Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Овчарица топлото-студеното,всичко за водоема
Модератор: sapuna
Re: Овчарица топлото-студеното,всичко за водоема
Инфо от вчера-стената прелива.Излизат редки сомчета,които се държат на вътре,някой плевел и това е.На скендерите било същата работа-колеги от София имат само сомчета,но не знам къде точно са били.Имаше хора и на пожарната.
-
- новобранец
Някой ходил ли е скоро да даде малко инфо,че мисля да ходя
Ако ти се хващат платики и соменЦа, ти си човека. Това хващах последните 2 излета ( преди по-малко от седмица)ivan tasev написа:Някой ходил ли е скоро да даде малко инфо,че мисля да ходя
миналата година излизаше, някой друг шаран и амур тази година сомета и платики. Само богопомазаните могат да ловят качествените риби по хамбари, свинарници, садки и т.н.
пичове ще ходя в петък дайте инфоbatceco написа:миналата година излизаше, някой друг шаран и амур тази година сомета и платики. Само богопомазаните могат да ловят качествените риби по хамбари, свинарници, садки и т.н.
-
- новобранец
Няма риба там Дърмуш,Теца е обран бостан,не си струва човек да ходи там вече
От неделя - приятел извади 13 кг толстолоб. Покрай него още 2 по 5 кг и един шаран и той към 5. Каракуда сутринта излиза на царевица. Действието се развива на стената, която лекинко прелива.
Ходих в събота 21.2.2015 г., бях след каналите до мрежата почти. Активност на рибата имаше чак когато се стъмни, 5-6 добри каракуди и няколко платики. Около нас всички бяха така общо взето.
Само на стената чухме за изкаран добър амур и няколко толупа.
Според мен ако ще бие път отдалеч човек, не си заслужава поне за момента. Стената както казаха колегите прелива и ако се лови там трябват стабилни ботуши и чорапи или гащеризон.
Само на стената чухме за изкаран добър амур и няколко толупа.
Според мен ако ще бие път отдалеч човек, не си заслужава поне за момента. Стената както казаха колегите прелива и ако се лови там трябват стабилни ботуши и чорапи или гащеризон.
Аз мисля, че всеки може да лови там срещу съответната такса.batceco написа:миналата година излизаше, някой друг шаран и амур тази година сомета и платики. Само богопомазаните могат да ловят качествените риби по хамбари, свинарници, садки и т.н.
-
- ще става разбирач
Колеги платиките на дъно ли излизат и какъв калибър са ?

На дъно излизат,но не са големи-шамарчета.Излизат на бял червей-повече ги ловят с пружини и на фидер.
Тасев не говор така , че това за неделя от по 5 килограма важи за мен.За да ти докажа трябва да дойдеш с менivan tasev написа:Няма риба там Дърмуш,Теца е обран бостан,не си струва човек да ходи там вече
В неделя пускаха мрежа и в топлото
Къде по-точно са пускали мрежи?И нещо извадиха ли с тях?
Някой знае ли какво е състоянието на пътя от към селото и има ли коловози?
-
- новобранец
Има предоволно колега,и танк неможе да влезе