Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на болонезе
naRiba.com

Форум

SHIMANO срещу COLMIC
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
SHIMANO срещу COLMIC
Колеги дайте съвет мисля да си взема болонеза
,но не мога да реша коя от двете
Colmic FIUME XXT 180 или shimano Technium CX TE GT4,нека тези от вас който имат или са имали някоя от тези сопи да помагат.Благодаря предварително!!!

Re: SHIMANO срещу COLMIC
Фиумето според мен е в класа / Антарес - Аспаер / от колкото Техниум
за това по добрия избор е колмика / страхотно боло /
за това по добрия избор е колмика / страхотно боло /
То не кълве, ама ние си ловиме
Хвани пусни-не бъди МЕСАР
А бе нещо не калват.... да бе само си смучат
Кое си е- си е

Хвани пусни-не бъди МЕСАР
А бе нещо не калват.... да бе само си смучат
Кое си е- си е

Двете пръчки не са един в клас, както е казал колегата, и не могат да бъдат сравнявани. Естествено, че в случая COLMIC-а е по-добрата пръчка!!
Някъде бях писал за направеното от мен и магазинер на риболовни артикули, сравнение между 6 м. болонези: Колмик Фуиме и Шимано Аспайер Ултра: Колмика спечели сравнението, особено в баланса.
И човека не пожела да ми продаде Шиманото(а имаше интерес, с оглед на доста по - високата му цена).
Техниума е поне с две класи под горецитираните от мен болонезета( по-тежък, по-небалансиран...).
Но все пак избора е твой.
И човека не пожела да ми продаде Шиманото(а имаше интерес, с оглед на доста по - високата му цена).
Техниума е поне с две класи под горецитираните от мен болонезета( по-тежък, по-небалансиран...).
Но все пак избора е твой.
- itzo
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Твърдо колмика!Казвам го от личен опит.А като класове въдици действително се разминават.Да не говорим за сервиз/недай си боже/ и т.н
успех на цялото рибарско воинство
-
- научил се да хвърля
Аз ползвам колмика много добра въдица.Един глас за колмика
-
- фен клуб-скобар
Аз имах Шиманото само че ТЕ3 6-12 г акция! Леко боло,тънка бланка,красиво направено-Колмика за който питаш е много по добрият вариант-много по стегнат,по лек-по висок клас определено:) Определено Колмика! А и тея от Шимано съвсем изтрещтеха-пестат от сик водачи! За това се насочих към други фирми Мавер и Гарболино!
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Така е при шест метровите болонези!!trangelov написа:Някъде бях писал за направеното от мен и магазинер на риболовни артикули, сравнение между 6 м. болонези: Колмик Фуиме и Шимано Аспайер Ултра: Колмика спечели сравнението, особено в баланса........
Абе напоследък всички, даже и "чистите китайци", правят добри болонези на шест метра, ама я отиди на седем метра и тогава картинката драстично се променя!!
+1Bai Dobri написа:Така е при шест метровите болонези!!trangelov написа:Някъде бях писал за направеното от мен и магазинер на риболовни артикули, сравнение между 6 м. болонези: Колмик Фуиме и Шимано Аспайер Ултра: Колмика спечели сравнението, особено в баланса........
Абе напоследък всички, даже и "чистите китайци", правят добри болонези на шест метра, ама я отиди на седем метра и тогава картинката драстично се променя!!
За 5-те м. има много добри киитайчета, но на 6 м попадение е само Formax power core, който е изчерпан. Шимано издишат в директните и болонезите, там определено Колмик са по-добри.
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
А дали е така?naskobo написа: Шимано издишат в директните и болонезите, там определено Колмик са по-добри.

- Прикачени файлове
-
- 20141210_115054.jpg (1.58 MiB) Преглеждано 1934 пъти
здравеите може ли да дадете мнение за тази болонеза
http://olx.bg/boloneze-smart-tele-rod-b ... -i56809410" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
http://olx.bg/boloneze-smart-tele-rod-b ... -i56809410" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
питай колко тежи ,и ще се откажеш от тези колове за домати
от фибростъкло,това запитване не му е мястото в темата за колмик и шимано

-
- фен клуб-скобар
115 см транспортна и фибро-бегай далече от това жалко творение!Колегата е прав не е тук мястото на запитването ти!vasko369 написа:здравеите може ли да дадете мнение за тази болонеза
http://olx.bg/boloneze-smart-tele-rod-b ... -i56809410" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите