Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

язовир Николаевка
Модератор: bobopeli
-
- новобранец
язовир Николаевка
днес ходих на язовир Николаевка,оказа се че са вдигнали таксата на 15лева.Язовира не е зарибяван скоро,мрежите са хвърлени постоянно и дърпат рибата.Преди да дойде за таксата хванах 8 дребни червеноперки и то само на пружина.Като цяло не ви съветвам да ходите защото не си струва парите
- kukukuka
- кандидат преподавател
Re: язовир Николаевка
този язовир го отписах още миналата година след като го видях с мрежите:(((
"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
- devesil4o
- научил се да хвърля
Регистрира се специално за да направиш антиреклама ли?viktor2002 написа:днес ходих на язовир Николаевка,оказа се че са вдигнали таксата на 15лева.Язовира не е зарибяван скоро,мрежите са хвърлени постоянно и дърпат рибата.Преди да дойде за таксата хванах 8 дребни червеноперки и то само на пружина.Като цяло не ви съветвам да ходите защото не си струва парите
Мечката се мие ,чисти
във потоците сребристи
има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка
във потоците сребристи
има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка
- kukukuka
- кандидат преподавател
ти рекламирай тогава:)))devesil4o написа:Регистрира се специално за да направиш антиреклама ли?viktor2002 написа:днес ходих на язовир Николаевка,оказа се че са вдигнали таксата на 15лева.Язовира не е зарибяван скоро,мрежите са хвърлени постоянно и дърпат рибата.Преди да дойде за таксата хванах 8 дребни червеноперки и то само на пружина.Като цяло не ви съветвам да ходите защото не си струва парите
"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
- kukukuka
- кандидат преподавател
ти рекламирай тогава:)))devesil4o написа:Регистрира се специално за да направиш антиреклама ли?viktor2002 написа:днес ходих на язовир Николаевка,оказа се че са вдигнали таксата на 15лева.Язовира не е зарибяван скоро,мрежите са хвърлени постоянно и дърпат рибата.Преди да дойде за таксата хванах 8 дребни червеноперки и то само на пружина.Като цяло не ви съветвам да ходите защото не си струва парите
[quote="kukukuka"]този язовир го отписах още миналата година след като го видях с мрежите:((([/quote]
Пък аз от три години насам съм го отписал. Щото от тогава си е за отписване
. Язък за хубавия язовир
. И нямам намерение да го посещавам, докато не се убедя в промяна за стопанисването му и отношението към рибите.
Пък аз от три години насам съм го отписал. Щото от тогава си е за отписване

-
- научил се да хвърля
И 10 лв. бяха много.Жалко за хубавата природа.
неска бях на николаевка 18.5.2014 пална скръп цял ден никакво калване на целия язовир само вземат парите на хората
Преди 3-4 дена бях на Николаевка, голяма скръб, за около 25-26 часа нямах нито един удар на 3-4 вида стръв.. на 30-40 метра от мене, "пазачите" с лодката яко хвърляха мрежи направил съм клип за да се го споделя с колегите всеки да си направи преценка дали си заслужава да се ходи там..
Дай да видим клипа
написа:Обърни си шапката с козирката назад. Шарана си мисли, че си тръгваш и започва да кълве.
Някой може ли да сподели, да ли е преграден още язовира и ако е преграден докога ще е? Ако никой не може да каже как стоят нещата с язовира, ще съм доволен и на тел. за връзка на някой от управата.
написа:Обърни си шапката с козирката назад. Шарана си мисли, че си тръгваш и започва да кълве.
Re: язовир НиколаевкаИма толстолоб ще пробвам на технопланк
viktor2002 написа:днес ходих на язовир Николаевка,оказа се че са вдигнали таксата на 15лева.Язовира не е зарибяван скоро,мрежите са хвърлени постоянно и дърпат рибата.Преди да дойде за таксата хванах 8 дребни червеноперки и то само на пружина.Като цяло не ви съветвам да ходите защото не си струва парите
Невероятно, но факт хванах я с ръце!
Някои запознат ли е с технопланктона за стрьв.Толстолоба го уважавал.
- jivko81
- научил се да хвърля
колеги има две причини рибата да не кълве говорим за шаран и амур първата е че има много толупи а те плашат шараните когато се завърти толупа шарана бяга а другата е че от време на време пускат крана или слагат нещо в водата да не кълве рибата те го правят с цел за да не се вадят големи количества риба но затова те са си виновни защото нямат регламент като хората а и рибарите повечето не всички не се съобразяват и пълнят багажниците си до дупка затова язовира ще ви бъде винаги лош нека да направят регламент като хората и да се отсеят хора които не идват да си практикуват хобито а да си пълнят колите до горе със риба
СЬГЛАСЕН СЬМ КОЛЕГА.но има много раци и превземат стрьвта бьрзо.трябва да се повдига ако ловите на дьно