитам. Ти със студ се оправдаваш тц тц
Петкане теб те домързя да си вдигнеш задника за 50 км и вобще не беше студено , гледай другата седмица да си на линия за Копринка !

п.с. Мен жената иска да ме убива, че етажа не е готов , а аз на риба скитам. Ти със студ се оправдаваш тц тц

- MITKO70
- кандидат преподавател
Да бе Дака,ще чете правила,това си е трудна работа.То ,като видиш и това как е написано-няма главни букви,запетай,точки,
,абе нямам думи
Остави това,нещо интересно от язовира

Остави това,нещо интересно от язовира

Всичко може,но не всеки го можe.

Няма,Мите.Роват го с воблери и силикони
.Ама що и кво незнам,че имах видни гости и
АЬко началника даде време в събота може и да пусна ЯХТАТА
на вода и да ги пробвам и аз

АЬко началника даде време в събота може и да пусна ЯХТАТА

Риба къща няма.
Що тъй,кой началник изтри два поста?
Туй младите требе контрол и помощ,тъй се казваше като бях в армията по комунизма.
Айде здраве да е ,а младежа дано си е взел поука.
Емоооооооооооооооооооооо.

Туй младите требе контрол и помощ,тъй се казваше като бях в армията по комунизма.
Айде здраве да е ,а младежа дано си е взел поука.
Емоооооооооооооооооооооо.

Риба къща няма.
- emo vasilev
- сериозен играч
Аз ги делнах двата поста ,та да може колегата да се самосезира и да пише по правилата!
Иначе Дако риби нема - само бачкане.....ма ще дойде и нашето време
Иначе Дако риби нема - само бачкане.....ма ще дойде и нашето време

- Диканаров
- кандидат преподавател
Данчо, на дясно от тебе стават ли вече селца? Раираният групира ли се? Гледах по руската ТВ, как ловят на лед таранки /карасик/, платики /леш/ и косат /подлешник/дето при нас се много развъди.
А бе чудо на чудесата, там ги късат на лед,
а тук не ще и не ще без лед
. Въпреки всички магии на най-упоритите колеги. 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
От там си идвам,до кулата с лодка един колега ловеше на помпене,но слабо.Диканаров написа:Данчо, на дясно от тебе стават ли вече селца? Раираният групира ли се? Гледах по руската ТВ, как ловят на лед таранки /карасик/, платики /леш/ и косат /подлешник/дето при нас се много развъди.А бе чудо на чудесата, там ги късат на лед,
а тук не ще и не ще без лед
. Въпреки всички магии на най-упоритите колеги.
От брега нищо.Язовира е спрян,някаква дига на Вита ще правят че била почти паднала.

Риба къща няма.
Всички колеги,около територията на язовира и желаещи неговата популация,и борба с мрежите нека на ЛС да се обожначат.Чакам да почнем.
От ИАРА спънки няма,хора са нужни,и малко пари.

Риба къща няма.
- Menkata
- фен клуб-скобар
Първи списъка ,телефона го имаш ,дано се съберем повече хора и да направи някое зарибяване за пролеттаяз,Сопот написа:Всички колеги,около територията на язовира и желаещи неговата популация,и борба с мрежите нека на ЛС да се обожначат.Чакам да почнем.
![]()
![]()

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
- MITKO70
- кандидат преподавател
За съжаление с жива сила не може да помогнем,а трябват малко пари за друго ,не зарибяване,нещо много важно за охраната на язовира.
Идеята за събиране на средства за зарибяване я мислим и ние ,не е невъзможна,цяла зима е пред нас.Ако трябва ще говорим пак с Йоско и я почваме.Мисля ,че нещата от страна на ИАРА пак ще си дойдат на мястото.
Идеята за събиране на средства за зарибяване я мислим и ние ,не е невъзможна,цяла зима е пред нас.Ако трябва ще говорим пак с Йоско и я почваме.Мисля ,че нещата от страна на ИАРА пак ще си дойдат на мястото.
Всичко може,но не всеки го можe.

Адаша яхна коня пак,дано успея утре да се видим и поблъскаме главите.
Пък трябва и да
Пък трябва и да

Риба къща няма.