Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

речен риболов до софия, декември .
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
речен риболов до софия, декември .
Привет на всички,
Искам да се по расходя малко до софия по някакви рекички, с поне малык шанс за да извадя нешто (костур, щука, кефал, абе някыв хишник) на блесничка / воблерче
Някои де препорыче нешто ?
Не сам от БГ (от Эстония) и от скоро почнах да ходя за риба тук, и малко ми е трудно да намеря някво хубаво, красиво, тихо местенце (ако такива изобщо сушествуват)
За сега ходих само на искар (раион яз. искар), струма (до дупница) и Осем (до александрово, тук извадих много красива щтучка 1.8кг преди 2 седмици), но без да знам каде точно да тырся ....
всякакви съвети е добре дошыл
)
Благодаря
Глеб
Искам да се по расходя малко до софия по някакви рекички, с поне малык шанс за да извадя нешто (костур, щука, кефал, абе някыв хишник) на блесничка / воблерче

Някои де препорыче нешто ?
Не сам от БГ (от Эстония) и от скоро почнах да ходя за риба тук, и малко ми е трудно да намеря някво хубаво, красиво, тихо местенце (ако такива изобщо сушествуват)
За сега ходих само на искар (раион яз. искар), струма (до дупница) и Осем (до александрово, тук извадих много красива щтучка 1.8кг преди 2 седмици), но без да знам каде точно да тырся ....
всякакви съвети е добре дошыл

Благодаря
Глеб
Re: речен риболов до софия, декември .
Може да пробваш на река Лесновска при Долни Богров в участъка около моста на магистралата и около селото .
Може да излезне някоя щука или кефал ,но не си прави големи надежди...
Гледам че си ходил до Осъма - там вече може да се очаква по-голям резултат
стига да ти се ходи натам 
Успех !
Може да излезне някоя щука или кефал ,но не си прави големи надежди...
Гледам че си ходил до Осъма - там вече може да се очаква по-голям резултат

Успех !
-
- новобранец
Привет ТонкатаБГ,
Благдаря
точно за Лесновска си мислех и дори ходих да я гледам миналия уикенд, само че трыгнах выв друга посока от магистрала и нищо не успях 
За Осым прав си, очаквасе, мноого красива река, и има много потенциал обаче пык трябва да знаеш каде да ходиш и какво там да носиш
щтото от 2 пьти които ходих на Осьм втория бил не успешен... 2 човека 6 часа и нищо (дори не обади) , а бяхме от стари корита до умаревци...
Благоаря ти пьк за совет
г.
Благдаря

За Осым прав си, очаквасе, мноого красива река, и има много потенциал обаче пык трябва да знаеш каде да ходиш и какво там да носиш

Благоаря ти пьк за совет

г.
На река Арката след Радомир посока Кюстендил има щука и костур но дали ще се хване не знам
да ти кажа на Осъма лятото дава повече на блесна сега може би на рибе ще има по-голям успех!
- emo vasilev
- сериозен играч
sa_sko написа:На река Арката след Радомир посока Кюстендил има щука и костур но дали ще се хване не знам
Днес минах през Арката - водата е доста мътна и е почти от бряг до бряг ,Струма е също голяма - поне за сега тези дестинации са неудачен избор .
-
- новобранец
Ехх, аз тыкмо гледах на стрит вью как изглежда Арката, много хубова, точно каквото обичамemo vasilev написа: Днес минах през Арката - водата е доста мътна и е почти от бряг до бряг ,Струма е също голяма - поне за сега тези дестинации са неудачен избор .

Честно казано на Арката до сега не съм имал удар на спининг , а по същото време на жива рибка съм хващал много добри костури и малки до средни щуки и се чудя къде бъркам. Иначе сега е момента за спининг че няма треви и е по дълбоко , а това че е мътничка е според мен плюс - стига да не е чак кал.
-
- новобранец
значи, мисля че е време да променим нещата относно спиннингаsa_sko написа:Честно казано на Арката до сега не съм имал удар на спининг , а по същото време на жива рибка съм хващал много добри костури и малки до средни щуки и се чудя къде бъркам. Иначе сега е момента за спининг че няма треви и е по дълбоко , а това че е мътничка е според мен плюс - стига да не е чак кал.

-
- новобранец
Привет на всички,
Ходих неделя на Арката....
Много зле
местенце е уникално красиво, и наистина ма много потенциал...
За сожаление с тази мгла и студ, риболов бил чиста мыка. 2 минути мяташ, 5 минути махаш лед от водачи.
Имаше и няколко човека, коллеги, с тапи и плувки но предполага че по ради сыщата причина и при тях било пылно капо. за 3 часа нито на тапа нито на плувка ништо не обади.
Намерих и няколко вирчета на струма които изглеждаха добре, но мисля след. излет до там вече ште е през проледта
иначе вода била ОК, не мытна и не много висока...
г.
Ходих неделя на Арката....
Много зле

За сожаление с тази мгла и студ, риболов бил чиста мыка. 2 минути мяташ, 5 минути махаш лед от водачи.
Имаше и няколко човека, коллеги, с тапи и плувки но предполага че по ради сыщата причина и при тях било пылно капо. за 3 часа нито на тапа нито на плувка ништо не обади.
Намерих и няколко вирчета на струма които изглеждаха добре, но мисля след. излет до там вече ште е през проледта

иначе вода била ОК, не мытна и не много висока...
г.
Здравейте колеги
И аз мисля да ида да похвърлям някъде около София през уикенда, но изобщо не знам никакви места.Търся скобари, кефали или каквото кълве на плувка. Ще съм благодарен ако някой даде съвет за подходящо място място.