Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Удавен бракониер в Марица
Модератор: bobopeli
- Диканаров
- кандидат преподавател
Удавен бракониер в Марица
Бракониер се е удавил в старите баластиери в Марица до Катуница, като е влязъл с пластмасова лодка и е пуснал мрежи към 23 ч. вчера , а се е опитал да ги извади към 4 ч. днес. Лодката, както съобщават местни издания се е разпаднала от студа и човекът се е удавил в студената вода. Има снимки на замръзналият и нос във водата. Оставил е две сирачета! Бракониерствал е от години на това място, като е продавал на едро рибата! Значи от МВР Асеновград, а навярно и ИАРА са знаели за дейността му, но тяхната и на съседи и рибари бездушие и бездействие доведоха до логичен и фатален край! Какво ли сега мислят за свое оправдание? Горко на децата! Алчността на бракониера и безхаберието на чиновници и близки доведоха най-невинните до жесток трагедия и трудно оцеляване. Жалко за семейството му и дано да е поука за други подобни, считащи се за над закона хора. Има провидение и рано или късно наказва! И извършители, и купувачи, и търговци, и мълчаливи свидетели с амнезия, и чиновници, и служители! Да! Жалко, много жалко!
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
- dako71
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Удавен бракониер в Марица
Това е Българската действителност. Повечето бракониерстват не от келешлък а от безпаричие.
Ако заплащането на труда е справедливо повярвайте ми никой няма да отиде да мята мрежи камо ли при 12 под нулата.
Ако заплащането на труда е справедливо повярвайте ми никой няма да отиде да мята мрежи камо ли при 12 под нулата.
- mesket4eto
- научил се да хвърля
Познавам хора с по 2-3 бона месечни доходи, които лятото грипосваха кефалите на една близка баластиерка.....Не съм съгласен, че го правят за прехраната, а от лакомия и алчност.dako71 написа:Това е Българската действителност. Повечето бракониерстват не от келешлък а от безпаричие.
Кръв повръщам - риба не връщам!!!!!
!!!!!Troli Rapala написа:Така де,но ми писна от реплики-"Купих си Екусима преди 3 дена и съм много доволен"!![]()
Наистина някой са толкова алчни че и добри пари да вземат,пак ги влече кражбата.Но все си мисля че ако един човек е финансово задоволен(каквото и да означава това,за България),няма да се занимава с простотии,и ще си ходи само за кеф.Вече имаме 25 години преход,а още не сме проходили!
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:

Бат Весо - повече ми прилича на дървена лодка,не че това има голямо значение де.
Коментари няма да дам.Много неизвестни има според мен.
http://www.vesti.bg/bulgaria/incidenti/ ... ca-6029864" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- dako71
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Кире те новинарите слагат какви снимки намерят в нета. 

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Да ве,преди малко четох други неща в друг вестник.dako71 написа:Кире те новинарите слагат какви снимки намерят в нета.
Ами журналисти,и то БГ.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- daniel defoe
- разбира нещата
Ааа, проходили сме! Даже тичаме вече, ама назад!magnetar написа:Наистина някой са толкова алчни че и добри пари да вземат,пак ги влече кражбата.Но все си мисля че ако един човек е финансово задоволен(каквото и да означава това,за България),няма да се занимава с простотии,и ще си ходи само за кеф.Вече имаме 25 години преход,а още не сме проходили!

-
- разбира нещата
аз мога да добавя ,че е заради лесно изкарани пари.отиваш за 1 час пускаш мрежите ,после ги вадиш,100 кг каракуда =200лв,шаран и сулка е бонус.mesket4eto написа:Познавам хора с по 2-3 бона месечни доходи, които лятото грипосваха кефалите на една близка баластиерка.....Не съм съгласен, че го правят за прехраната, а от лакомия и алчност.
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
- mesket4eto
- научил се да хвърля
Гъз глава затрива по някой път. Оня от горе си гледа работата.delio-haidutin написа:аз мога да добавя ,че е заради лесно изкарани пари.отиваш за 1 час пускаш мрежите ,после ги вадиш,100 кг каракуда =200лв,шаран и сулка е бонус.mesket4eto написа:Познавам хора с по 2-3 бона месечни доходи, които лятото грипосваха кефалите на една близка баластиерка.....Не съм съгласен, че го правят за прехраната, а от лакомия и алчност.
Кръв повръщам - риба не връщам!!!!!
!!!!!Troli Rapala написа:Така де,но ми писна от реплики-"Купих си Екусима преди 3 дена и съм много доволен"!![]()
Доколкото знам,не става въпрос за водоем на Марица,а за бившата баластьорна южно от Катуница,където съм ходил до миналата година.Били са двама от Чешнигирово и са опънали мрежа около 150м.Леда е прорязъл лодката-надуваема.Единият се е удавил,другият е успял да стигне брега.До вчера мрежата все още е била там.Има Господ.