Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето 2014 - паламуд
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: С лодка в морето 2014 - паламуд
краен резултат 62 риби от които на снимката вече има раздадени
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- martin varna
- научил се да хвърля
Браво колеги добре сте ги натръшкали
. Неприятната е че времето се сговнясва. Имам един въпрос за Корекя от Аркутино ли се влиза?
Поздрави.

Поздрави.
- stanevJR
- вече хвърля и на тежко
Браво на protest! 

"Над нещата."
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=135&t=89200" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=135&t=89200" onclick="window.open(this.href);return false;
Най-добре колега от Аркутино, само зависи с каква лодка си щото там и с джипки са закъсвали пясъка е кофти.martin varna написа:Браво колеги добре сте ги натръшкали. Неприятната е че времето се сговнясва. Имам един въпрос за Корекя от Аркутино ли се влиза?
Поздрави.
-
- вече хвърля и на тежко
Циганки колкото щеш сега,на чепаре се ловят по две,три каси на ден,пък вечер на мрежите някой хванаха над 1000!
Някой ден рибата в черно море ще я гледаме само на снимка и то от миналото 

Днес м/у Маслен нос и нос Коракя само две циганки. Пред Коракя имаше много лодки, но не видях някой да хваща.
И аз 2 сутринта ..имаше някои майстори с 22;-)
Интересното е че деня преди смяна/разваляне на времето я нямаше рибата, а предния т. е. 2 дни преди навсякъде е давало обилно.
На Бяла също чух за по големи рибки вече..
Интересното е че деня преди смяна/разваляне на времето я нямаше рибата, а предния т. е. 2 дни преди навсякъде е давало обилно.
На Бяла също чух за по големи рибки вече..
утре са опитам да вляза на Приморско посока Маслен нос че да видим ще пиша после.
Влезнах хахахахха и излезнах, вятър нямаше обаче морето беше много лошо. Приключих сезона измих лодката основно и зазимявам. Имаше едно момче след мен са беше засилил и той и след малко гледам са връща.
- Mich
- ще става разбирач
Нищо не си изпуснал, рибата я нямаше. Хващахме основно попчетана мидарницитеprotest написа:Влезнах хахахахха и излезнах, вятър нямаше обаче морето беше много лошо. Приключих сезона измих лодката основно и зазимявам. Имаше едно момче след мен са беше засилил и той и след малко гледам са връща.

който не лови, няма да яде 

Вчера на Поморие нищо. Излязохме почти всички лодки (то не че имаше кой знае колко) около 1300ч.
момци така или иначе идва Никулден, без риба не сме останали, фризерите пълни аз даже поръчах и 2-ри, с една бутилка бяло вино и добра компания всичко е на 6. Всички живи и здрави и догодина пак.
-
- вече хвърля и на тежко
На Поморие хващали паламуди по 400,500 грама и нагоре.Това става въпрос с мрежи.
Някой ден рибата в черно море ще я гледаме само на снимка и то от миналото