Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

02.11.2014 село Обручище
- RadoslavGeorgiev
- новобранец
02.11.2014 село Обручище
От известно време, следя форума,мисля, че е време и аз да споделя за мойте преживявания.
Та на втори ноември с мой приятел решихме да посетим, този див водоем в близост до село Обручище и да си опитаме и ние късмета,риболов на спининг от лодка със изкуствени примамки. По план трябваше да сме във водата към 10,но поради обстоятелства не зависещи от нас (потънал във вода черен път,през който преминаванве с кола е невъзможно + загубен кеп) влязохме към 12, понеже носихме 50+ килограмовата лодка и всичкия друг багаж близо два километра през кален терен. Крастата дава голям power
с негова помoщ стигнахме,напомпихме лодката, разпънахме тъкъма,влязохме във водата и почнахме да ги търсим.
Дотук добре,но мина час без удар, нито игра във водоема, сменяхме различни воблери плитко газещи, дълбоко газещи, различни цветове, но нямаше никой, докато не сложих ето това : Златен Mepps Aglia номер 5
Тогава беше първия удар : Щука 2.5 килограма,естествено ни дойдоха нови сили и най-важното намерихме примамката на, която кълве. Не след дълго имаше нова баба,която беше най-голямата за деня: 3.2 килограмова щука,след това имаше затишие и точно преди да си тръгнем удари тази 2,7 килограмова риба:
Към 16:00 трябваше да излизаме, защото ни чакаше обратния път до колата със всичкия багаж, направихме малко снимки и събрахме панаира комина си къди яко
последна снимка преди да ги пуснем
Общо взето си прекарах добре и си начесох крастата,това е засега в близко бъдеще мисля пак да повторя този водоем и тогава ще пиша пак.
Наслука на всички.
Та на втори ноември с мой приятел решихме да посетим, този див водоем в близост до село Обручище и да си опитаме и ние късмета,риболов на спининг от лодка със изкуствени примамки. По план трябваше да сме във водата към 10,но поради обстоятелства не зависещи от нас (потънал във вода черен път,през който преминаванве с кола е невъзможно + загубен кеп) влязохме към 12, понеже носихме 50+ килограмовата лодка и всичкия друг багаж близо два километра през кален терен. Крастата дава голям power

Дотук добре,но мина час без удар, нито игра във водоема, сменяхме различни воблери плитко газещи, дълбоко газещи, различни цветове, но нямаше никой, докато не сложих ето това : Златен Mepps Aglia номер 5
Тогава беше първия удар : Щука 2.5 килограма,естествено ни дойдоха нови сили и най-важното намерихме примамката на, която кълве. Не след дълго имаше нова баба,която беше най-голямата за деня: 3.2 килограмова щука,след това имаше затишие и точно преди да си тръгнем удари тази 2,7 килограмова риба:
Към 16:00 трябваше да излизаме, защото ни чакаше обратния път до колата със всичкия багаж, направихме малко снимки и събрахме панаира комина си къди яко

Наслука на всички.

k
-
- научил се да хвърля
Re: 02.11.2014 село Обручище
Колега, поздравявам те за успеха ,и търпението и желанието което си проявил ! Но , къде с енамира този язовир ? Малко станаха които позвоялва да пуснеш лодка. Аз имам каяк, който искам да провбам около Тръстика. Къде се намира този Язовир ?
- Vesko1
- сериозен играч
Много арни бре "Танасе"...
Поздравления за добрия улов ...а за мъкненето на багажа и лодката...ми е познато до болка.Ние шаранджиите сме всеизвестни като риболовните "докери"...то не са багажи ,то не е чудо.

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- Баш Щукар
- ще става разбирач
браво, колега! страхотни риби! 

- RadoslavGeorgiev
- новобранец
Deleted 

Последно промяна от RadoslavGeorgiev на Нед Ное 09, 2014 10:45 pm, променено общо 3 пъти.
k
- Живко Славов
- научил се да хвърля
Колеги тия неща може да си ги уточнявате на ЛС , а не в тема. НЕ Е нужно да се информират бракониерите къде има останала някоя друга риба !!!
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
+1 точно такаЖивко Славов написа:Колеги тия неща може да си ги уточнявате на ЛС , а не в тема. НЕ Е нужно да се информират бракониерите къде има останала някоя друга риба !!!
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
- stankof
- ще става разбирач
Браво,хубави щуки 

ПАЗИ БОЖЕ ОТ НЕКАНЕН ГОСТ ОТ ГНИЛ МОСТ И ОТ ЧОВЕК ПРОСТ НА ГОЛЯМ ПОСТ!
- pavre
- вече хвърля и на тежко
Поздрави за готиния излет! Рибите не мисля, че са по 2-3 кг, ама вие сте ги ловили.. Следващия път ви желая по някоя баба 6-7 кг. 

- RadoslavGeorgiev
- новобранец
Знам,че риболовците имат славата на хора, които преувеличават, но аз не съм такъв. За съжаление, само на една от снимките се вижда щипката,която има и кантар,но може да си я увеличиш и да видишpavre написа:Поздрави за готиния излет! Рибите не мисля, че са по 2-3 кг, ама вие сте ги ловили.. Следващия път ви желая по някоя баба 6-7 кг.

k
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Поздрави за прекрасния излет и решителност да намерите хищника, въпреки предизвикателствата!
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;