Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: около Бургас ????
В неделя имаше струпани коли на дупките под бензиностанция ЛУКОЙЛ минах да видя какво вадят - излизаха дребни таранки 50-60гр и същите червеноперки, но рибите бяха чести на това нямане си беше слука. Имаше 7-8 човека и всеки си хващаше по някое малко рибе. За спортен риболов става.
Димитър Димитров ( 161)
Събота на стената на Мандрата за 2 часа едно здраво капо.
http://spiningribolov.com/bg/node/15" onclick="window.open(this.href);return false;
Колеги ,някой да е запознат?
Колеги ,някой да е запознат?
Аз съм ходил намира се на 30 км от Бургас но има черен път около 3-4 км ПЪТЯТ Е УЖАСЕН, а след тия дъждове е почти невъзможен за влизане. Условията 3 лв на пръчака и ако хванеш риба ( килото на шарана е 6 лв) мисля че е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО да вземеш риба но за това вече трябва да питаш управителя. Иначе е много яко направено със скамейки, барбекю рядко може да се види такова нещо наляти са доста пари. Но язовира е зарибен тази година и има грубо около 1500 кг шаран. То пише в сайта им. Аз съм ходил веднъж с един колега за 5 ч само едно кълване и го истървахме. Иначе казват че се хващал по някой др шаран до към 2-3 кг предполагам че до 1-2 години там ще стане мн яко за СПОРТЕН РИБОЛОВ. Просто им трябва време да се развият.
Димитър Димитров ( 161)
Онзи ден бях там, наистена мястото е невероятно.
Управителя каза че са наляти над 700 хиляди лева.
Има всичко, бесетки ,барбекюта, еко тоалетни ,живарници,въдици,кепове абе страхотно място.
Но за цял ден нищо не хванахме на въдиците, много студено.
Изкарахме един кеп и вътре имаше Пъстърва.
Пробвахме и втория гьол за щука, но там си мисля че малко е изоставена работата и са празни приказки.
Пътя е ужасен, но човека има превоз и дойде до селото за да ни превози до язовира.
0895444159 -- Управителя
Управителя каза че са наляти над 700 хиляди лева.
Има всичко, бесетки ,барбекюта, еко тоалетни ,живарници,въдици,кепове абе страхотно място.
Но за цял ден нищо не хванахме на въдиците, много студено.
Изкарахме един кеп и вътре имаше Пъстърва.
Пробвахме и втория гьол за щука, но там си мисля че малко е изоставена работата и са празни приказки.
Пътя е ужасен, но човека има превоз и дойде до селото за да ни превози до язовира.
0895444159 -- Управителя
Значи това трябва да се посети.Не съм ходил,но на пролет ще направя един излет там 

Здравейте, някой може ли да сподели малко опит и информация за ловенето на белевица около Бургас, интересуваме повече някъде по Мандрата?
А ако споделите малко и за такъмите ще съм още по-благодарен. ( номер куки и т.н )
Мерси

А ако споделите малко и за такъмите ще съм още по-благодарен. ( номер куки и т.н )
Мерси

Днес бях на язовира в Изворище за 2 часа да повъртя малко блесни.Никаква индикация за хищник.Имаше още 3ма души,и при тях така...
След Маринка, по-скоро до с.Извор има едно язовирче, стана ми любопитно там за риболов става ли да се ходи? Ако някой има информация ще е интерестно да сподели.
- drago.fisherman
- новобранец
- Обратна връзка:
Вчера на парка в Айтос - мнго спинингисти и двама ентусиасти плувкари. Резултатът от сутринта до следобяд пълно капо за всички.Иначе прекрасно време за разходки покрай язовира.
Някой нещо днес ?
1 костурче на четвърти мост до твардица на силиконка
-
- ще става разбирач
А нещо по Средецка ? 

-
- новобранец
На 11.01.15 г. бях по Средецка и Факийска река - пълно капо - без почукване.