Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Shimano Catana Telespin CX
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Re: Shimano Catana Telespin CX
Тогава ти препоръчвам тази въдица. С нея няма да имаш никакви проблеми с кой да е транспорт. Удобна е за всякакъв вид транспорт: автомобил, мотоциклет, колело, ролкови кънки, скейтборд.... С нея дорри може да се ходи на училище, университет..., дори в БАН няма да направят проблем.ynovi написа:magnetar написа:Колеги,щом някой предпочита телескоп вместо колена пръчка,значи транспортната дължина е голям проблем,пък и да не е,всеки с предпочитанията си.Аз например нямам автомобил,преди няколко години ходех за риба с мотоциклета си,е кажете как се пъха в раницата двуколенна въдица(2.40),това си е 1.20 транспортна дължина.

Както вече написах,предпочитам пръчки на две или три колена и имам доста,но понякога използвам и телескопите.Колега,не аз съм автор на темата и няма нужда да ми предлагаш каквото и да е!Поздрави.
-
- фен клуб-скобар
До автора на темата-колега не си уточнил дължина,тест и най-вече каква риба ще ловиш с нея и къде.Имам катана на 3м.Втора година я ползвам за риболов по Дунава и съм доволен от нея.УМишлено не пиша тест,защото след няколко лоши падания по камъни и други препятствия пръчката вече е по-къса с 13ст.Теста е променен,но това не ми пречи.Имам на нея-распери,щуки и сомове.Пръчката е добра и си върши работата чудесно.Дано съм бил полезен,ако имаш още въпроси питай.
-
- фен клуб-скобар
Може ли и аз да вметна нещо?Нямам Катана но от две години имам Shimano Exage Telespin.Пръчката е 2.40м акция 10-30гр и тежи 138 гр.Мога да ви уверя,че пръчлето се представя повече от отлично и слага в джоба си доста двуделки.Взех я заради малката си транспортна дължина за да ми стои постоянно в колата а ми стана една от основните пръчки.Мога да пратя много поздрави на колегата който предложи писалката 

Не си мисли,че ония работи висят по дърветата и само трябва да протегнеш врат и да ги лапнеш.
-
- фен клуб-скобар
- ynovi
- научил се да хвърля
Не ме слушайте мен въобще.
Аз в съм станал доста глезен и капризен напоследък. Дори за спининг си возя минимум две пръчки, като избирам най-подходящата на място, че и резервна искам да имам. А да не говорим, че понякога се случва неочаквано да се смени дестинацията със съвсем различна...
С едно телескопче ако съм ...
мани-мани, загивам /кръстя се и си плюя в пазвата/ - дано не се случва!

Аз в съм станал доста глезен и капризен напоследък. Дори за спининг си возя минимум две пръчки, като избирам най-подходящата на място, че и резервна искам да имам. А да не говорим, че понякога се случва неочаквано да се смени дестинацията със съвсем различна...

С едно телескопче ако съм ...

-
- фен клуб-скобар